30

36

преди 1 година

ами кат искате да излизате от ЕС то по-добре към Турция, отколкото към Русия

29

Анонимен

преди 1 година

Сакън. Благодарете, че сте още в оркестъра.

28

до 38

преди 1 година

За 30+ години би трябвало да си забелязал, че не сме. Спомни си, кога за последно се е вземало мнението на народа за отправна точка при справяне с някой проблем? Мнението ти има значение веднъж на всеки четири години, а може и там да няма. Демокрацията е една сладка илюзия, за заблуда на децата... нещо като Дядо Коледа.

27

България

преди 1 година

за да оцелее, има 2 изхода. Или Турция без ДПС-ДПС е част от статуквото, или Русия. 30 г. 5 милиона българи от близо десет милиона, без война, без роБство. Има и трети изход, националноотговорна партия, и най-вероятно гражданска война-следствие на внесен преврат отвън, която може да не възникне, ако велика сила отвън ни подкрепи, а това са само Турция регионална и Русия глобална сили.

26

Анонимен

преди 1 година

Сега ще видим демокрация ли сме

25

Dif

преди 1 година

DPS....s nay bedniya elektorat...i nay bogatite Deputati...Bolen zdrav nosi...Korumpirani ...do edin! Kriyat se ...ohranyavat gi ...Mishki

24

силно учудЕна

преди 1 година

И с мандато към Турция ли се присъединяваме?!

23

Козъгъзъ

преди 1 година

Дупесе е готово да взема с всички отвори на тялото, само да има кой да го подаде .!.

22

До 33

преди 1 година

Аааа не така аркадаш. Ще ни делнат, Путин си е заплюл черноморието.

21

Така де

преди 1 година

Дали ще е ДПС, ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, БСП, БВ, се тая. 33 години разруха и корупция. Последната година, страх от избори. За първи път виждам политици да се страхуват от избори. Иначе на фона на останалите, ДПС са най-подготвените да управляват България, като експерти. А още по-добре аншлус с Турция, няма да плащаме мито на Турция за ток, газ, нефт, плодове и зеленчуци, обувки, дрехи-произведени в Турция. Докъде стигнахме за 34 г. ? Пък и Турция няма да приема еврото, не е имало робство, а Присъствие

20

Финансист

преди 1 година

Тези от ДПС са "Бъди готов", демек винаги готови. Те също не знаят, че няма как да вземат правителство, а могат само да го превземат. Но пък, ги е страх от Бойко Борисов, ако хвърлят яйца и домати по МС и НС. Такива са си нещата в българския политически живот. Смешни са, ако не трябва да плачем за поредните им простотии.

19

Анонимен

преди 1 година

голяма борба за 3-ия мандат ,всеки вика вземи го ти

18

Лукойл

преди 1 година

може да спре работа след 1. Февруари 2023. Ако туй стане жална му м.. на правителството. Което и да е то. Ако пък има избори , ще я втасаме съвсем...Познайте кой ще е първи.

17

Бонго Бонго

преди 1 година

Змии и рожби на ехидни сте всички бг лицемери, които сте свикнали да ви тъпчат и крадат и лицемерно искате да свалите главния прокурор защо? Нямате ли съвест??? Как търпяхте 3 години всички тия калпазани ??? Как? Една революция не направихте па и протест???? Сега фесовете виновни....ууууу лицемери..Тия излязоха по българи от българите!!!!

16

Прасчо Магнитски

преди 1 година

аде на далаверата, чакарака, чакарака

15

Не знае дали така

преди 1 година

му е наредено да каже или това е негово мнение (на Аталай), но що за оксиморон е това твърдение? Освен това, обърнете внимание, "Не само икономическа и социална, но и политическа"... и какво излиза, че с икономическата и социалната криза можем да живеем, но виждате ли с политическа криза... еq това вече е прекалено! :D Всички в парламента са виновни с тяхното действие или бездействие! Когато дойде часът "Х" в датата "Y" трябва да се има в предвид всичките помии, които сътвориха за т.н. "преход".

14

Бонго Бонго

преди 1 година

Сега пак Левски у дюю...Левски Левски...Сам Левски им е говорил на турски. Вижте записките, вижте последните мигове. На турски език а кък тъй????После как само два глупъйка ще го пазят и НИКОЙ НЕ ТРЪГНА ДА ГО ОСВОБОЖДАВА....ОХ КОЛКО Е ПЛАКАЛ МИЛИЯ , ТВА Е ОБИДНО....НИКОЙ...УЖ 100 ДУШИ ОТИШЛИ НА ГАРАТА...ЛЪЖИИИ....НИКОЙ, ЗАЩОТО Е БИЛ БЕДЕН, ЗАЩОТО Е НЯМАЛ ПАРИ. КОЛКОТО СЕГА ПОЧИТАТЕ ОНИЯ КОИТО ИМАТ ИДЕИ...ХА ХАА КОЙ ВЕЕ???? САМО *** ИЗБИРАТЕ ?!!! ЗАЩО??? ТОВА СА ВИ КРИТЕРИИТЕ ЛИЦЕМЕРИ

13

Xaxa

преди 1 година

Цирка е в последната фаза. Мистър Зелен Сертификат сега нещо не вдига юмруче, а напротив - сваля *** - призовава уж "врага" Герб да се обединяват с другите поd-логи и да правят правителство, хахаха. Тия, господарите му си правят гавра с него - каквото му засвирят и това играе. Ясно е, че всичко се бави на макс, за да може юмручето да "управлява" колкото се може по-дълго, не че нещо ще се промени при "редовно" правителство, просто това е нова тактика на сатанистите за заблуда на българите.

12

Фончо 2

преди 1 година

,бате Бойко требва да направи кабинет,цяла България е зад него

11

българин

преди 1 година

Тия бяха най-антибългарската партия преди появата на ПП