22

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че Гретоидите от сектата на Климатичната Промяна безусловно вярват в Светата Пропаганда, и са готови да се самобичуват и да се подложат на бръмбарова диета.

21

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Важната част от това изказване е "откакто има измервания". Хубаво е геолозите да разкажат за цикличността на климата закодиран недрата на земята, например :)

20

Анонимен

преди 1 година

Прочете в уикипедия статията за "rainbow herbicides" , не били пръскали и сега с каквото им кефне, а ??

19

морски

преди 1 година

По брега наистина зимите са по-меки напоследък. Следете температурата на морската вода (по години) и ще се уверите.

18

A

преди 1 година

"2022 г. е петата най-топла година от 1880 г. насам., а последните 9 последователни години са били и 9-те най-топли, откакто има метеорологични изследвания, "" последно кои са най -топли? Пишете грамотно! Значи щом няма мет.изследвания освен 9г назад , нищо не знаете. Това изречение ме накара д гледам с недоверие на цялата статия. Иначе е видимо че няма сняг последните години, тая статия можеше още в началото на декември да се напише.

17

Грета

преди 1 година

Анатема!

16

А снежната буря?

преди 1 година

Е, нали снежни бури вилняха из Щатите седмици наред? Нали дори в слънчева Калифорния падна дебел сняг? На кое да вярваме сега? На новините отпреди дни или на НАСА? Ако бедствено положение и загинали поради продължителна снежна буря е затопляне, то какво ли ще е захлаждане?

15

Анонимен

преди 1 година

До sssa"Дедо Коледа скоро ще идва с джет" ........ Надявай се. Най-ще идва с камили, както е тръгнало.

14

До sasa

преди 1 година

Става въпрос за глобални температури,не за времето в Чепръчене.В момента в Сибир има температури по минус 50 градуса, в САЩ и Канада също е много студено .

13

Глу Пости

преди 1 година

150 години измервания срещу 5 милиарда години съществуване на Земята.

12

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. От 2016г досега температурите са с 0.65 градуса надолу .

11

Анонимен

преди 1 година

142 години са правили измервания и вече кършат ръце. А този период е 0,0000316 процента от дълголетието на Земята. Защо не показват някои изследвания чрез проби за температурните промени през останалите периоди ? Защото няма да им излезне.

10

sssa

преди 1 година

Няма глобално затопляне! Просто само през януари е 15 градуса и котките се разгониха, иначе всичко е заговор на краварите. Дедо Коледа скоро ще идва с джет, ама нищо де, всичко с климата е просто конспирация..

9

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с Nexo? От 24 часа всички са тихи като риби? Кьор фишек на Гешев-ГЕРБ-ДПС ли и била цялата работа?

8

Анонимен

преди 1 година

До Чао. Много здраве. Унищожил си Земята някой друг път. Тя може и без тебе. Дом е и на други същества. Може и без живи същества. Пак ще съществува. Това, че си се самоунищожил е друг въпрос.

7

Анонимен

преди 1 година

Катеричок, студ не ни трябва, но ша знайш, че валежи трябва да паднат за благословената земя.....!

6

Анонимен

преди 1 година

До Хора. Гърчи ти се мозъка.

5

Чао

преди 1 година

Сами унищожихме нашият дом Земята.

4

Това е

преди 1 година

Идва краят на живота който познавах ме,чакат ни само лоши неща вече..

3

Анонимен

преди 1 година

Сега лятото ще е нетипично студено - понеже в момента странните климатични условия са последствие от огромното изригване на вулканът Тонга - и ако съдим по Пинатубо, който е предишният подобен по сила изригнал вулкан, отразил се на климата през последващите две години. Ама кой да ти каже такива неща. Сега има КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ, понеже имало ВЪГЛЕРОДЕН ДИОКСИД, понеже това е инструментът, който съчиниха за грабеж и далавери в особено колосални размери.