326

Скъпи нашественици

преди 1 година

"Ще смажем врага заедно. Не сме оставени без избор" Напротив! Махнете се от там, оставете Украйна на мира и няма да има повече жертви!

325

Виготура

преди 1 година

Жителите на Самара да питат Путин какво търсят руските войници в Украйна. Украинците си защитават държавата. Така, както ние си я защитавахме, когато сърбите ни нападнаха след Съединението.

324

Големият въпрос

преди 1 година

Е срещу кого трябва да бъде насочен този гняв?Срещу Украйна и украинския народ,който само брани земята си,или срещу основния подбудител на тази война - Владимир Путин!

323

Анонимен

преди 1 година

Да свикват руснаците, нищо по различно не ги очаква, нищо друго не заслужават.

322

Айде, Айде....

преди 1 година

НЕ е чак толкова трагично щом Шойгу свири, пее и се забавлява добрес приятели и мацки!

321

До 437

преди 1 година

Сложно е, информацията е манипулируема, хубаво е да се избягват крайни мнения, които водят до озлобяване и крайно залитане към едната или другата страна. И да оправдаваш убийства безпроблемно. Няма виновни и невинни в тези конфликти. Ситуацията е такава, че са се срещнали интересите на два лагера от богати и влиятелни хора. Да кажеш, че ние сме в лагера на Украйна и затова я защитаваме, го разбирам. Може и да извлечем ползи. Но да казваш X напада Y, аз винаги ще подкрепям Y безусловно е тъпо.

320

ИВАН

преди 1 година

До Е, КЪВ ГНЯВ...ДА, АМА СЕГА ЩЕ ЗАДРУСА ЯКО, ДРЪЖ СЕ, ЩЕ СЕ УСЕТИ И ТУК!

319

Е, КЪВ ГНЯВ...

преди 1 година

Каквото ТЪРСИЛИ СА ГО НАМЕРИЛИ....!

318

поговорка

преди 1 година

да би в Русия стояло не би Макеевка видяло

317

няма място

преди 1 година

картинката е ясна- това в украйна е като арената , като по римско време, та геометрично погледнато ние сме си направо на първия ред и гледаме от близо, надъхваме с оръжие и викове бойците,но ние не обръщаме внимание на това/тези зад гърба ни, текат ни лигите от кефа, шоуто , чувставаме се защитени, в един момент обаче се оказва че нашият ред лека по лека слиза към нивото на арената, а нейното се изкачва към нас, в един момент , редът зад нас започна да ни надъхва и предоставя оръжие да сепазим

316

анонимен

преди 1 година

Този гняв защо е срещу Украйна, жители на Самара! Обърнете го срещу Путин, той изпраща войски там! Той праща хората на смърт!

315

Анонимен

преди 1 година

Ми да не сте я започвали тая война бе ***, сега щяха да са живи. Той фашистa Путин ще ви оправи както никой не ви е оправял до сега, като толкова ви е акъла да търпите бункернатa дядкa.

314

До 441

преди 1 година

Реално дори и Путин не може да измисли по-голяма глупост от теб.

313

Анонимен

преди 1 година

Това е същото като онзи случай с таксиджията,дето караше в еднопосочна улица на обратно в нарушение и скочи на бой на момчето в отсрещната кола,която си се движеше по правилата.Еми получи си го и кой е виновен?!

312

Москва потъна

преди 1 година

Полуръста ги прати там на заколение и сега се оправдава че gsm ползвали... Знае че няма шанс срещу западното технологическо превъзходство и пак хвърля хора там все едно са негова собственост.

311

А?

преди 1 година

До Пътър Какво е "Ваком" бомба? Ако беше написал "вакуум", човек да те разбере, но ти си специалиста и обясни!

310

До Пътър

преди 1 година

Добре че ИП адреса е само с числа,че с твоята грамотност и интернет няма да можеш да си включиш. А вакуумни,фосфорни и касетъчни бомби руснаците ползват от първия месец като видяха ,че няма да могат да минат като на парад през Украйна , но като нямат разузнаване и точност големият БУМ не им помага много във военно отношение.

309

РУСНАЦИТЕ УБИВАТ...

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ УБИВАТ ОБИКНОВЕНИ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ, ГРОМЕЙКИ УКРАИНСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА. СЕГА КАКВО? ТЯХ ПАК ДА НЕ ГИ УБИВАТ ЛИ?

308

Анонимен

преди 1 година

Е какво търсите в Украйна, че и да им се гневите после като ви връщат...

307

Чакай бе

преди 1 година

До да ви светна Нали имаше в Пловдив, Варна Бургас, Стара Загора и т.н.? Нещо забравяш, какво пишеш под други статии!