21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Нищо ново под слънцето.

20

Шаферът на Леонардо

преди 1 година

"Да си член на болно общество не е признак на добро здраве ."

19

Анонимен

преди 1 година

E, как може?! Да ни извадят от Топ-5

18

Щастливи са тези,

преди 1 година

които се задоволяват с малко,имат ограничени,лесни за постигане нужди.Ние гледаме самодоволната парвенющина на псевдовиповете ни(политици и висши чиновници,халтурни шоузвезди,лотарийни спортистчета,плеймейтки и пр.гмеж),разбираме какви жалки същества са, постигнали благоденствие по престъпен или неморален начин.И след като тези твари имат всичко,постигнато конюктурно,им завиждаме,мразим ги.но това не ни помага да изплуваме,и не виждаме изход от създадената от тях обстановка.

17

Бай Чеп

преди 1 година

И за топ 5 не ставаме. Ами да направят топ (-1),че и ние да се класираме.

16

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе сум оптимист ! Таа годин купих адин апартамент в Филибето, догодина са надяаам ,а купам един в Софето ! И да станат общо 5 от сагъ са три ! Даам ги под наем ,а па вий ми казвайте ,че съм завършен селя н ду р и про,з кравар ! Гражданя гладни ! Кадя висите на по 2,3 банки с кредити и чекате секи месец заплата! Пфуу и,з,м,е,к,я р,и такиаа

15

Как да си оптимист?

преди 1 година

Като гледаш шайка лакоми и крадливи политици как въртят и сучат(смучат) и оправят единствено себе си.Те са тези,от които зависи в страната нещата да тръгнат,но нещата тръгват само за тях.Лъжата,омразата и личния интерес са основните им характерни черти.Показват,че не им пука за народа,а за партийните им партизанщини,а ние не виждаме изход.Законите-калпави и не се спазват,по медиите-само лъжи,няма съд за тях,образование и здравеопазване-под всяка критика,скъпотия и инфлация.Какъв оптимизъм?

14

Топър Харли

преди 1 година

Очевидно че електоратът на герб и дпс (20%) са оптимисти. Обикновено безпричинният оптимизъм се свързва с ниското ниво на култура и интелект, както и с някои психични заболявания.

13

Анонимен

преди 1 година

До 15 - Ами някоу хора са по-можещи, така е.

12

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Спрвял са ... Седи с наведена глава о се надява, че като го изрита някой, няма да го боли много.

11

Анонимен

преди 1 година

Моля, нека още хора напишат тук къде и какви имоти притежават! Също така, ако може да подчертаят, че ТЕ ЛИЧНО не са бачкатори и също така, ТЕ ЛИЧНО са си оправили живота! За да разберем ясно, че са по-умни, по-можещи и по-видяли от всички други. Смешни български комплексари!

10

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Филипинците са щастливи, защото президентът им поизчисти яко наркоманията от страната. Отнапало много реваха срещу него, ама после млъкнаха всипки медии, защото оценката за управлението му беше позитивна и ефектът беше налице.

9

Анонимен

преди 1 година

А къде са прибалтийските държави? Щот' от най-песимистите са най -помагащите войната в Украйна да продължи. Прибалтийците щастливи като пакистанците и филипинците ли са?

8

Анонимен

преди 1 година

Първото изречение на писанието е поразително!!! Миналата година светът бил обединен!!! Според изследването афранистанците са сред най-щастливите. Разбирам ги, излязъл е кочът от стаята и вече не вони. (Според известен еврейски виц.)

7

Анонимен

преди 1 година

Това ни е чара, вечните песимисти :))))

6

SS

преди 1 година

Казват ,че до 2050 Бг няма да има ! Като малък и много про-ст народ ще се претопим ! Освен ???? ,ако до тогава ЕС не се разпадне (а той е на път) или не избухне ядрена война и изчезне цивилизацията!

5

Анонимен

преди 1 година

Това, което трябваше да направя, го направих. Имам имоти хем в големия град, хем на село. Паралелно с професията си, която мога да извършвам от всяка точка на света, вече сам си отглеждам храната- от плодовете и зеленчуците до месото, сиренето и млякото. Купих си земя до големия град, имам си служители да ми гледат животните и градините. Продавам част от продукцията и не само има и за повече от отлични за село заплати, ами и солидна печалба. Купувайте земя- това е богатството.

4

До 4

преди 1 година

Прав ти път към Африка. Купуваш голям имот за жълти стотинки и живееш като цар. Ако доживееш 35, си е постижение.

3

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Въпреки отчайващата бедност, хората в Африка са щастливи, живеят ден за ден, не се тревожат за утре, разбират какво е нещастие чак когато съдбата ги прати в модерна Европа.

2

до 2

преди 1 година

Силни думи. Дай Боже повече българи като теб!