87

Анонимен

преди 1 година

Фен-чо, гласувам за тях и всичките ми приятели. Ходи да поплачеш на рамото на Радев. Ще те разбере.

86

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези пак ухилени до уши. Щом има такива, които гласуват за тях, вероятно заслужаваме да ни се присмиват най - нагло, лицемерно и подигравателно. Не е проблема в този, който яде баницата.

85

За къде сме?

преди 1 година

Луди ли сме? САЩ: 333 млн. население, 800 000 държавни служители; Холандия: 16 млн. население, 20 000 държавни служители; БЪЛГАРИЯ: 7 млн. население, 440 000 държавни служители. Ужаc!

84

Анонимен

преди 1 година

Има понятие" конфликт на интереси". Използва се при фирми. Но не и при полититици. Считам, че хора, които имат роднински връзки с хора от и във чужди страни, са в абсолютен конфликт на интереси спрямо България. Кръвта вода не става. Не може дъщеря/ син/ съпруг(а) и т.н. да живеят трайно някъде другъде, а ти "да се водиш единствено от интересите на народа". отнася се и за авоари в банките. Който си държи имането в чужбина, той не свързва бъдещето си с България.

83

Анонимен

преди 1 година

преоритетните цели на нормалния българин са да изчезнат всички образувание родени от американските "неправитерствени" организации- с цел затриване на страната ни

82

Анонимен

преди 1 година

Едно време служехте на СССР дори дрисках-те когато те ви кажат. И сега ще си умрете на мъка, че не знаете кога да го правите без разпореждане. Ама на Митрофанова от много работа не и остана време да следи функциите на дебелото ви черво.

81

Христо

преди 1 година

Поредните лапачи на държавна софра

80

Анонимен

преди 1 година

Къде ви е свети Еконтийй?

79

Анонимен

преди 1 година

Едно време беше служим на НРБ,сега служим на САЩ .Трима нпотаджии се събрали.ихууу

78

Ганди

преди 1 година

Мдааа , Киро oсигурни 6 танкера и си прибра парите на 2 от тях за негоси

77

до анонимния

преди 1 година

""""ПРОТИВ ПРОМЯНАТА СА САМО НАРКОМАНИТЕ И ШАРЛАТАНИТЕ""" ----- Абе то и в Украина бяха за "Промяната", и взеха, че си избраха и Наркоман, и Шарлатанин, и докъде я докараха????????

76

Анонимен

преди 1 година

Кипрооо ,гледам сега "камери на живо" укрите се разхождат по плажа в Китен ! -вие Всички пп,итн,геп,бсп,дпс Продадохте и Предадохте Българския Народ ! направихте ни слуги на укрите !

75

до Странджата

преди 1 година

Ами ако се върнем назад в историята ни, преди Априлското въстание и Освобождението ни от Османското робство, ще видим, че по-голямата част от българските богаташи бяха протурски настроени, и само селските даскали, и част от раята бяха готови на бунт.

74

Анонимен

преди 1 година

Хич не ме интересува какви "нарушители" са. Нагледахме се на диа-рията на всички останали 30 години. Нагледахме се на най-скъпия газ в сравнение с всички останали. Сигурно щото сме братушки. Нагледахме се на кражби, корупции и лъжи. И пак се натискат. Единствен Киро имаше топки да изгони накуп 70 руски агента, единствен Киро веднага след като ни отрязаха газта осигури 6 танкера с газ, от които 4 служебното правителство отказа. Така че за мен САМО КИРО. Рублажиите да го д-хат.

73

pp

преди 1 година

До Анонимен със земитеСтига повтаря опроките на Боци. Външният ни дълг пада!

72

Анонимен

преди 1 година

Видяхме приритетите на Денков - да стане академик, докато беше министър!

71

Анонимен

преди 1 година

ПП искат да си купят 2-3 г власт като вземат заеми и скапят държавата. Като вземат властта ще направят далавери с чужди компании- с тях няма проблем, щото нали нашите са корумпирани, а чуждите са ангели. Ще окрадат де що може чрез неизгодни схеми, но уж политически коректни и най- вече уж срещу руснаците. Сега е златно време за крадене- всичко, което е изгодно за страната се затрива и се взима каква да е по- скъпа оферта с политически повод.

70

Анонимен

преди 1 година

Видяхме приритетите на Денков - да стане академик, докато беше министър!

69

Само ПП

преди 1 година

заедно с ДБ са реална възможност за срязване пипалата на Кремъл, който е овладял Българската държава чрез комyнягuтe, и псевдо-квази евроатлантиците от ГЕРП и ДПС, които се правят на демократи и европейци, а всъщност са гнyснa мародерска и3мет, осмукала и плячкосала Татковината, в услуга и следвайки заповедите на господарите си от Кремъл и Анкара. Поради що се срамуваш юроде? Грабвай пушки, вили, брадви и да посечем всичко рашистко, и България ще стане Швейцария на Балканите

68

Анонимен

преди 1 година

Тези нарушители на Конституция и закони, крадци, лъжци НИКОГА не трябва да са на власт!