9

Анонимен

преди 1 година

Вдигнете ограничението на 240. Явно 140 е малко.

8

В грешка си

преди 1 година

До АнонименКамерите не са по магистрали, а по булеварди в София. Ограничението е максимум 80 км/ч. Отделно до коментар 1 - патрулките как точно ще вдигнат над 200 км/ч?

7

Анонимен

преди 1 година

Обзалагам се, че нарушителите до един са деца на полицаи или герберасти. Другите първо нямат такива мощни коли, второ ги е страх от саннкции. Тия се чувстват безнаказани.

6

Анонимен

преди 1 година

Като цяло в София карат като обезумели, при ограничение 50, да караш с 60, пак те минават като спрял. А по големите булеварди и особено на околовръстното е драг писта. Там се хвърчи здраво с над 120. Яко камери трябват и глоби за неподаване на мигачи, неправилни изпреварвания и т.н. Иначе ги гледам БГ регистрациите по околовръстното примерно на Белград си карат с ограничението 80 км/ч, защо ли?

5

дфа

преди 1 година

Това са глупости, може да се получат отражения и дори да покаже 400 км/ч, Ако няма метрология, нищо не мери . При спрял трафик показва 57

4

Анонимен

преди 1 година

Щом возилото може да развие такава скорост, къв е проблема? Блъснало ли е някого? Причинило ли е ПТП? Ако не, то тогава за какво си отварят устите? Все едно в дъждовен ден да свикат брифинг в който да обявят, че навън вали дъжд.

3

Анонимен

преди 1 година

хахахахха, и какво да ги правим тези статистически данни? Аз да ви каже че това са потенциални 200 засечени убийци, след като ограничението е 140. Тази държава никога няма да се оправи, никога

2

Анонимен

преди 1 година

над 70% от населението не гласува, партиите сами се поставят в парламента. ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИМ ВЪОБЩЕ ???

1

Анонимен

преди 1 година

а колко от тях са полицейски патрулки или за тях може?