335

extremist

преди 1 година

Всеки Българин има национален дълг : Изгонването на РУСИЯ

334

Анонимен

преди 1 година

До 349 русия нищо не пожертва. Пожертваха Украйна, Беларус и т.н. И не от войната пострадаха, а от онзи грузински вожд.

333

extremist

преди 1 година

МЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕТО

332

Анонимен

преди 1 година

14 танка, а Русия има около 23 000 /виж уикипедия/.

331

Jojo

преди 1 година

"Ескадронът е тактическа и административна единица в кавалерията"-Уикипедия. Та тия танкове магарета ли ще ги теглият или са някакъв преработен вид бойни каляски?И какво ще е убучението -за кочияши ли?

330

Руски среден палец

преди 1 година

Ох уплаших се, засърбя ме единия тaшaк. Ще бъдат пробити от нашите руски ПТУРОВе и после на белкантото

329

bl

преди 1 година

"ТОГАВА може да устоим не повече от 24 часа на Турция ,докато дойде част от сЪВЕТСКАТА армия." Тогава Турция не си е и мислила да ни напада. Вярно е имаха по-голяма армия, но България имаше ракетно въоръжение, което можеше да изпепели Истанбул и голяма част от нападащата турска армия. Тоест цената за нападателите би била неприемлива.Затова, когато ни приемаха в НАТО, Турция най-много настояваше да нарежем *онези* ракети.

328

Чип и Деил

преди 1 година

При Бай ти Тошо Турция не можеше да ни завземе.Брежнев беше изчислил силите и беше му казал на бай ти Тошо че с войската която имаме 120 000 човека и с оръжието което имахме ТОГАВА може да устоим не повече от 24 часа на Турция ,докато дойде част от сЪВЕТСКАТА армия.А сега няма вече СССР ,а на Турция ще и трябва полвин час за да ни смаже.

327

ЗЕЛЕ

преди 1 година

КАК ГИ ИЗПРАЩАТЕ НА ЧАСТИ ЛИ

326

Иван Иванов

преди 1 година

Те са на бензин, като свършат горивото - какво правят, по време на война няма бензиностанция, ще ги изчакат и ще ги обградят.

325

Реалист

преди 1 година

Ако Турция искаше да вземе Кърджалийско щеше да го направи още при бай Тошо когато им сменяше имената и никой нямаше да ни защити ! Просто с ДПС е по удобно и за тях и за нас !

324

Реалист

преди 1 година

14 танка ? Ауууу е сега Путин напълни гащите хо хо хо

323

Бау

преди 1 година

Само 14 броя?.През втората световна от завода в Урал на ден са излизали готови 100 танка т34.На ден 100бр.Не мисля че с 14 танка ще изплашите руснаците и ще обърнете войната.

322

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Турция също ще спечели много от войната. Ще стане четвърта сила в света, след САЩ, Китай и Индия и ще прилапа Кърджалийска и Хасковска области и никой няма да и се противопостави. Така е предрекла и Слава Севрюкова.

321

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Тъпите рашисти няма да се сетят, че може да прекъснат транспортните връзки, щото са страхливи и по американска заповед ще ги допуснат до фронтовата линия и там ще дават мнооооого жертви. Войната ще продължи много дълго и Русия и ЕС ще се изтощят икономически, а САЩ и Китай и Индия ще се повдигнат икономически. Русия ще се разпаднеи ЕС също.

320

Анонимен

преди 1 година

ЕСКАДРОН не беше ли група казаци на коне? Англичаните конни танкове ли им пращат?

319

Анонимен

преди 1 година

Защо ми забранихте руските телевизии!!!? За да ви слушам глупостите ли?!По-рано не ги гледах, но щом ми ги забранихте - вече съм със сателитна антена и само тях гледам! Ха да си го поставите в северните части.

318

Анонимен

преди 1 година

Русия пожертва голям % от населението си през втората световна. Не мисля, че някой осъзнава до къде са готови да стигнат. Дали населението наистина не стои зад президента силно? Защото на запад изкарват фактите така, че само Путин се бие срещу Украйна. Те имат друго мислене и приемат Украйна като част от съюза. И все пак всеки мафиот гледа как да захапе залъка а обикновените хора страдат.

317

Анонимен

преди 1 година

До нострадамус Така гАнглите ще научат слабите им места и ще ги оправят!

316

нострадамус

преди 1 година

Тези танкове няма да функционират след 48 часа.Няма с нищо да помогнат.