57

мразя мангали

преди 15 години

много добре казано,кефиш

56

преди 15 години

страшно съм радостен че отново спечелих на гърба на Левски, бивш левскар съм откакто преди 2 години ме издъниха на 4 пъти пролетта срещу мизерните ни отборчета! е затова обожавам Наско Сираков и оня главок Борат от ДС, продължавайте в същия дух момчета, скоро няма да остане и един левскар, а пък ние ще продължаваме да си печелим от Левски! благодаря ви още един път че ми показахте пътя на антипатриотичното залагане!

55

мразя мангали

преди 15 години

Айде честита ви оставка на Овчата глава!Сега с Гонзича и без треньор 100% ще се класирате,мухахахаха!!!Баси мазохиста тряаа да си,за да си им фен на тия нещастници!Абе левскари вие слепи ли сте или може би сте гледали някой друг син отбор...Челси е от Лондон батки,а тука е лефффски...смешници...

54

asdda

преди 15 години

Имам цензора на думата ***/и.

53

sasd

преди 15 години

Хич не ми пука за Левски и за ЦСКА или за който и да е отбор!Тия прости и нагли футболисти взимащи заплати от 1000Е до 25000Е на месец и имат наглоста да срамят България-просто нямам думи. От друга страна работниците от БАТЕ дойдоха и ги мачкаха,защото имат сърца и характер,а не са глезлцовци като наште .Тия наши само с чалгаджийки го дават и по заведения ходят и си карат скъпите коли и не им пука.

52

ЦЕСЕКАР

преди 15 години

Браво, много добре казано!

51

Бачо

преди 15 години

Този отбор е резил за България и няма моралното право да носи името на Апостола! Предлагам да бъде прекръстен на ФК ***, ФК Роднина-Милиционер, може и ФК Резил. Абе както иска да се казва, само да не носи името на най-великия българин.

50

do 42

преди 15 години

palq4o da te ... v .... vidqhme sno6ti koi stana za smqh i za ni6to drug ne stavat levskarite.i vidqhme koi supata

49

ЦЕСЕКАР

преди 15 години

Всеки път когато Левски играе с чужд отбор го подкрепях, ама вече само сте ми смешни! Ей, пичове, Господ дава, ама в кошара не вкарва! "Бай ***" натопи ЦСКА за лиценза и Левски "заслужено" го замести в Шамп.лига. Сега вече същия " Борат-Бай ***" уволни "Главоча", ама ква полза. Време е и Черното еврейче да духне под опашката на Батков, той нали от едно време си признава, че нищо не вдява от футбол!

48

Raven

преди 15 години

ЦСКА игра добре и честно в първенството,и стана шампион,и си заслужи мястото в ШЛ.Но сините *** го измамиха,и вкараха незаслужилият на негово място.Но Господ вижда.И незаслужилият игра така както си може,и се видя че ако няма подпиране от БФС и съдии - не става.Но Господ вижда.И незаслужилият отбор си понесе срамът за туй че погледна чуждото и с измама му го отне.Господ вижда.Господ всичко вижда.

47

само левски

преди 15 години

Знаете ли разликата между "умствен багаж" и "умствен товар"? Едното ти е от полза, а другото е само тежест, за баланс. Не знам какъв *** трябва да си, за да смениш Станимир Стоилов с Велислав Вуцов - ето сега и резултатите. И само Левски!

46

Borisov Fan

преди 15 години

Мали, БАТЕ Борисов как сипа на прехваленото вуцовско отборче. Една атака направи и вкара гол, представям си какво щеше да стане ако атакуваше постоянно :). Иначе Левски са много големи ако се слуша овчата глава какво приказва :).

45

преди 15 години

TUK-PERE I TAM-PEREIDVA BATE I

44

...

преди 15 години

Пожелавам ви Гонзо да бъде завинаги капитан на Левски. Толкова да се загнезди в отбора ви, че чак корени да пусне... :) По-радостна новина от това за нас ЦСКА-рите няма... Той ще ви оправи. Никакъв футболист с изключително голямо самочувствие на гол г.ъз...

43

Batko

преди 15 години

Играч като Гонзо , който търкаше резервната пейка във второкласни отбори , отново лидер и звезда в отбор с големи амбиции .Навсякъде го разбраха колко струва , само в Левски е на изкуствено дишане .

42

преди 15 години

чорбетата да духат супетата !!!

41

комар ми дай

преди 15 години

трактористи мачкайте сините ***.а Гъзльо си е намерил мястото.жалко, че за следващата среща няма да е толкова вкусен коефициента за загуба на лефски.

40

На Батко Батев Батет

преди 15 години

Шлосерите и заварчиците, които играят футбол през свободното си време, биха професионалния клуб Левски. Буах! Какво става тук? Има нещо гнило в българския футбол!

39

Fenat

преди 15 години

skrijte sa wa lewskari,,,widiahte li kakwo goliamo izsrahte geowe ne6tastni

38

Николай

преди 15 години

Вчера гледах първото полувреме на мача.Не знам дали греша или не ,но ми направи впечатление че отбора на Бате играе доста посредствено.Даже мисля че скоро не съм гледал по слаб отбор,когато пуснах телевизора 5 минути преди края Бате водеше с 1:0.Тогава в мен възникна въпроса наистина ли Левски са силни или може би са по слаби от Бате ? Тогава обаче се сетих едни думи на дядо ми : "Чедо да знаеш един ден ще ми бъдеш благодарен за това че си от ЦСКА !" Благодаря ти Дядо ! Само ЦСКА !