140

Анонимен

преди 1 година

И луната да превземете, нямате какво да я правите, неандерталци. Вече имате 120 000 000 лв. км. и освен да точите ресурси, друго не сте научили. Синеоки бушмени. Позор за вас

139

Руснак

преди 1 година

Всичко върви по план,първо Украйна изчезва от картата на света след тях ЕС умира от глад и накрая Америка умира като куче от руските ракети който са във Куба и Венецуела ...а България си преминава във турско владение и СЮННЕТИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ СЕГА!!!

138

анономен

преди 1 година

Да бе наредил. В тая ситуация там даже и да си мият зъбите редовно не може да им нареди!

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 - а какъв ще е отговорът на далекобойните ракети - ако имаш малко мисъл ще проумееш

136

Анонимен

преди 1 година

До Мужик 138 - ами помисли дали на негово място няма да дойде някой от военолюбците и 3-тата СВ ни е в кърпа вързана - ама за това трябва мисъл, каквато явно не притежаваш. ако сащ бяха нападнали укрите сега цяла окраина щеше да е едно изгорено поле

135

Георги

преди 1 година

Много коментари трием господа! И то все с обратната гледна точка... Обаче все още има хора, които не вярват на дойчевеле и техният глас все повече ще се чува. И песента на лена взе в тубата от 2 млн гледания стана изненадващо на 500к, но народа си прави изводите и тези платени медии се слушат и гледат докато хората са в тоалетната. Всичко прочетено и чуто се отива за секунда с пускането на водата!

134

Анонимен

преди 1 година

бре, това не е ли "строго секретна информация" ? ама явно Путин чрез фейсбук е дал тази заповед :)

133

Некъф

преди 1 година

Както казва една народна мъдрост, пази се от дребен човек, а не от голям. Това джудже е пълно психо

132

Васил

преди 1 година

Русия нападна *** и щеше да я прегази за 2-3 дни, но цялото НАТО скочи да я пази на живот и смърт което ще промени само времето. Ще е доста по дълго от 3 дни но резултата ще е същия, само че ако беше за 3 дни нямаше да има човешки жертви а сега ще измрат милиони украинци, хиляди Натовски наемници , също така и доста Руснаци...Общо взето един и същи резултата но СатаНато реши да го направи много ама много кървав...

131

Анонимен

преди 1 година

Шойгу инспектира щаба на групировката войски "Восток" в зоната на СВО.РИА Новости: притокът на наемници в Украйна е причинен от недостиг на мобилизационни ресурси.ВСУ започнаха изграждането на укрепителна линия в района на Запорожие. Секретарят на СНС и отбрана на Украйна Данилов е обявил подготовката на украинското общество за война още преди началото на СВО.Guardian: За контранастъпление Киев се нуждае от седем пъти повече танкове, отколкото осигурява Западът.

130

Анонимен

преди 1 година

Путин е обречен, каквито и кадрили да прави с генералите си. Загубата на Русия е гарантирана.

129

Мужик

преди 1 година

Ами дълга, дълга, колко да е дълга таз война, най много докато се гътне жужето. Сигурно доктора му казал че ще изкара до Април и той натиска за да го изпратят с почести, не с пcyвни.

128

Анонимен

преди 1 година

Освен това турският омбудсман предложи да се отвори "хуманитарни коридор" през Истанбул, който уж ще бъде предназначен само за ранени войници, възрастни хора, жени и деца.Припомняме, че съвсем наскоро Татяна Москалкова, комисар по правата на човека в Руската федерация, публикува доказателства (https://***/readovkanews/50708) за изтезания на пленени руски войници от въоръжените сили на Украйна и изнудване на техните роднини.

127

Анонимен

преди 1 година

Турският омбудсман Шереф Малкоч каза, че по време на преговорите с представители на Русия и Украйна е договорен триетапен план за размяна на затворници. В същото време CNN Turk подчертава, че Москва е поставила списък от 200 души, а Киев от 800 души.Не е достатъчно само да се говори, трябва да се предприемат стъпки. Говорете с вашите лидери, за да създадете механизъм, каза Малкох съответно на Москалкова, представляваща Русия, и Лубенец, съответно от Украйна.

126

на Герасимов снимка-

преди 1 година

-- та показва мноого водка на екс !

125

Анонимен

преди 1 година

Укрепленията в Донбас бяха строени и планирани няколко години от украинските фашисти и западните им спонсори. Тази система е дори по-укрепена от прочутата линия "Мажино" която се смята за непрвзимаема. Освободят ли Донбас, пътят на руските освободители е открит на запад.

124

Гиб Мелсън

преди 1 година

До Факт. Три години, четири, колкото трябва. Руснаците не бързат. Те си имат ресурси всякакви, оръжия, горива бол, войници колкото искаш. Затворници готови да се бият също половин милион, всичко си имат. Да му мисли Европа, която нито има войници готови да умират за Украйна, нито горива а и оръжията привършват. Бай дъ уей, депуати от украинския парламент събират подписи за да могат да остранят от длъжност президентския съветник Арестович, който призна, че срутения блок е от украинска ПВО.

123

Анонимен

преди 1 година

Дали си вярва, че ще стане?! Европа и Щатите въоръжават Украйна до зъби, не спят....до март не се знае какво ще е съотношението на силите!

122

Факт

преди 1 година

Малко трудно може да се повярва. Соледар го мъчат от Юни. Даже последната офанзива продължи почти месец, започнаха преди Нова година. В Донбас има повече от 30 града, по-големи от Соледар, които ще трябва да превземат. С тая скорост ще им трябват около 3 години.

121

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците нямат интерес към Киев и Западна Украйна. Интересува ги само черноморското крайбрежие и разбира се Донбас с огромните си залежи на полезни изкопаеми. Украйна без Донбас става изцяло аграрна държава, която ще разчита само на зърното за да преживява. То и това не е малко и трябва да се радват, че кремълския джудист ще ги остави да си развиват земеделието. Той иска само залежите от вългища и т.н. Тази война е за пари, каквото и друго да ви казват не вярвайте на лозунги украински или руски