60

Анонимен

преди 1 година

"Всички хванати до този момент са си писали с момичета. Защо досега не е хванат педофил имаш интерес към момчета ?" - Не знам. Но какво от това? Преди един ми беше казал, че ако някой изнасили момиче, дори да е още дете, едва ли не е - абе няма проблем, защото било "естествена работа", дори да е содомия. Ама ако изнасили момче ... това е огромна трагедия и лична драма. Предполагам, че над чуждо дете или човек и 100 тояги са малко.

59

Gogo

преди 1 година

Сега му завеждат едно дело на тоя от гражданското движение и ще има да дава 10 000

58

Анонимен

преди 1 година

"Ален казва, че педофилите имат лоби и е прав. Дори на най-високо ниво. Това е видя със скандала с Епщайн с САЩ," - От презокеански калднеци вода носиш. Кой са отговорните тук? Имат ли си имена?

57

Та

преди 1 година

клуб. Идва едно, дето е по жена от сестра ми и явно се натиска. Питам я "на колко си, момиченце", тя ми казва, че за любовта годините нямали значение. Естествено, че я отрязах, ама дали не е пробвала после и с друг, а? после другите са виновни, че малолетни щъкат тук и там.

56

Анонимен

преди 1 година

За хванатия преподавател- добре, но възникват следните въпроси :1. Ален казва, че педофилите имат лоби и е прав. Дори на най-високо ниво. Това е видя със скандала с Епщайн с САЩ, където бяха намесени висши политици и бизнесмени. Възниква въпросът, защо досега не сте хванали педофил от такъв калибър в България ?2. Всички хванати до този момент са си писали с момичета. Защо досега не е хванат педофил имаш интерес към момчета ?

55

АнонимеН

преди 1 година

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ЗАКОНА! ГРАЖДАНСКИТЕ АРЕСТИ СА САМО НЕЩО ИНЦИДЕНТНО ! И НИ НАЙ-МАЛКО НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪРШАТ ПРЕДНАМЕРЕНО КАКТО Е В ТОЗИ СЛУЧАЙ! НА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ МУ ТРЯБВА ДОБЪР АДВОКАТ И ОЧИЛАТАТА АЛЕНА ЩЕ БЪДЕ РАЗОРЕНА!

54

анонимна

преди 1 година

А кога ще отиде в някоя махала, където 12-годишните раждат за първи път? При тях са културни особености явно, не педофилия.

53

Мандо

преди 1 година

До Сандо..... кого да чупят от бой ? даскала ли ? И кой ще бие ? Тоя пасивен гей - Аленчо ли ? Виш как му шарят очичките . Тоя си търси някой него да счупи ... от кекс ... Профил си направил в сайт за запознанства , представял се за 13-годишно момиче ... вместо на събрат гейй , попаднал на даскала и решил да си заработи малко медийно внимание ... ахахахаха . Едфна година го склонявал да предложи интимна връзка . Баааси каква упоритост и търпение.

52

Чик чок

преди 1 година

Вече обясниха много хора, че никой няма право да се прави на друг човек или да се предтавя с друга самоличност. Подсъдимо и наказуемо! Колко по-просто да ви го обяснят? Скоро и тези ще го усетят, като се правят на големи бабаити, не на когото трябва. Но българинът няма мозък и само "зрелища" са му в главата. Малко като ги позабравят и хайде пак "нов педофил", а всъщност подведен чрез законови нарушения. Държавата СПИ! Фондацийката около тоя и сметките за пари от наивните хора да се разследват.

51

Анонимен

преди 1 година

Сега не се разбра тоя е искал секс от нея ли или е искал да се види с нея ? Тоя се прави на 13 годишно момиче в интернет ли ? Според мен тия хора просто търсят известност може би се готвят за някаква политическа кариера. Никой не може да ме убеди че 13,14,15 год момиченца кесят в нета и лоши педофили ги канят за секс. Та те малките са толкова отракани чуйте ги само как си говорят в рейсове и трамвай.Кой коя такова коя се снимала в кенефите по прашки коя се напила в дискотеката и тн. Малки тини.

50

Чик чок

преди 1 година

Като споменах, че смучат парички от хората и веднага пак ме забраниха, но аз пак ще дойда бе, админче, нали си знаеш! Не схвана, че си ***!

49

Ааасан

преди 1 година

Мойто булка е 13 годишна и вече имаме 3 чаавета .... ко толкуз ? И на комшията булката е 13 годишна . Купихме си ги на пазара в Димитровград ... имам и касова бележка . А да дойде това плешивото в мааллата да ни каже нещо . Мойта , нищо че е 13 годишна джигера ша му извади докато аз налгагам с кола тоя дето прай фотото.... Ила , Аленчо... ила .... води си и линейка .....

48

На сапун

преди 1 година

Няколко педофилски тролчета, за които Ален очевидно е неудобен, усилено се изхождат по негов адрес в коментарите...Колко жалки отр*пки сте само, неспособни да свалят нормална жена, и затова налитат на дечица.

47

АнонимеН

преди 1 година

И НА СРЕЩАТА ПРАТИЛИ 13 ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ ДА СЕ ПРАВИ , ЧЕ ИСКА ДА ГО ОПЪВАТ! ТОВА СЕ НАРИЧА СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ НА НЕПЪЛНОЛЕТНА! И ТОЙ ОТКАЗАЛ ДА СИ ПЛАТИ И ВЕДНАГА БИЛ ПРЕДАДЕН В ПОЛИЦИЯТА! АКО СИ БЕШЕ ПЛАТИЛ ВСИЧКО Е ТОЧНО :D ДА ИМА ПЕДОФИЛИ В БЪЛГАРИЯ - НО ТОВА СИ Е НАПРАВО ИЗНУДВАНЕ НА ЧОВЕК И СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ/ НЯМА ДА ВЗЕМА СТРАНАТА НА ОЧИЛАТАТА АЛЕНА ЗАЩОТО ТЯ СИ Е НАПРАВИЛА ПРОФИЛ В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ЗА ДА ТЪРСИ СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ С ПО-ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ !

46

Анонимен

преди 1 година

Защо не отидат тези смелчаци тези да пазят 12-годишните poманku да не стават булки и да не раждат! Или рюте са от друг биологичен вид със собствени традиции!?

45

Чик чок

преди 1 година

До АнонименКато не си разбрал какво съм написал, защо се пънеш да ми отговаряш?

44

Шоп

преди 1 година

И къде са го хванали накрая, за носа ли?

43

Анонимен

преди 1 година

"Ако съм на мястото на тоя преподавател завеждам дело за поне 1 милион за уронване на престижа и клевета публично. Няма престъпление. Няма жертва." - Дори и да няма жертва, то как обясняваш чатовете?

42

Анонимен

преди 1 година

"И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ОТНОВО СЕ АТАКУВАТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ МЪЖЕ! ТЕ СА ЛОШИТЕ" - Ако склоняват 13 годишни към секс, поне според нашите закони, то са лоши. А ако се наатискаше на малки момченца ... какво? По-хубав ли щеше да е?

41

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок - От тея на клипа, нито един не ми мяза, да ходи на фитнес. Само не разбрах - ако отиде в университета, какво? Да не би, да има някаква педофилска организация, дето си е събрала армия от биячи студенти?