120

Анонимен

преди 1 година

Срещу Бойко има много факти , които ще излязат на яве и то от други държави , които са го разследвали и това ще бъде края на тази токсична партия.

119

Анонимен

преди 1 година

Когато Делян Добрев говори, мекотелите Киро парапета и Кокорчо киселото зеле със свинско, трябва да си водят записки. Много ги е шубе от Добрев и има защо. Затова и под статии с Добрев има толкова много пос...вци -фенове на шарлатаните от ПП, във форума.

118

Анонимен

преди 1 година

Срещу спонсорите на Киро парапета и Кокорчо крадеца на интелектуална собственост, 9 щата на САЩ водят разследване и ги издирват. Човек на Нексо държи мадуровите машини, с които ПП манипулираха вота. На следващите избори ще се сринат. ПП са шарлатани, които съсипаха държавата.

117

Анонимен

преди 1 година

Е народе , гледайте как мафията с нокти и зъби си иска властта обратно.Истинските обвинения на шайката на Бойко са , че Кирчо и Асен им спряха хранилките на тях и на ДПС ! Гласувате за ГЕРБ и получавате ДПС и обратното! Тези от години са като скачени съдове.

116

Анонимен

преди 1 година

127 ПП си уреди кумовете, роднините, любовниците, приятелите, съучениците и комшиите и то на най-високи постове, във властта. Мъж назначи жена си и обратно. Лорел, Гюров, Киро парапета...са кумове. "Татко", бащата на Киро просто, участва в заседания на МС, стои до него на митинг, в защита на ПП. Такава шуробаджанащина, като в ПП няма и в арабските монархии.

115

Анонимен

преди 1 година

Киро и Кокорчо са путинисти. Подписаха с посредници, офшорки с руски капитал за прескъп руски газ, от което спечели само Газпром. Отказаха оръжие за Украйна. Близки до ПП,БСП фирми продаваха, не подаряваха, като другите европейски членки, а продаваха, чрез посредници оръжие на Украйна и богатееха. Това не е помощ.

114

Всички

преди 1 година

Сте ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ! ВЪН!!!

113

Анонимен

преди 1 година

Делянчо, какво става с КУМГЕЙТ ? Ако знаеш само , колко ми писна да слушам едни крадци , как не спират да хулят и хвърлят поразиите си върху други! Абе вие забравихте ли за кражбите и далаверите си , че тръгнахте с цялата си наглост да обвинявате , който и да било! Ами ,нямате това право! Ако имахте поне малко достойство, щяхте да се скриете в миша дупка!

112

Анонимен

преди 1 година

За да спасим България, трябва да пратим ПП при ИТН. В забвение.

111

Анонимен

преди 1 година

оо такава наколенка като този рядко се намира , теб са те бройнали също от юса посолството и да се натягаш , ако си засегнал джудейските интереси немаш шанс колкото и да се пънеш

110

Анонимен

преди 1 година

124 ПП си уреди кумовете, роднините, любовниците, приятелите, съучениците и комшиите и то на най-високи постове, във властта. Мъж назначи жена си и обратно. Лорел, Гюров, Киро просто...са кумове. "Татко", бащата на Киро просто, участва в заседания на МС, стои до него на митинг, в защита на ПП. Такава шуробаджанащина, като в ПП няма и в арабските монархии.

109

Анонимен

преди 1 година

Човека дето си уреди всички роднини и приятели ли го казва това. Боже събери си версиите.

108

Анонимен

преди 1 година

121 Народът ненавижда омазаните в мръсни пари, шарлатани от ПП,ДБ. Нексо е печатница на руски мръсни пари.

107

Боко с кюлчетата

преди 1 година

Народа Ненавижда ГРОП. Най-вече Диктатора от Банкя

106

Антирашист

преди 1 година

Това момче ама яко изпуши!Дилянчо Дилянчо в тоя ГРОБ специални курсове ли минавате по затъпяване.

105

Анонимен

преди 1 година

Позор! Киро просто ПП, отказа оръжие за Украйна, частни фирми, близки до ПП и БСП, през трети страни продаваха оръжие, което украинците купувача и така тези фирми богатееха. ПП не е помогнала на Украйна! Като чувам сега нискочелият Киро кривата уста, се хвали, че той бил предложил Русия да бъде изгонена от SWIFT?! О, небеса, каква простота и глупост от този човек! Невероятно! Това се говори поне от 3 години...като мярка срещу Путин. Още с първите санкции. ПП,ДБ омазани до шия с мръсни руски пари

104

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ са омазани души с мръсни руски пари чрез Нексо-перачницата на руски капитали.

103

Анонимен

преди 1 година

108 Киро просто и Кокорчо се оказаха путинисти. Работиха неуморно за Газпром, като подписаха за прескъп руски газ с офшорки- посредници, с руски капитал. Отказаха оръжие за Украйна. Не гласуваха за Ф16 и за Шенген.

102

ГЕРБ и БСП

преди 1 година

Са позор за България. ...

101

Анонимен

преди 1 година

Ако знаеш Добрев , мен колко ме е срам от теб , от лидера ти и от цялата ви гербераска партийка! Не се наядохте, липсва ви цялата власт и Кирчо и Асен са ви трън в гащите. Не спряхте да плюете, докато за вас и плюнка ми се свиди! Нещастници в костюмчета!