77

Анонимен

преди 1 година

Колко пари се дават годишно за пренареждане на павета?На какви цени?Кой приема работата?

76

Коко

преди 1 година

Съдейки по коментарите София няма да има кмет от ГЕРБ. Това означава, че грабежа през тази година до изборите ще е като за последно. Всичко ще се продаде и загроби. И последния ще угаси и тока.

75

Анонимен

преди 1 година

Тая само обещава! Е така колкото да говори пред медиите! Къде са зелените площи? Къде са детските градини дето обеща? Къде е чистия въздух? Къде е удобния и евтин транспорт? Всеки вижда колко разбит е и пътя и тротоарите! И то след хвърлени стотици милиони! Тая женица трябва да се засрами вече малко!

74

Чичо

преди 1 година

Фънда- най-некадърния кмет на София

73

Анонимен

преди 1 година

Първо буфери паркинги за метрото,после канализация ,че срамота в Европата,да сме на скептични ями,или да тече в канафките льо л...

72

Копейката

преди 1 година

До Анонимен 74Тя не е по грабежа, а по солфежа. Така започна кариерата.

71

Анонимен

преди 1 година

А в парк Възраждане сложили светещи фигурки срещу Заплащане 1 заградени с Непрогледен брезент ! - Алчници долни ! А сега 9 Ремонта ! и пак ще има геП геП за Гепаджийската касичка ,че идат избори-пари требат за маалите

70

Копейката

преди 1 година

Да идва генерал Борис Бонев и да ни довърши. Както един друг генерал със същите инициали.

69

Коколо от Бенджамини

преди 1 година

Фъндък какви мерки вземате, че персонала в детските градини и ясли е в пенсионна възраст. Хубаво строите градини, но кой ще гледа децата. Давате на тези жени по-малко пари от Чистотата. А не чистят ***, а нааканите дуп. на децата ни! Кой ще се грижи за тях след 5 години ?

68

Анонимен

преди 1 година

По-грозен, тъмен и мръсен град по Коледа нямаше както в Европа, така и в България. София не заслужава такъв грабеж и безхаберие, но щом си ги търпи, значи така трябва

67

Копейката

преди 1 година

Г-жа Фандъкова не заслужава такова отношение. Хванала се е на хорото с крадливото герберско племе и не и дават да слезе в движение. Изглежда като добър човек. Фъндъче, мигни с уше ако те изнудват твойте да правиш крадливи ремонти, без да лапнеш и цент. Помня в началото на мандата зася много цветя имаше моменти, в които София наистина изглеждаше, че се променя. Но след това какво стана с теб не знам, дръж се!

66

Анонимен

преди 1 година

Искаме да се возим с хартиени бюлетини в градския транспорт.Бъдете последователни,че само убърквате хората.

65

Бул. Стамболийски

преди 1 година

МИЛОСТ!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Тя иска да каже краденето продължава, очаквайте задръствания, ремонт на ремонтите с години. Срокове и качество няма да се следят, както винаги.

63

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Добре де плащаме заплата на един Фъндък, за да прави некачествени ремонти. Но защо трябва да плащаме заплати и на тая свита край нея пак за да получим некачествените ремонти. Шест парцала само на тази снимка сигурно с по 5 бона заплата и добавки. Защо издържаме крадлива вредяща ни администрация. Хванете баба Ленче пенсионерка от Строителни войски, сложете й каска и елек и повече работа ще свърши, а и ще е благодарна, че пенсията малка.

62

Отец Нафърфорий

преди 1 година

O нееее.... Изчакайте смяната на поколенията, дано се намери някой кадърен некрадлив кмет. Стига лапане.

61

Анонимен

преди 1 година

Ехаа, каква лапачка ще падне!

60

боко

преди 1 година

тая още колко милиона ще открадне докато я затворят?

59

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Мииииилост!... Не го правииииии!..Не го правииииии!... Не го правииииии!...

58

Анонимен

преди 1 година

Затварянето и ремонтирането е скъпо струващо ограничаване на трафика. Все едно майстора да ми вземе насила колата за ремонт, да ме остави без кола 1година, после да ми обяви висока цена колкото си е преценил, а за капак колата ми да е по строшена отпреди ремонта!!! Това бихте ли го търпяли?!? Ами НЕ мноУ ясно, ама самовкската даскалица я търпим сумати години