92

Анонимен

преди 1 година

Това защитава " демократича Европа " - казва Арестович истината и веднага става заплаха за националната сигурност на Украйна . А Зеленски и сие още твърдят сигурно , че падналите в Полша ракети са изстреляни от Русия и то нарочно

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - 86 - а ти от кое пенсионерско блато изпълзя като едно голямо и дефектно дермо за да споделиш с всички изблика си на мисловна дейност?

90

Анонимен

преди 1 година

След като са го уволнили, значи е газал истината! Ударил е нерв!

89

Анонимен

преди 1 година

До отец Нафърфорий Фърфорий, Фърфорий за тебе вече само ампутация на мозъка е спасението ти! Сигурно от малък си такъв и нищо не е можело да ти помогне! Сега поне има случаи, когато човешки индивиди като тебе си живеят и без част от мозъка, но за ампутация на целият мозък вече ще трябва цяло чудо за да останеш жив и да мърсиш земята и въздуха!!!

88

Анонимен

преди 1 година

На Арестович ме си размина само с оставка за това че каза истината! Можеше да го арестуват зо национално предателство ;)

87

Анонимен

преди 1 година

А току що Арестович го уволниха, за изказване че блока е ударен от Украинското ПВО!!

86

Сополан Пасси НАТО

преди 1 година

Рошкия я чакат ГЛАДНИ И КАНИБАЛСКИ БУНТОВЕ...Очаквам Кървави Бедствия и разпад на Рушкия до 3 годин .

85

следвамехронологията

преди 1 година

"Накрая ще се окаже че не запада изтощава Русия, а Русия изтощава запада." ... ... Първите симптоми са факт от есента на миналата година. Русия успешно провежда демилитаризация не само на Украйна, но и на отан. Рецесията чyka на вратата на колективния запад - не на руската врата.

84

Анонимен

преди 1 година

В същото време сключването на каквото и да било мирно споразумение между Киев и Москва в момента ще нанесе силен удар върху престижа на руските власти. Военните действия трябва да приключат с пълната капитулация на Киев, убеден е Кедми. Така анализаторът до известна степен потвърди думите на Владимир Путин, че Русия ще провежда украинската спецоперация, докато собствената й сигурност не бъде напълно гарантирана.

83

Анонимен

преди 1 година

Според Кедми сега руските оръжейници имат две основни задачи - да осигурят оръжие за войските, които провеждат специалната военна операция (СВО) в Украйна, и да се запасят с боеприпаси в случай на по-сериозен военен конфликт. "За нова война е необходимо да се подготви голям брой съвременни оръжия. А истинската война вече е *** на вратата", каза Кедми в ефира на телевизионния канал "Россия 1". Според експерта основната цел на западните държави не е Украйна.

82

Анонимен

преди 1 година

"Командващият ВВС на въоръжените сили на Украйна Микола Олешчук обясни, че въоръжените сили на Украйна "не разполагат с оръжия, способни да свалят такъв тип ракети, каквито са поразили жилищния блок в Днипро" Не беше ли една ракетата ударила блока ?

81

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия е въвлечена в решителна битка срещу силите на Запада. Разходът на боеприпаси във ВСУ расте бързо и страните от НАТО не са в състояние да го попълнят напълно. Тази гледна точка изрази политологът, бившият ръководител на израелската служба "Натив" Яков Кедми. Западните страни се нуждаят от две-три години, за да постигнат необходимите темпове за производство на оръжейни системи и боеприпаси. Руският военно-промишлен комплекс също работи интензивно.

80

ANTI-USA TREBALA

преди 1 година

''2010 - Годината в която направихме контакт''..ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ШЕДИОВЪРА НА СЪР СТЕНЛИ КУБРИК ОТ 2 АПРИЛ 1968 ГОДИНА = 2001 Космическата ОДИССЕЯ (сниман 1967 год.)...-ЛЕЙДИ ХЕЛЛЪН МИРРЕН = ЕЛЛЕНА МИРОНОВА=Дъщеря на Руски БелоЦарски Граф мигрирал в Брит.Империя 1922 год., ИГРАЕ КОСМИЧЕСКИ КАПИТАН на Кораба ''АЛЕКСЕЙ ЛЕОНОВ'', + и капитан от ВВС на СССР, ТРЪГНАЛ ДА РАЗНИЩИ МИСТЕРИЯТА С КОРАБА ДИСКАВЪРИ.......та ХЕЛЪН Миррен знае перфектно Рускии язик , защото е Горда Рускиняя .

79

Ако е неточна

преди 1 година

не ми се мисли ако беше точна

78

Анонимен

преди 1 година

Украйна е едно голямо блато и дефакто и деюре. Путин спасява света като я унищожава. Браво на Путин.

77

следвамехронологията

преди 1 година

"Русия погрешно намекна, че отговорна за това е украинската ракета за противовъздушна отбрана" _________________________________________________ Русия не е намеквала. Още повече погрешно. Арестович каза в прав текст, че украинска ПВО-ракета е ударила руската над жилищния квартал в Днепр и е станала причина за трагедията. В тази връзка идва и днешната новина, че Арестович е изгонен и от днес не е съветник на Зе-клоуна.

76

отец Нафърфорий

преди 1 година

Иво Христов (80 -те%) никога няма да ви каже това :След 1991 г САЩ отпускат големи суми за хуманитарна помощ за Русия а в 2002 г когато Путин става президент първото му позвъняване е до Белия Дом и гласи " Увеличете помощите ".

75

Анонимен

преди 1 година

Клубовете за плътски удоволствия отново са пълни с украинки. Също като през 90те години на миналия век. Те и без това само за това стават.

74

Анонимен

преди 1 година

баси и смешките. самите укропи си казаха, че те са виновни.

73

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще се окаже че не запада изтощава Русия, а Русия изтощава запада. Първите симптоми вече са факт. Запада ***, лае като пудел а Русия си действа по план и хич не и пука.