115

Анонимен

преди 1 година

До анонимен дето всичко знае. Добре как така украинците разполагат складове със западни оръжия в ЛНР и ДНР. Кой командва там ?

114

Анонимен

преди 1 година

До 96: Според началника на склада за трофейни оръжия на име Максим, най-често въоръжените сили на Украйна хвърлят стрелково оръжие, гранатомети и боеприпаси за тях. Често има противотанкови системи NLAW и Javelin, противотанкови мини, произведени в Германия. От необичайното украинският автоматичен гранатомет УАГ-40. Той се различава от руския гранатомет и съветския вариант по натовския калибър, каза той.

113

Анонимен

преди 1 година

До Мужик... НЯщо си сбъркуел , *** ги слагат в цяла Европа , не се ли вижда ислямизирането и на ЕС ...

112

Анонимен

преди 1 година

До 96: Военното ведомство отбеляза, че подразделенията на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) започнаха да отстъпват все по-често, хвърляйки американски противотанкови ракетни системи Javelin и британско-шведски NLAW, прехвърлени от западните страни. По-специално, това се дължи на обемността на тези комплекси.

111

Анонимен

преди 1 година

До 96: В същото време западните оръжия не се унищожават само от високоточни ракети в складове. Руското министерство на отбраната публикува вчера видеозапис, на който се виждат заловени оръжия, попаднали под контрола на руски военни по време на военна специална операция в Украйна. Уточнява се, че украинските националисти са го изоставили набързо при отстъпление.

110

Анонимен

преди 1 година

Метайте огненото кълбо че ни омръзна да чакаме и да се надяваме.

109

Анонимен

преди 1 година

До 96: Освен това предишния ден беше унищожен пунктът за временно разполагане на чуждестранни наемници, разположен в района на Федоровка в ЛНР. А в районите на Прогрес в Харковска област и във Волчеяровка в ЛНР бяха поразени две батареи от реактивни системи за залпов стрелба.

108

Анонимен

преди 1 година

До 96: Видеоклип, публикуван от военните, показва как екипажът на фрегата на Черноморския флот изстреля четири крилати ракети "Калибър" от Черно море. Всички те поразиха определените им наземни цели.

107

Анонимен

преди 1 година

До Мужик.. На Кадиров му е обещано да стане ислямски водач в ЕС , щото цяла Европа е ислямизирана , но нямат водач , нямало кадърни !

106

Анонимен

преди 1 година

До 96: Високоточни ракети с голям обсег на морско базиране "Калибър" унищожиха голям оръжеен склад близо до село Чорткив в Тернополска област. Установено е наличие на противотанкови ракетни системи (ПТРК) и преносими зенитно-ракетни системи (ПЗРК), както и различни артилерийски снаряди. По-рано всички тези оръжия, според генерал Конашенков, са били доставяни на режима в Киев от САЩ и Европа.

105

Анонимен

преди 1 година

Всяко дълго парче в рока има отличителна черта че е много mъпo.

104

Анонимен

преди 1 година

До 96: По време на специална военна операция в Украйна руски военнослужещи продължават методично да унищожават складове с оръжие, доставяно на режима в Киев от САЩ и някои европейски страни. През изминалите празници бяха ударени наведнъж два големи оръжейни склада със "западни подаръци". Както съобщи вчера официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-лейтенант Игор Конашенков, голям брой чуждестранни оръжия и военна техника са били унищожени от високоточни ракети с въздушно изстрелване близо до жп гара Удачное в ДНР. Ден по-рано военните съобщиха за унищожаването н

103

Анонимен

преди 1 година

До 97: сам ли го измисли или кураторите ти го казаха? в ютюб има колкото искаш унищожени западни оръжия, включително и български. тук-там по-горе има статия за това. и просто трябва да напишете нещо, лишь бы попердеть, тьфу на тебя!

102

Анонимен

преди 1 година

Кликам на зеленото пресветва но не се хваща що тъй. Зелена зделка.

101

Анонимен

преди 1 година

Ааа разбрах. Има система която слага или не слага лайки и антилайки. Ок.

100

Мужик

преди 1 година

Ами да слагат и 4aлмuте, какво се церемонят.

99

Анонимен

преди 1 година

До Кадиров и Пригожин , Пари няма действайте ! Народна мъдрост.

98

Анонимен

преди 1 година

До 79: Депутатът Делян Добрев каза, че "за България газът струва 15 пъти повече от преди" и цената за него не може да падне на предишното ниво.

97

Анонимен

преди 1 година

Колега след като не си нито русофил нито тррол защо поне ти не си сложеш лайк че и ние хората да ти сложим.

96

До РУZZKИ РЕЗИЛ

преди 1 година

Детенце, четеш грешната пропаганда!