85

Нема се плашите

преди 1 година

От Китай ще внесат евтини прилепи ,*** и ориз!Камунистите се крепят едни други.

84

МАЛКО Е!

преди 1 година

1989-та $ беше 3000 лева и пак нема пролетарии,врякат още!Путин го посрещат с тояга в Украйна!

83

Анонимен

преди 1 година

Една груба справка за парите отпуснати в тая криза за гражданите и бизнеса в Гърция и България показва,съотношението в Гърция е 60% отиват при домакинствата и гражданите 40% при бизнеса,в България съотношението е 10% при гражданите 90% при бизнеса,нека да бъдем"благодарни"на наведеното същество-радев и неговите лобистки служебни правителства за това!

82

Цъ

преди 1 година

И още ще скачат. И НЕ е само заради войната, а заради ТРИЛИОНИТЕ НОВОНАПЕЧАТАНИ ХАРТИЙКИ В САЩ. ТЕ НЯМАХА ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ДА НАПРАВЯТ ВОЙНАТА И СВЕТЪТ ДА ПЛАТИ ЗАРАДИ ТЯХ.

81

me

преди 1 година

Някой неща са над 100 %

80

Обективно

преди 1 година

Е то БКП у нас се разцепи на СДС, ДПС, БСП, ГЕРБ, ДБ, БВ, ВЪЗРАЖДАНЕ, А ДЕЦАТА ИМ - В ПП. ПРИ НАС ДРУГИ ОСВЕН КО.ММУННЯГИ ВЪВ ВЛАСТТА - НЯМА. РАЗБИРАЙ - КРАДЦИ БЕЗ МОРАЛ.

79

Отговор чакам

преди 1 година

Искам да знам как така депутатите намериха половин милиард от нашите пари да дарят на Украйна, а не намериха 200 млн за отстъпка за горивата на българските данъкоплатци?

78

до 94

преди 1 година

Комунист само знае да лъже и да краде.Прави си изводите влизат или не влизат юмруците.

77

много ясно

преди 1 година

Командват комуниДСти в бегето.

76

До90

преди 1 година

Абе той хубаво народа си го избра,ама юмруците и призивите за безвластие точно преди да започне войната и последвалата я криза включваща и огромната инфлация,влизат ли в правомощията на въпросният фелдфебел?

75

Анонимен

преди 1 година

Е те всички са комунисти в България.Въпросът е към кое крило ще отидат парите.Само не ми казвайте,че има демократи,демокрация и капитализъм в България.

74

Бонго Бонго

преди 1 година

Не нее господа и дами, Един управлява държавата 3 г и това е президента Радев. Защо никой няма пред президентството????? Защо не отидохте в тях, където живее???? Лицемери такива

73

ТКО

преди 1 година

Повече неща от потребителската кошница, която купуваме от две години са с над 100% увеличение !!!! Само малко ще изброя: парче кашкавал за 4 и нещо сега е 10лв,....олио, сирене, яйца, кисело-прясно мляко и мн. други, които са всекидневни!!!! За стъкмистиката слагат неща, които не са пипани или съвсем малко!!!

72

до 86

преди 1 година

Не викам аз.Избра си го народът фелдфебела с пряко гласуване.Аз само казавам какви са фактите като теб.Разбунтуват ли се недоволните ще смени някой или направо нов кабинет ще сложи.Общо взето каквото му наредят от Москва.

71

Анонимен

преди 1 година

Има ли *** "умно-красиви" индивиди в тая държава или те се активират избирателно?

70

РАН-ЪТ

преди 1 година

Може още и още и още и ощеее.... Как да не може?!

69

Анонимен

преди 1 година

Лъжливите и крадливи комунисти от БСП, ПП и ДБ окрадаха България и това е резултатът!

68

До85

преди 1 година

Викаш най удобно се преразпределят пари чрез един неидентифициран субект наречен-служебен кабинет,обаче удобно пропускаме факта,че същият субект не го е пуснала гарга от небето а го е назначил един наведен и услужлив на червената буржоазия президент в лицето на фелдфебела!

67

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше редовно правителство щеше да е свалено досега пак с протести,затова няма.Затова няма и да има,а ще се ходи на избори.Ако продължи инфлацията пак няма да се състави кабинет.Никой не иска да вземе властта и да му протестират под прозорците.

66

Анонимен

преди 1 година

На основни хранителни продукти цените скочиха и с над 100%. А тук ми минават с бабешките номера, как у нас заплатите били с най-голямо увеличение - цели 14%.