13

Анонимен

преди 1 година

Много добре си спомням какво каза президента Румен Радев, когато парламента поиска оставката на вътрешния министър заради убийството на полицаите и граничаря. Радев каза:" Това не е редовен кабинет избран от парламента за да иска оставки. Ако парламента избере министри ще има правото да им иска и оставките. В този кабинет само аз мога да правя промени ако реша,че са необходими"!

12

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна безкрайна агония на упралението във всичките му форми. Да се разморазпускат и да се махат всички.

11

Анонимен

преди 1 година

Всички задружно работят в полза на генерала за поддържане на служебното правителство, което дори май е по-добър вариант, за да няма източване на средства и писане на неадекватни закони.

10

По същество

преди 1 година

Ай спри се де. Избори и избори. Стига с тия опити. Мина ли правителството? Не! Мандатът се връща и се предава нататък. Ако ли не? Избори!!! Докато не се научим да не гласуваме за американските и турски партии ще има избори до дупка.

9

,,

преди 1 година

На тоя му хареса да управлява със служебни правителства.Чакайте редовно с изборите за президент.Оттърване няма да има ще си подскачат от избори на избори разни клоуни за жаднели за власт и пари.

8

Анонимен

преди 1 година

Напълно очаквано!!!Предсрочните парламентарни измори са в края на мартпри избирателна активност ПОД 35 %след това ще започне същинската Политическа и институционална КРИЗА!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Президента Румен Радев няма нищо против назначения от него кабунет да управлява до лятото. А защо не и след това. България от 2 години е с президентска форма на управление.

6

Анонимен

преди 1 година

Значи още родилките мъки, за нещо което ще бъде мъртво родено. Още загубено време за държавата и власт за Радев.

5

Анонимен

преди 1 година

И кой е виновен, че парламентът "се дави" , инсталациите на Радев ИТН и ПП. От тях започна всичко. Те имаха за задача да унищожат най-голямата опозиция ГЕРБ, нещо, което няма нищо общо с демокрацията. Но не успяха. Радев трябва да се срамува за това и да понесе отговорност.

4

Юмрукът

преди 1 година

Рунда , я сега в името на България и българите се удари с онзи твой юмрук по твоята куха лейка.

3

Румен и Бойко

преди 1 година

Е новата схема.С подкрепата на Доган. Който разбрал ,разбрал.

2

Анонимен

преди 1 година

Рундьо се съюзи с ГЕРБ-ДПС

1

Анонимен

преди 1 година

Говори за нови избори, Бънди! Зарежи какво искаш!