94

Анонимен

преди 1 година

" Упадък на Русия"? И кой го казва това? Русия си е Русия! Запада впрегна и " Европейските медии" ,да ни " обясняват" колко " западнала" Русия?!-:) Русия майката на СССР!-:) Русия знае 2 и 200! През Великата Отечествена война,Русия не се е интересувала от " икономика"! Така както ЕС Корумпиран,повтарям го, Корумпиран,само за " икономика" ни говори! Русия с тази война обърка сметките на Запада! И нещата се променят с всеки изминал ден! Русия ще постигне целите си в Украйна,каквото и да и струва!

93

Анонимен

преди 1 година

Още едно, поредно, пропагандно материалче. И хонорарче за уважаемата редакция.

92

Анонимен

преди 1 година

Никой всъщност не очакваше, че ЕС и САЩ ще посегнат към Украйна и с това си деяние ще предизвикат енергийна криза и инфлация, за която плащат обикновените граждани. Освен това, всеки месец в Брюксел гласуват пари за Украйна. Откъде, от кого?

91

toti

преди 1 година

Драги, не виждаш ли че вече НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБ и дали си жив или мъртав ни е все едно,защото живота и след тая война ще продължи и нищо не е в състояние да промени свободата и НЕЗАВИСИМОСТТА на НАРОДИТЕ КОИТО ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ!!! Рано или късно,с теб или без, Русия ще разбере ,че РОБСТВОТО В ТОТАЛИТАРНИТЕ СИСТЕМИ Е ОБРЕЧЕНО !!!

90

Анонимен

преди 1 година

Кой пише от тези простотии за путин ?Срам няма ли

89

Анонимен

преди 1 година

Тези които защитават Путин не са русофили, а агенти, които служат не на Русия, а на Путин.

88

Анонимен

преди 1 година

Добра новина от парламента. Руският анклав пристанище Росенец подарено на руснаците от гълъбарския кабинет до 2045 година се връща на България с решение на парламента което трябва да бъде изпълнено в срок от 30 дни от правителството на руските гугутки. Правителството трябва да постави българска гранична администрация в Росенец. Депутинизацията в България макар и с тежки родилни мъки започва.

87

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Днес вече посочих аргументи,които не допущат максимализиране на отношенията ЕС-Русия ! Германия и Франция,ала и много други за ще бъдат съдени за двойнствен аршин.Защото ,както посочих,примерът с Хранителната промишленост и Алкохолопроизводството,управниците в ЕС са с двата крака в съдебният гроб.Посочих и линк днес,който доказва,че във всеки западен европейски град Руските магазини с руски продукти тържествуват,докато Ви успиват с лъжата ,че ,видите ли,имало било то,някакви санкции.

86

Анонимен

преди 1 година

Поредната плява. Даже няма да се напъна да го прочета защото въобще не носи информация.

85

Анонимен

преди 1 година

Всичко върви по план. Ако никой не е забелязал, Китай се дестабилизира, Русия се дестабилизира, ЕС се дестабилизира, изборите в САЩ ги спечелиха които трябваше хора. Не само, че не вървим към многополюсен свят, а точно обратното. Единствената страна на планета, която е подготвена за следващата криза е САЩ ОТНОВО! И докато ние блеем и се бием помежду си те продават газ и петрол на 4 пъти по-високи цени, вдигнаха си лихвите и стабилизираха валутата и си направиха буфер за идващата криза!А ние спим

84

Чебурашка

преди 1 година

Тука някой пише срещу Вова.Внимавайте,Митрофанова ще разследва.Май адмиинчеетата не си гледат работата.

83

Христо Христов

преди 1 година

Всъщност ЕС упада. Още откак приеха еврото. През 2015 година Юнкер директно заяви в Мадрид, че славните дни на Европа свършиха. Това са фактите. Какви лъжливи опорки спускат от комисариата по истината и ценностите в Брюксел е само за неграмотните европеидни про'с'таци.

82

Чебурашка

преди 1 година

Обичам да са изхождам в клозети откраднати от Украйна.По-удобни са ,а и нали затова почнахме войната,да се снабдим с тоалетни и преални.Слава на Вова,джуджето от Кремль.

81

Анонимен

преди 1 година

Мирише тук на разгонени еднорози,не се трае. Явно ги оставиха на сухо. Утре ще четем пак за някое планирано украинско отстъпление ;)

80

Анонимен

преди 1 година

До ха ха Като американците по-късно.

79

Анонимен

преди 1 година

До За по - младите Близо седмица се оглеждам откъде да си купя банани. Или са зелени, твърди, безвкусни, или почти 50% кафяви, презрели, не можеш да си откъснеш, без да се нацапаш. Обаче това не всичко. Скоро пак могат да приберат бананите.

78

Анонимен

преди 1 година

Много глуупав материал, разчитащ на много глуппппавите американци. Нужно е да се отбележи, че медията вече е треторангова.

77

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че русия ако не я управляваха болшевики, щеше да бъде на едно от първите места в света по стандарт на живот на хората. Има всички предпоставки за това, при едно нормално управление. Имат най-големите залежи от природни изкопаеми в света. Но за жалост нямат добро управление.

76

Анонимен

преди 1 година

Поради криза в Русия, Европа я чака невиждан упадък.

75

Анонимен

преди 1 година

В ЕС само България е зле и това не е случайно. Единствената държава в ЕС в която нямаше реални промени и декомунизация. Такава мизерия като в България няма никъде в ЕС. Иначе всички други държави в ЕС сравнени с България са на светлинни години като стандарт на живот и като качество на живот. Като доходи и като инфраструктура. Дори Румъния ни мина и вече е много по-напред. Тук само се плаче по соца,когато беше мизерия и дефицит. Само тук хората плачат по тоталитаризмът.И в резултат имаме мизерия.