108

Анонимен

преди 1 година

Да обобщим в Русия всичко по евтино отколкото при нас в западна Европа и там така, е то какво се оказва, че в България всичко скъпо и не се барва ужас. Не мили и в България е евтино но заплатите масовите са малки това е проблема.

107

Анонимен

преди 1 година

Една голяма *** яйца тук, в Англия, е 5.50. Далеч сме от лукса, а този сайт зоба грантчета!

106

Партенка

преди 1 година

Статията е ПАРТЕНКА - ПОДГОТОВКА за ново поскъпване! После да имат алиби и да кажат "Ама не четохте ли - навсякъде няма яйца, месо, мляко, сирене...то за тов поскъпва". А ние сме производители...

105

Анонимен

преди 1 година

***, изобразяващо турския президент Реджеп Таип Ердоган, беше провесена с краката нагоре от кюрдски активисти пред кметството на Стокхолм в четвъртък сутринта. Анкара реагира много остро на пърформанса, като обвини Швеция, че не приема тероризма сериозно, щом кукла, изобразяваща президента на Турция може да бъде обесена през кметството на шведската столица.

104

Някой до Даналд

преди 1 година

Значи развалиха всичко. Когато отвориха Билла в България първите имаше страхотни неща. Кашкавал невероятен и се панираше лесно да си оближеш пръстите. Луканките вкусни сега само подправки, сол и жили. Имаше руска и млечна салата тяхна малка доста по-вкусни от прехвалените Кенар. После сменяха, сменяха.. Сега въобще не знам как е. Но луканките ги съсипаха. Днес една от Кроатия разказва как прави сърми. То домати, доматен сос, чесън, магита, червен пипер къкрили 2-3 часа..тюрлю гювеч ръгай там...

103

доналд

преди 1 година

Какво се случва в мандрата.... колко е тока, колко са заплатите, колко осигуровките, колко е млякото или цената на земята не е важно. Генерално погледнато във Франция всичко струва в пъти повече от БГ и успяват да докарат цената на крайния продукт ( с постоянно качество ) на 20 ЕврО. А има и стандартно за 10. Та какво става във Бг мандрата е ясно.... лакомия и некадърие.

102

Андрешко

преди 1 година

поредната смешка може да е лукс у нас дори фалшификатите ама на запад си свиркат

101

999

преди 1 година

КУПУВАЙТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СУПЕРМАРКЕТИ!!! СУПЕРХУБАВО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ!!!

100

доналд

преди 1 година

Патока Доналд ми приляга най-добре. Евра е малко като Лев - Лева. Прощавай, стари навици. Ме знам за коя война говориш, настояща или бъдеща, но вино винаги добре върви със сиренето. Това което исках да кажа е че в БГ се шашкам от цените в София. Луканка 40лв и сирене 30лв спрямо заплатите е много скъпо. А качеството в повечето случаи и отсъства.

99

Някой до 110

преди 1 година

Не сега редовно цените им са на -30 процента в Алди. Та и преди купувах на намалени защото им няма нищо и сега пак.Някой вече и с намалението се чудиш заслужава си или не или да си смениш менюто. Германците много обича био продукти да купуват. Преди не съм забелязала да купуват намалени, но сега да и една беше накупила био всичко с - 30процента. Иначе забелязвам преди имаше бедни украйнки напоследък все по-богати и мъже руско говорящи всички. От църквата мъкнат по 3 чанти преди гледах хората по1

98

До 111

преди 1 година

Умнико, ами БЪЛГАРИЯ Е ТОЧНО В ЕВРОПА!!!! ХАЛЮЦИНИРАШ!

97

ПроСоТо

преди 1 година

До Някой към доналд...не че е важно,но понеже съм импулсивен,ще те подкрепя:..-Думата "ЕВРА" дразни не само теб !..Обаче май бая народ я копира от речника на нашия "любим партиен и държавен ръководител"-Б. Тиквата..

96

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахха! Дано пукне цяла Европа! Нито един жив да не остане в европейския съюз! Предвиждам тотално унищожение на всичко европейско. Да живее България!

95

До доналд

преди 1 година

Личи си, че си заплатаджия без грам представа какво се случва в производството и как се управлява бизнес. Забравяш за ток, вода, цената на фуражите, горива, разходи за труд...

94

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Голям праз ! Важното е българските шофьори да получават по 1000 лево компенсация ,че си карат колата .И всеки трети пенсионер и държавен чиновник в София да има по 10 апартамента !

93

Някой към доналд

преди 1 година

Доналд българско име няма. Първо да разберем патока Доналд и Доналд Тръмп. Значи думата евра ме дразни ужасно много. Евро. Не знам качеството на френското сирене какво е, но за цените след войната може да ми го предлага със бутилка вино хаха. Немското не ми харесва. Българското хич не знам какво слагат ама пък така да ми харесва и кашкавала. Иначе си прав, че в България е безумно печалбарство. Там няма три класи, а безмерно много в различни направления. Българският производител е най-алчен.

92

Анонимен

преди 1 година

Подценява се поскъпването на цените из ЕС, а не трябва. То удря лошо по стандарта на инженерите и ядрените физици. А те не са свикнали така, не са от коренното офчо население. Ще става дунанма.

91

Анонимен

преди 1 година

Сирене и кашкавал от Турция или Македония.Цигари и зеленчуци от Македония.Ракия от Сърбия и мръвки от там. И така.А забравих Дачия от Румъния.На ски в Италия.На море в Гърция.На работа в Люксембург.Така се оцелява в България!

90

ПроСоТо

преди 1 година

абе чак лукс не са изброените продукти..ЗА СЕГА ...НО ЩЕ СТАНАТ!..ЕС е поел твърдо пътя към самоликвидация,служейки вярно на Хиените от Фашингтон..Така че дайте си време,веселбата предстои../макар и да заболи../

89

доналд

преди 1 година

Бг е бита карта... Толкова лакоми, мързеливи и накални хора не съм виждал другаде. Качествено не пастьорирано сирене във Франция не надвишава 40 евра за килограм. Обикновенно е около 20 в магазина. Все пак не се иска много труд да се врътнат от време навреме сирената на рафтовете, останалото е само мляко. Та как Бг произодител смята че сиренето му трябва да струва 28лв в дъжава с минимална заплата от 500лв чисти. Верно че кайените вече са скъпи, но да ги печелиш за месец с една ферма е лакомия.