102

Анонимен

преди 1 година

Повишават се но... в добрия смисъл на думата.

101

Анонимен

преди 1 година

Не е аномалия, а му се вика СПЕКУЛА! Докато няма държава и някой отговорен който да е вкаран в затвора, така ще бъде

100

Един Българин

преди 1 година

До Бай Колю Не са само кварталните. Много са се оляли Била. Не е нормално да печелиш по 150% от стока. Не е нормално един и същи хляб в друг магазин да е с 30-40% по-евтин. Аз лично имам бая зимнина и не обичам да хвърлям храна. Замислям се за машина за хляб да затворя цикъла. Просто такива стимулатори на инфлацията като Била няма да печелят от мен.

99

joro

преди 1 година

Яко спекула и препродавачи "бизнесмени" в кварталните магазини. Пример: на борсата Слатина лук 66ст. , в кварталните 1,50 лв. На борсата 1кг кашу 18 лева, в кварталния 32 лева. Къде е държавата?

98

Анонимен

преди 1 година

Цени на петрол Урал-53 долара за барел,цени на електроенергия за бизнеса-0.20 лева за киловат,цена на газ-85 долара за мегаватчас,разходите за труд не са увеличени,какво налага да виждаме такива цени от +100% на всичко което виждаме на пазара???Отговорът е-Липса на държава и най вече безконтролна спекула!!

97

Анонимен

преди 1 година

То е така, те кварталите магазини затова още ги има

96

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Пет милиона народ...търпим една шепа политици,депутати и...спекуланти да ни се...качат на главите,срамота! А иначе сме...смели,влизаме в ледените води по Йордановден.

95

Бай Колю

преди 1 година

Тези,от кварталните магазинчета купуват от големите вериги и слагат до левче нагоре...

94

Анонимен

преди 1 година

Е тъкмо от там де - пише ги в Интернет теориите :-)

93

Анонимен

преди 1 година

Младежи ГЕРБ трябва да лежат по 5 години в бай Ставри - за дето насаждат масова психоза за цените. Помните ли как уплашиха хората и направиха опашки по бензиностанциите. Но после никой не ги обвини.

92

До 102

преди 1 година

Е откъде ги знаеш тези теории бе, ти по цял ден кибичиш на тоя китайски компютър!?!

91

Анонимен

преди 1 година

Те магазинерите по инерция си вдигат всичко с по 5 стотинки на ден. Няма значение инфлация ли е, война ли е, ковит ли е...

90

Абееее

преди 1 година

Квот кажат от БКП-ДС нали назначените милионери са техна рожба!

89

i'm

преди 1 година

В тази държава има много аномалии и най-голямата е, че държавата не изпълнява контролните си фунции в много области. За това цените са такива и всеки си прави каквото си иска. Държавни чиновниц скрити зад бумаги и бюра се ослушват като прасета в тръстика, работа за 5ст. не вършат, а каквото свършат то е абсолютно нефелно!

88

Анонимен

преди 1 година

Не е "аномалия. Спекула му се казва. Но у нас държавата не работи и няма кой да погне престъпниците.

87

от 77 до умника

преди 1 година

Много пъти чувам все едно и също: "търговските вериги унищожават българските производители за сметка на чуждите". Казвам ви - на търговските вериги не им пука нито за българските, нито за чуждите производители. Това, което ги интересува е само техният си бизнес. А целта на всеки бизнес е печалба. Нищо повече. Разберете го. Предложи ми читав продукт, дай ми конкурентна цена, гарантирай ми обеми, цикличност и стабилно качество и аз ще ти продам продукта в стотици хиляди и милиони. Толкова.

86

ДО 89

преди 1 година

Умнико, аз "не смятам" как е, а знам, защото имам договор с голяма верига и пазарът ни изобщо не е "500 милионен" , всички промоции и фири са за моя сметка! Тяхната печалба е три пъти колкото моята!

85

Анонимен

преди 1 година

някой спомня ли си в живия си живот - някога да са намаляли цените на храните в България?

84

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има спирт и антифриз, другото са много европейски ценности

83

не знам

преди 1 година

че откога на алчността му казва аномалия?