41

Анонимен

преди 1 година

До 46 .Ти си в психоза и лечението ти е неизбежно .30 страни срещу една а?Марш в психодинспансера

40

Говедо

преди 1 година

Ей,много чевръсти укрите с тия С-300 бе,сутринта удариха жилищен блок в Киев,сега трактор "Белорус".....

39

Анонимен

преди 1 година

Войната приключва до месец-два. Русия няма ресурс да в продължи, какво остава за трета и бла-бла глупости, които ви се привиждат. След това и Путин ще падне, смяна на властта в Русия. Елцин ви замина след провала в Чечня, този ще си тръгне сега. По желание или насила.

38

Анонимен

преди 1 година

Един тррол непрекъснато намесва Варна .Нощеска му направих забележка.

37

До 44

преди 1 година

Пий хапчета. Каква Европа ще унищожаваш. Един Херсон цяла година мъчите. С допотопна техника и допотопно мислене на кроманьонци. Това сте вие.

36

Адмирации

преди 1 година

Руснаците ясно заявиха, че нацистка Европа, ще бъде Руска Пустиня, ако конфликта ескалира! Натовските нацисти разположиха ядрени ракети покрай всички държави граничещи с Русия, които са в НАТО ( Литва, Латвия, Естония, Полша, Румъния ) отделно Франция и Англия имат най-големия ядрен арсенал в Европа! Русия ще отговори реципрочно и ще унищожи всички Натовски и нацистки ЕС държави, тоест цяла Европа без Швейцария, но пък тя също финансира Украйна, също е нацистка.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16какви са тези фантазии от теб, бре? Да не си Петка или Чапаев.

34

Анонимен

преди 1 година

Ако Беларуската армия нападне Украйна това ще е последният пирон в ковчега на бандеровците.Украинците го знаят и внимават да не ги провокират.Тая ракета явно е дело на пиян бандеровец който стреля без да знае накъде както винаги.

33

Е, и?

преди 1 година

Голяма работа. Беларус, Русия все тая. Лукашенко няма да участва, ако ще в Минск да падне. Никой не влиза във война на страната на губещия!

32

Адмирации

преди 1 година

Да, Европа и европейците, ще изчезнат. Нито една европейска Държава, няма да оцелее. Най-добре при ескалация на конфликта и официално започване на трета световна, е който може, да се насочи към Аржентина и Чили.

31

Do 30

преди 1 година

Тя една сила тръгна веднъж и изчезна сред гръм и трясък на джавелини и прочее.

30

Адмирации

преди 1 година

Който пише, че Беларус взима решения, явно не е разбрал, че Русия и Беларус, съюзна Държава, тоест, Беларус е Республика в Руската Федерация, макар и неофициално! Руските и беларуските войски, са едно и също нещо, което е под единно командване! Нацистите, нападат и Беларус, освен 4-те суверенни Руски области, анексирани легитимно с референдум!

29

Анонимен

преди 1 година

Пак ли по трактори стрелят или вече вдигнаха нивото и вече се целят в комбайни и фадроми?!

28

Анонимен

преди 1 година

Ердоган му трепери хемороида ,Китай тренира с Русия а ушатия *** на Великобритания трепнЕ лошо да не стане е и накрая Джо се чуди мъж ли е жена ли е какво е ха ха ха

27

Анонимен

преди 1 година

Армията на Беларус няма да тръгне срещу Украина, това е ясно на всички освен на нашите заблудени рубладжии

26

Анонимен

преди 1 година

До "Каква по голяма провокация от това да сме налели 0.5 млрд лв. пари за финансиране на войната на украинците вместо да си помогнем на нашите деца имаме си и други грижи. Чудовищно неадекватно поведение на "елита".

25

Анонимен

преди 1 година

Ракетата е пусната погрешка от пиян руснак.Явно им е много водката.Путин да намали дажбите наполовина.

24

Анонимен

преди 1 година

Струва ви се шега ама беларуската армия е доста подготвена.150 хиляди добре въоръжени беларуси.Лукашенко добре се грижи за тях много високи заплати,жилища.Нещо като севернокорейската е.Тръгне ли към Киев тая сила няма спиране.

23

Анонимен

преди 1 година

След края на войната ще се плащат репарации, всяка ракета изтреляна по мирно население ще излезе златна за окупаторите -> И как ще ги принудиш? Ще тупнеш с крак от у вас, на дивана?

22

Анонимен

преди 1 година

Китай и Русия ще окажат всички войници на запада барабар с афро-американче британче и света ще мирне