56

Анонимен

преди 1 година

Добре че не са празнували новата година 1063 *** мобилизирани.Някой бандеровец ги е видял и се е обадил по телефона на който трябва.После е лесно.

55

СЛАВА УКРАЙНА

преди 1 година

Мале,мале тия ако така дават фира и пет мобилизации нема да ги спасят от пълна капитулация.

54

Nuclear blast

преди 1 година

Нали ни е ясно, че операторите на тези ракетни комплекси не са от "украинската армия", нито наемници от натовски държави, а най-вероятно американски военнослужещи. Сетете се до какво може да доведе това.

53

Щирлиц

преди 1 година

Руснаците в кой век живеят.С тия моб.телефони с едно обаждане си вече жива мишена.

52

Анонимен

преди 1 година

Врагът сам идва, няма нужда да се гони из необятната Русия.

51

Слава Украйна

преди 1 година

1944 времето беше с Русия, защото се защитаваше от агресия.Сега времето е срещу Русия , защото тя е агресора.

50

Анонимен

преди 1 година

Хехе. Кеф, майна. Пък тия вчерашните загинали пак от руска глупост. Да се съберат в сграда, която отдавна е известна, че е щаб и да си наредят всичките коли около нея, та всички да разберат че са там. И то в обсега на украинските сили.

49

Анонимен

преди 1 година

След като руснаците изпаднали в екстаз от охолния живот в Украйна се почуствали "велики".За жалост радостта им е била кратка!Ще се пиберат в матушка Русия в дървени балтони.

48

Анонимен

преди 1 година

Кога ще съберат нова доставка на вагнеровци? Пригожин: "Контракта им свърши, връщат се у дома."

47

Ефрейтор

преди 1 година

Руска му работа.На война ли са отишли или на сватба да празнуват.Телефони,селфита,водка,голям купон само че за последно.Командирите явно са им пълни ***.

46

Анонимен

преди 1 година

Зимата ще бъде лято, защото войната е мир и робството е освобождение.

45

Анонимен

преди 1 година

Руснаците все пак трябва да понесат някакви жертви, за да оправдаят гъбичния удар върху укритата. Всичко върви по план.

44

Анонимен

преди 1 година

Украинците са руските македонци. Каквито за нас са македонците, такива са украинците спрямо руснаците. Македонци и украинци са изкуствено създадени нации с изкуствен език.

43

Анонимен

преди 1 година

А дали е така,моб.телефони и спътници.Не е сигурно,може да е агент,шпионин ,слушалка.Сега в Укр.е пълно с такива.Некой е дал информацита и после е лесно да ти вземат координатите с Химарсите.Надземните съоражения са много опасни в съвремените войни.

42

123

преди 1 година

Цялата им прокълната "държава" да унищожат

41

Alex

преди 1 година

Абе предлагам тия наши другарЕ, дето са заели полит позиции по отношение на войната да заминават за съответната армейска част и да се свършва. Ние нямаме никакви интереси в тая чужда война. Типично по нашенски - българи ще се бият с българи :)

40

Анонимен

преди 1 година

Германия е на купонна система до края на 50-те години. Американците ги хранят, за да не станат комунисти. Цяла Европа тръгва по пътя на комунизма и се вдига срещу САЩ. САЩ дават милиарди и американско говеждо и американска царевица по Плана Маршал срещу комунистическата заплаха.

39

Анонимен

преди 1 година

надменноста и глупостта се наказват задължително.малко по малко руснаците ще се научат да воюват..Колкото български потомствен шумкар се научи да лети размахвайки ръцете си!:))))))))))))))

38

Юндолин

преди 1 година

Те руснаците са заблудени и принудени да се бият , заради Путин, но се чудя на нашите комунисти и привърженици на руските управници в БГ. Защо бе , другари сте толкова наивни и вярвате на руския цар?Колко време ви трябва да разберете ,че украинците ще спечелят тази война,защото защитават отечеството си , семейството и земята.Справедлива кауза.

37

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 17 Алоу ТОВАРИШЧ има една малка разлика урки ли укри ли са си в домовете а тия никой не ги е канил на Украинска земя и в тия училища и хотели няма други освен руските и чеченските навлеци .