90

ОФ

преди 1 година

Много повече от половината страни от ЕС ще са в рецесия заради вярването, че Русия ще продължава да ги подпомага с евтини енергоносители. В продължение на 50-60 години европейските страни - от Португалия и Англия до Естония и Финландия разчитаха, развиваха се и просперираха благодарение на евтините руски ресурси. Уважаеми колективнозападници, днес битката не е за Украйна, а за оцеляването на ЕС и съществуването на западната цивилизация. Без ресурсите на Русия ЕС умира, а Путин спря с подаръците.

89

Ха

преди 1 година

Тая тази година ли ще скача от висок небостъргач?

88

Цивилизована Европа

преди 1 година

се развива постоянно, монголоиднитеМужици от векове спят на печките и не са мръднали. ротФронт каскети смачкани.

87

Анонимен

преди 1 година

А у нас последните избори бяха, като да избираш между - ЧУМА,МАЛАРИЯ,АНТРАКС ,СКОРБУТ или ЕБОЛА...И да чакаш, да те лекува Здравната каса..!

86

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Що така само половината ЕС ще бъде в рецесия? Не трябва ли да сме единни? Ха-ха! Иначе ние си знаем от кои ще сме! Ако не изпаднем в рецесия, приемаме еврото и готово - ставаме "солидарни" с промените в Европа ...

85

Анонимен

преди 1 година

'' окупираната територия от американските военни дето са повече от нашата армия '' ............................ значи България е 'окупирана' от американските военни, а това което прави путин в Украйна е мирна операция, нали така копейкин ? Интересно ми е, когато украинците обесят путин с краката нагоре като Mусолини, КОЙ ЩЕ ВИ ХРАНИ ??

84

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 144 че нали се освободихме от русия ве.. търговията ни с тях вече е нулева.. нито внасяме, нито изнасяме за русия...

83

Исторически парк

преди 1 година

До 144 а американските нпота мога ли да ги махна? И американско посолство и окупираната територия от американските военни дето са повече от нашата армия..

82

Анонимен

преди 1 година

Не заради войната ще са в рецесия а заради санкциите, които америка заповяда на европа да наложи...

81

до 144

преди 1 година

Смартфона ти е китайски, колата ти е събрана от части и продадена за нова, собственик си на три кредита и пет празни банкови карти и Рисия ти птечи дс живееш.

80

Ха ха!!!

преди 1 година

До 143,когато се освободим и от Русия. Никой не ти пречи да махнеш тази лоша западна кола,да си махнеш американския смартфон, американския компютър и американските социални мрежи... *** нещо вечно в тях ревете майка му... Що така?

79

Исторически парк

преди 1 година

A кога ще освободим от сащ?

78

Анонимен

преди 1 година

"но освобождаването от зависимостта от Русия идва." --- Това което е пропуснато е "за съжаление евтиния руски газ изчезна завинаги." И другото, а кой ще освободи Европа от зависимостта от 4ворно по-скъпия Американски газ??? Интересен въпрос за управниците на Брюксел.

77

Анонимен

преди 1 година

Не заради войната, а заради санкциите и доброволното обявяване на икономическа война на Русия при положение че не могат да я спечелят при никакви обстоятелства. Така се получава когато се надценяваш и не си знаеш мястото.

76

Анонимен

преди 1 година

Като се освободим от Русия ме съмнява че няма да има нови кризи и пак нова криза. Русия ли направи кризата в 2009 г. Кристалина лъже яко.

75

Анонимен

преди 1 година

Трябва нов Княз Светослав! Веднага! Светослав, който да разбие ишкеназитата и да освободи малоруснаците. Светослав, който да победи България за да падне тя отново под игото на Империята. Светослав, в чийто череп печенегите да наливат вино. Ба си дежавуто, Матрицата е вярна!

74

Анонимен

преди 1 година

не ме интересува от къде идват горивата а каква им е цената

73

Анонимен

преди 1 година

Грешката е в системата и хора като ТАЗИ са системата. Системата е като в Матрицата, няма значение дали е Сталинка или някой друг ще вземе формата на агент Смит. На руснаците им спретнаха "Боен клуб"2: малоруснаци се бият с московски руснаци. Богатите винаги прецакват бедните. Трябва да се случи чудо!

72

Анонимен

преди 1 година

На някои им липсва повече от половината мозък.

71

Щирлиц

преди 1 година

Другарко Сталинке,объркала си причината и следствието.Както винаги си послушно вдъхновена,добре поне,че си извън България.