9

mery

преди 1 година

Политиката на мобилните оператори е такава, гледат да ти пробутат да плащаш нещо което не желаеш. Трябва да слагаш по 2 чифта очила и да четеш договора и приложенията много подробно преди да сложиш подписа си. Говориш по телефона че си искаш същите услуги, а ти пращат по куриер договор с прикачета някаква тяхна антивирусна програма за Нета по 8.50лв. на месец допълнително.

8

Анонимен

преди 1 година

Аз пък си чета договорите към мобилните оператори, знам какво и как подписвам, винаги има специални оферти за мен (не се получават по магазините) и смея да твърдя, че за цената, която имам (30лв. на месец 5g неограничени MB, неограничена скорост) алтернатива в цял ЕС няма. Отделно за 10лв. на месец- дейта карта със същите параметри. 5g 1000Mbit/sec с външни антени и хубав рутер- е няма такъв бекъп интернет или интернет за вилата никъде по света.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо Виваком изнудва потребителите, които искат да запазят стационарните си телефони, като ги кара да подписват договори, според които ползването на стационарен телефон върви заедно с пакет други услуги - интернет и телевизия?

6

Да

преди 1 година

Само проверявайте, а резултати..... никакви. Аман от нищоправци в Корумпестан.

5

Обективен__

преди 1 година

Ще ги глоби с 300 до 500лв, да не правят повече така ;)

4

ahmed dogan

преди 1 година

Всички знаят, че има картел между трите оператора и вместо да ги подпукат, седим и ядем пуканки....

3

NO Comment!

преди 1 година

Нищо не проверяват. Тази година ме принудиха да подпиша нов договор стария го прекратяват и налагат нов по тяхно усмотрение ако сам не подпиша нов за А1 Австрийски грабител идва реч.От 2020г почнаха политика на справедливо роуминг плащане, сиреч Роуминга беше само 2г безплатно и от 3г вече се плаща ама кожудерски 2м в роуминг и 3 м трябва да си у дома иначе ще те скъсат да плащаш десеторен роуминг .А и нямат никакви пакети за пенсионири или инвалиди, който не могат да ползват нета и смартфона

2

ТоБ РъП

преди 1 година

Защо се сключват договорите на твърда цена, като оператора може еднолично да реши да ти я вдигне, примерно, 50 пъти за 2-те години?!

1

Анонимен

преди 1 година

повече от една година сметката ми е с 50% нагоре (10.50 вместо 7 лв както е по договор)! ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е???