73

морски

преди 1 година

Тук общински хрантутници живеят царски. От едната общинска заплатка...Живи да ги ожалиш!!!

72

До80

преди 1 година

"IT специалистче"Стига дрънка,ами върви виж дали преведоха пенсията на баба ти,че без нея не само не само ще ти спрат нета ами ще умреш и от глад!

71

До 80

преди 1 година

Не бързай с изводите, ИТ "спец"! Взимам много добри пари, но знам много добре как се случват нещата в страната ни, и знам много добре, че българина е некадърен и мързелив по default (нали така казвате "спецовете"). Знам колко се краде, знам как не се плащат осигуровки, знам как един човек работи, а другите се скатават, знам как девойките спят с шефчетата, знам как се назначава по симпатии и родиниски връзки навсякъде. Добър си само в твоята глава.

70

до 76

преди 1 година

На неамортизираните сервитьорки, ако са секси, им плащаме по повече от 300 на час. На ден вадят по 2 бона и нагоре според зависи от спонсора. Доста хитруши се навъдиха (особено от прованса) и изкарват добри пари от спонсори. Но са си изтривалки. ИТ спецовете с парите имаме жени от корици, ама с кариери и акъл.

69

М

преди 1 година

Работещите са бедни но работодателите ни са доста богати спрямо колегите им от ЕС. Вижте им колите, апартаментите, къде и колко почиват. Нормалните между тях са малко и да има такива които искат да платят на работника достойно другите им пречат. Цените вече са по-високи от средните в ЕС.Данъците по-ниски. Е как тогава на запад минималната заплата е 64 евро на ден а у нас 17 евро? Къде отива печалбата у кого?

68

Анонимен

преди 1 година

РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ФИРМИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ КАПИТАЛИСТИ СА БЕДНИ, ЗАЩОТО ДРУГАРИТЕ ОБИЧАТ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВАТА НА ТРУДЕЩИТЕ! С МИЛИОНИ ПО СМЕТКИТЕ СОЦИАЛИСТИТЕ ДЕПУТАТИ СЕ УПРАЖНЯВАТ В КРАСНОРЕЧИЕ И ПОЛИТИЧЕСКАТА АГИТАЦИЯ! АКО НЯМА БЕДНИ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ?

67

Четеш и се смееш

преди 1 година

кви ИТ специалисти ви гонят всички?! Пък и пари взимали?! Смех. Те почти всички, които са тазя сфера са слабоумни и нищо не могати, и не знаят. Взимат що-годе добри пари, защото не работя за бълграски компании, вършат елементарни задачи и никой не им следи начина на работа. Другите пък се хвалят, че взимали над 15 000 лв. заплата на месец - що лъжете толкова малоумно?! Ако положението беше толкова розово, нямаше да живееме в тая ***. А, истината е, че тук всичко са само схеми и далавери.

66

До Боян 57

преди 1 година

-"Аз съм сервитьор и от бакшиши вадя 300 лева на ден. Заплатата дори не се сещам да я взема и се трупа по сметката."-За 300 на ден трябва да си не сервитьор, а неамортизирана сервитьорка!

65

ИВАН

преди 1 година

БЪЛГАРИНА НЕ ДАВА ПАРИ, ТОЙ Е АЛЧЕН, МНОГО НАГЪЛ И БЕЗСКРУПОЛЕН! ПОВТАРЯМ: АЛЧЕН И НАГЪЛ! ОЧАКВАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРАТА ДА СЕ ИЗНЕРВЯТ ОТ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И ДА СЕ УВЕЛИЧИ ПРЕСТЪПНОСТТА! ТАКА ЩЕ СЕ КАРА ДОСТА ГОДИНИ, КРИВО РАЗБРАНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ЩЕ НИ ДОСЪСИПЕ!

64

Анонимен

преди 1 година

Много пишльо на 12-15 бона заплата,много нещо!

63

61

преди 1 година

изтървал си з-то, зейчар ;)

62

Анонимен

преди 1 година

До Боян 57. Сервитьор богат не съм видял.

61

Да

преди 1 година

Бедни са неуките хора, така да кажа и прослойката от ***!Поздрави от Бизнес парка!

60

Анонимен

преди 1 година

Един от малкото свестни и народни хора в БСП!

59

Анонимен

преди 1 година

До 65. Голям залък хапни, голяма дума не казвай, е казал народа.

58

До 61

преди 1 година

Как стигна до 12000 лева заплата? Аз съм Ейчар и получавам само 4 хиляди лева чисто на месец и това много ме демотивира. На 20 години съм, студентка 2ри курс Психология и чувствам, че съм много ниско платена и ако до 25 годишна възраст не правя по 20 хиляди на месец като ейчар, животът ми ще е пълен провал.

57

Пазар

преди 1 година

Пазарът е свободен, ако им завиждате на ИТ специалистите и кол центровете - ставайте такива, търсене очевидно има. Свободен пазар.

56

Боян до 58

преди 1 година

Нямам езици и освен това ме мързи да работя, затова съм доволен но 300 лева на ден и още 800 лева чисто заплата, която не харча.

55

Анонимен

преди 1 година

Кажеш ли му на българина в очите защо е беден- сърди се. Отиде в ЕС на гурбет- таван шофьор или чистач. Там по-нисък от тревата, разправя колко добре се живее, ама няма пари нито за нова кола, нито за дом, нито за нищо. Идва тука да се фука колко изкарал, а то годишно на гурбета изкарал колкото ИТ спец тука за няколко седмици. Подвие опашката, намрази ИТ спецовете. И животът мина. Някои се развиха, изградиха кариери и бизнеси, а други не мръднаха за цял живот откъм квалификация и умения. Избор.

54

Анонимен

преди 1 година

Аз съм ейчар на 12К.