37

Шнапс

преди 1 година

Не били квалифицирани хората? Ами квалифицираните избегаха. А за останалите нито фирмите, нито държавата са дали 1 стотинка за квалификация. Те очакват че качествените хора растат по дърветата и са безплатни.

36

Джо

преди 1 година

Търси се за позицията *овчар* лице с 5 езика и 8 висши. Брутна заплата 300 лева. Моля кандидатствайте по-бързо че фирмата скоро може да фалира! С уважение: от ръководството.

35

Пена

преди 1 година

Има ли икономика в БГ - няма. Има ли добре платени работни места - няма. Има ли работодатели които спазват Кодекса на труда - няма. Е какво се оплакват? Да кажат на чедата си да се връщат от Малдивите и да хващат кирките и лопатите!

34

Анонимен

преди 1 година

Обикновените хора, които направиха грешката да останат в България отдавна рухнаха финансово. Хубавото е, че идва времето, в което ще рухнат и изедниците им. След което би било добре да бъдат изклани, заедно с генетично увредените си потомци.

33

Анонимен

преди 1 година

До 26 а ти с кво си изкарваш хляба.. със свироци ли ;)

32

Анонимен

преди 1 година

С 800.00 лв. чисти няма и чистачки да намери тоя "пазар на труда". Във фабриките у нас се гаврят с хората - на заварчик да предложиш 1000 лв.? Наистина ли има наивитети, дето се надяват, че ще им дойдат работници?

31

400 евро на месец

преди 1 година

Това някаква гавра ли е? Един електричар или фаянсаджия на Запад правят тази сума за един ден. Бояджиите работят по 22 на час. Внесете си руснаци. Ония работят за 100 евро на месец в кънстракшъна.

30

Анонимен

преди 1 година

И нито едно свободно място за депутат.

29

Невъзвращенец

преди 1 година

Ще има да чакат да се върнем. Де що знае езици и е кадърно отдавна се изнесе на Запад. Даже и джипсожетаните се уредиха на хубави работи, имат къщи, правят щури пари. По мое осмотрение сме повече от 3,000,000 невъзвращенци.

28

Бай Илийчо

преди 1 година

От дека жа доат 200,000 души бря ? Те от убаво не избегаа два милиона ?

27

Бай Илийчо

преди 1 година

Аргатите,я да не говорите могу! Само паръ,искате,а раута -никва ! Язе Бай ви Илийчо нивгаш не сум бил ,работник -аргатин на никой! Сам съм си чорбаджия! Как дживеете у градо низнам ?

26

Анонимен

преди 1 година

Смешници,400 евро заплата,голяма работа! Хората вече на 4000 се мръщят, щото не стигат!

25

Иван

преди 1 година

При разход от 2000 калории на ден, БГ работодателят - т.наречен, а всъщност е никакъв бизнесмен, отдава на работника пари за 300 калории, което е далавера, един вид - да се оправя. Системата е Халифакс, като вземеш предвид - влез-излез, градски транспорт, наеми и т.н, комунални сметки, всякакви разходи, както и да е. Гледам - хората не се оплакват, но това е засега, не знам по кратко как да кажа - плащайте достатъчно.

24

Анонимен

преди 1 година

На каква, ако смея да попитам, заплата?

23

Митко

преди 1 година

Един човек трябва на максимум 6 месеца да сменя работодателя си. Никога не трябва да си лоялен към работодателя си.

22

Анонимен

преди 1 година

До влади а ти работиш ли

21

Анонимен

преди 1 година

До 28 е значи си айти

20

Влади

преди 1 година

Две грешки съм направил в живота си и сега винаги съветвам младите никога да не ги правят. Грешка номер едно - да работят, грешка номер 2 - да се женят.

19

Широмашия до шия

преди 1 година

Широмашия до шия , а те ми пишат , че имаме от 200 000 човека нужда за работа ! Чорбаджии - шегаджии , а невинните български хора измират буквално от глад ! Ефектът на жабата успешно ни го използвате ... Задавете се от лакомията си чорбаджии, преплиайте си езиците с надлъгванията помежду си и най-вече страдайте от простотията си . Ще ви чакаме в Рая ...

18

До 25

преди 1 година

Не, работя за частна компания от вкъщи.