37

Гиб Мелсън

преди 1 година

Когато бяхме с руснаците, пращаме им домати и краставици, те ни пращат самолети и танкове. Сега сме с американците ужким, имаме визи за САЩ не ни приемат за рановноправни. Не ни искат доматите и краставиците, но искат от нас 4 милиарда за 16 самолета, които дори не са нарисувани още а Винету ги плати. И Румбата същия глуупендър, и той ще плаща на американците милиарди за рисунки и чертежи.

36

Анонимен

преди 1 година

От османска власт под руска. Да ви е честито! Добре, че сетне източнорумелийските хаирсъзи спретнаха Съединението, та в пристъп на глупост Александър да изтегли копоите си от България.

35

Анонимен

преди 1 година

Фъндъчката не само не спомена кой е освободил София, но и от КОГО... "Някой освободил София от някого"...може ли толкова гнусна да е учителката и толкова гнусни да са евроатлантиците... Направо нямам думи до къде ни докараха!!!

34

Гиб Мелсън

преди 1 година

Реално ако не бяха руснаците сега софиянци дето се правят на западняци щяха да носят *** и да говорят на турски и в София на всяка крачка щеше да има джамии и сююнетни празници. Софиянци щяха да ги обрязват още в най-ранна детска възраст ако не бяха руснаците. Слава на Русия и руските бойци! украйна ще бъде разбита и смачкана.

33

Анонимен

преди 1 година

А през нава време Англия е снабдявала Султана с оръжие защото ( сие плащал добре) не може да се наруши териториалната цялост на Турската империя!!

32

Анонимен

преди 1 година

Брей изкараха пак европейска пропаганда, София била спасина защото посланиците на Гирмания, Франция и Италия не избягали от града! Руската армия няма нищо общо с освобождаването...ех ... пр ости!

31

Анонимен

преди 1 година

Ама този Гурко какъв е бил? Не може ли да напишете че е руснак??

30

Анонимен

преди 1 година

В цялата статия има веднъж думата руски, и два пъти европейски ценности!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Иссате да кажете че Русия ни е освободила от Турско робство, а не САЩ???

28

Краси

преди 1 година

От кого и от какво ни освободи Русия?И още колко народи участваха ?

27

Анонимен

преди 1 година

Всички антикомунисти, живеещи в центъра на София, много добре знаем колко "освободителни" са тези войски. Освободителни са само за ceляните, които и понятие си нямат за истината. Прочее, в доходите им ясно е описано колко им е акълът. Русия е нищо повече от крадец и поробител. Гърция утрои населението си под опеката на Чърчил и е европейска държава, а нашата гордост е НДК и летящата чиния на Бузлуджа. Толкоз по темата.

26

Анонимен

преди 1 година

Някой да обясни на реддаккторкара, че през Османско нямаше турско знаме а Османско знаме! Аман от купени дипломи.

25

Анонимен

преди 1 година

ами да поставят цветя и пред английското посолство - дето тогава англичаните превозиха 30 000 та войска на сюлейман от босна до дедеагач и войната продължи още една година - точно същото правят сега и в укройна

24

Анонимен

преди 1 година

подсетете управляващите да не забравят да поставят цветя на паметника на американските летци дето разрушиха софия 44 година

23

Анонимен

преди 1 година

Поклон,пред славните герои!

22

Иванчо+Марийка

преди 1 година

Да благодарим на НАТО.

21

джо

преди 1 година

що го честавате бе да бяхте си стояли с потурите и вазелина в джоба,краварите ли ве освободиха,хиляди руски войници ви освободиха а вие плуете върху кръвта им мизерници

20

Анонимен

преди 1 година

145.г от влизането под руско робство руските фашисти избиха повече от Османеца за 500.г

19

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Жалко за руските,украинските и финландските храбреци,които отдадоха животите си в борба срещу турските варваари и убийци.А днес София е управлявана от турците и арабите на Фандъкова.Дори си имаме ресторант "Конак" в "Лозенец" ,в който турци и араби търгуват с плътта на невръстни девойки.Путин и Ердоган и Зеленски са гаджета.Нямам думи.

18

Ястреб Османлията

преди 1 година

Когато турчин роди света ще е в краката ни!