156

Анонимен

преди 1 година

Значи Украйна като загуби в Соледар и Бахмут,ще получи няколко западни БМП-та и ще се отправи към Москва.Я се събудете.

155

Анонимен

преди 1 година

До руски неволи на макс Омръзнало ми е от русофилски главни счетоводители. То като разходите ти на ден са 1.5 милиарда, какво като имаш 1 милиард приходи. Така или иначе затъваш всеки ден с 500 милиона долара.

154

Анонимен

преди 1 година

Ставате смешни с тоя петрол.Русия щяла да фалира,Абе вие до пролетта,ако изкарате,ще е добре.

153

Браво

преди 1 година

До Зозо: Минал си вече на третата опорна точка "Украйна ще победи".

152

до 170

преди 1 година

ти там ли беше , чудно като настъпваш а врага отстъпва чии трупиве са пред теб, нещо обърка писоките ...

151

руски неволи на макс

преди 1 година

това са имагинерни загуби мой, всичко продадено на цена над 28 $ за барел за РФ е на печалба. Това дори че им фиксираха 63, $ е супер защото им гарантира стабилна цена а ОПЕК трябва да държи пи високи . При 46$ русия печели ежедневно по 1 милиард долара дневно, Сауд Арабия 1,2 милярда и САЩ почти колкото руснаците. Официална статистика , чети и не пиши като папагал

150

Реалист

преди 1 година

Който е решил да се сражава с Русия,бял ден не е видял! Няма значение кой е ,дали е ХиTлeP, Hаполеон или целокупното НАТО, накрая ще реве яко! Запомнете ми думата,Русия ще изравни със земята англосаксонските тарикати и украинските нацисти,дори ако трябва да жертва милиони животи,но накрая ще победи!

149

Обективно

преди 1 година

Завладяването ни от Запада НИ носи единствено ЗНАЧИТЕЛНО ОБЕДНЯВАНЕ. ОЩЕ ПРЕДСТОИ.

148

Анонимен

преди 1 година

Руснака ще завземе Соледар, но ще трябват още 20-30 хиляди руски трупа за да има укрития за новите вълни от настъпващи оорки към града.

147

Байрактар

преди 1 година

До Барон Мюнхаузен --- Ще поверваме коги набучат советский байрак връз някоя сграда. Впрочем, сгради му не са останали.

146

до 158

преди 1 година

трупивете да украински мой, руснаците не оставят своите на чакалите, че пи нягога и укр събират да ги пигребат човешки.

145

руски неволи на макс

преди 1 година

Лоши новини за русофилите. Блумберг съобщават че ежедневно заради петролното ембарго Русия губи 150 милиона долара, а след 5 февруари когато влезе в сила ембарго на руските петролни продукти ежедневните загуби за Русия ще стигнат 280 милиона долара. В същото време се очаква и огромен бюджетен дефицит за първото тримесечие от 56 милиарда долара. Това господа русофили е равно на годишния бюджет на министерството на военната агресия на Русия. Картинката става още по мрачна за следващите тримесечия,

144

Говедо

преди 1 година

В момента върви разчистване на Соледар,друго е по-неприятно-говори се за над 22К убити украинци(и не само),които ще тежат на съвеста на Зеле!По-голямата част от тези момчета бяха принесени в жертва на Наполеоновия комплекс на леприкона!

143

Бомбаджиев

преди 1 година

Ти остави, ами много от вагнеровце са изпотрепани от "приятелски боНби.

142

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Хубава работа целия свят признава , че руските войски са превзели солидар , тука още се лъжем! Зельо да започва да тренира скачане от крилото на самолет! Окраина е новия Афганистан !

141

Do 136

преди 1 година

Никога няма да живеете добре в България. Само се вгледайте за миг кои ви управляваха и кои ви управляват.Останалито са "Големите Надежди" и "надежда всяка тука оставете"

140

Анонимен

преди 1 година

Затруднено е придвижването на ВСУ по пътищата, заради купчините руски трупове. Путин доволно потриваа ръчички от бункера.

139

Анонимен

преди 1 година

До Един там - Когато 1885 г руснаците ни изоставиха добре че Турция не иска да има граница с Русия че не влезе да ни изколи а ни защити във войната със Сърбия .Ако нещо стане между нас и сърбите рашка пак ще ни забие ножа .На колко години си тези неща не са ли ти станали ясни .

138

Бай Дрън

преди 1 година

150, тия глупости откъде ти хрумнаха? Руснаците не обичали българите? Не обичат хора като теб, да. България е била винаги най-вярната страна и тия глупости сега за сърбите, как много обичали русия и руснаците ги обичали, са пълен та...к. Самият факт, че Югославия бе мнооооого далече от СССР опровергава лъжите, че Сърбия била най-близката страна на Русия! Единствено България е освободена от Русия и това е факт!

137

Анонимен

преди 1 година

руския блицкриг, най-продължителния блицкриг в мире:)