80

Брежнев

преди 15 години

Най -хубаво е нашите политици да си траят и да не пращат пушечно месо за чужди интреси . Русия беше миротворческа сила и бе нападната от главорезите на Саакашвили . Реякцията на Русия е абсолютно адекватна . Що се отнася до Буш и подгласните му от Евро съюза малко ще по крякат и ще млъкнат . В момента няма реялна сила която да воюва с Русия още повече че Европа е енергиино зависима от Русия като най-близък доставчик на енерго носители . Саакашвили от когато стъпи във власт смени на 70% всички чиновници в администрацията на страната с цел работеща в негова полза корупция . Тази агресия може да се нарече и повод за разпалване на 3 световна воина на територията на Европа за което тоя гризин трябва да бъде съден в ХАГА за геноцид .

79

RUSOFIL

преди 15 години

"Не се притесняваш, никой няма шанс да ти промие мозъка. Ти просто нямаш мозък."И все пак по-добре без мозък, отколкото с промит проамерикански мозък като твоя. Ти си фанатик

78

RUSOFIL

преди 15 години

И все пак по-добре без мозък, отколкото с промит проамерикански мозък като твоя. Ти си фанатик.

77

RUSOFIL

преди 15 години

ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА ХУБАВАТА ПОЗИЦИЯ

76

Spiro

преди 15 години

"Абе *** долен, ти какво разбираш под "оправяне". Хиляди пъти по-добре сме били по времето на соц.лагера. Това фактите ще го потвърдят, само че истинските факти , а не американските :факти" които промиват мозъци. Аман от такива *** като теб , които знаят само да плюят по братска Русия.Да живее Руски, да живее България и двустранната ни дружба..."Не се притесняваш, никой няма шанс да ти промие мозъка. Ти просто нямаш мозък.

75

Хасково

преди 15 години

Перфектна война и още по-перфектна дипломация от страна на Русия. Евала! Отказът им да преговарят занапред с Наакашвили директно изразява позицията им, че грузинското псе е терорист и воено престъпник. Другарят Путин яко удари по масата и показа на света, че не базари нито САЩ, нито НАТО, нито ЕС. Именно заради държавници като Путин, Руската Империя никога не е била завладявана от Наполеоновци и Хитлеровци. Слава вам, руские солдаты !

74

преди 15 години

По-добре .. по-зле .. много е относително... обаче простичкия народ е бил с по добър стандарт.. говоря за тебе Уесли.. а нас умните не ни мислете ние и така и така можем!

73

преди 15 години

някой да даде линк за "разрушения" цхинвали? или кадри със част от убитите "хиляди" осетинциедин линк ми трябва само

72

РУСОФИЛ

преди 15 години

ДА ЖИВЕЕ РУСКОБЪЛГАРСКАТА ДРУЖБА!!!

71

RUSOFIL

преди 15 години

Абе *** долен, ти какво разбираш под "оправяне". Хиляди пъти по-добре сме били по времето на соц.лагера. Това фактите ще го потвърдят, само че истинските факти , а не американските :факти" които промиват мозъци. Аман от такива *** като теб , които знаят само да плюят по братска Русия.Да живее Руски, да живее България и двустранната ни дружба...

70

Иво

преди 15 години

80% от южно осетинците се определят като руснаци. От тях повече от половината имат и 2-ро руско гражданство. Наакашвили имаше контрол над Ю.Осетия, колкото Белград над Косово. И реши да си оправи власта с военна сила. Някой го излъга, че Запада е зад гърба му и ще му се размине. Не му помогнаха и 120 военни съветници. И когато Русия го опуха здравата почна да реве за геноцид и да иска спиране на огъня и всичко пак по-старому. По същите критерии за Косово, Южна Осетия трябва да получи независимост.Не вярвам някой да се осмели да нападне Русия. Всички ще се задоволят само с декларации. А Грузия ще каже сбогом на НАТО, защото никоя натовска държава не иска конфликт с Русия, а грузинците влезнат ли в НАТО ще искат пак да си върнат контрола над Ю. Осетия.

69

преди 15 години

eiii rusofob4o da ti go nahakam v prikazllivata tyrska usti4ka

68

Spiro

преди 15 години

"Нима държавата която ни е освободила от Турско иго ще тръгне да ни поробва. Аман от такива "А, това го бях пропуснал :))) Това е втория голям бисер за деня :)))

67

Spiro

преди 15 години

"Абе еи тоя ми пише кво меу била дала Русия....17 в света БВП- сега сме на 97 мо място... парно ток телефон бензин по левче на месец; здравеопазване, образование - безплатно"Ха-ха-ха-ха-ха-ха .... :)))))Еййй, това ме развесели сериозно. Е няма да се оправим и това си е ... в тази държава, с тези хора и това мислене, няма да се оправим и след 100 години.

66

РУСОФОБ

преди 15 години

ДА УВИСНЕТЕ НА ВЪЖЕТО, ГНУСНИ !ВСИЧКИ В БЕСЛАН!

65

РУСОФИЛ

преди 15 години

Абе ти луд ли си бе, как може да си помислиш дори подобно нещо.ТИ си *** гадното ***. Нима държавата която ни е освободила от Турско иго ще тръгне да ни поробва. Аман от такива , които знаят само " РУСИЯ Е ЛОША" " ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН КОМУНИЗМА" *** нещастни, доакато ви има и БЪлгария ще страда!!!

64

бараба

преди 15 години

Не е необходимо да си кой знае колко умен за да разбереш , че НАТО изигра основна роля за разпадането на Руския блок в Европа и е един гарант за мир в Европа

63

преди 15 години

В България постоянно живеят около 45 хиляди души с руски паспорти и руско гражданство. Това че голяма част от тях в момента изпълняват поръчението на Кремъл и пълнят българското интернет пространство с простотии за величието на Русия си и техен проблем. От това българите още повече ще намразят руснаците.Не е в това въпросът, обаче. Става дума за хипотезата, при която живеещите в България руски граждани искат помощ от Русия, защото тук са накърняват правата им да убиват българи, например.В този случай руската армия като нищо ще осъмне по улиците на България. Прецедентът с Грузия вече е налице...

62

преди 15 години

Абе еи тоя ми пише кво меу била дала Русия....17 в света БВП- сега сме на 97 мо място... парно ток телефон бензин по левче на месец; здравеопазване, образование - безплатно; най модерни оръжия (немислими за притежание от страна като Бг) сигурност.... все неща получени като резултат от взаимодействието ни с Русия, който сега ни изглеждат невъзможни- при взаимодеиствието ни с НАТО и Европата и САЩ аи сиктир нема на черното бяло да викате

61

wwwwww

преди 15 години

Президент России Дмитрий Медведев на встрече со свои французским коллегой Николя Саркози заявил о двух условиях, необходимых для окончательного урегулирования ситуации в Южной Осетии, передает ИТАР-ТАСС. По словам Медведева, первое условие - "возвращение всех грузинских войск на исходные позиции дислокации, частично демилитаризация этих воинских формирований". А второе - "подписание юридически обязательного документа о неприменении силы".