229

Русия

преди 15 години

Наакашвили се наака и дори чичко Буш не можа да го отърве.

228

дамата

преди 15 години

Абе,ей хора! Това е РУСИЯ - ВЕЛИКА СИЛА! Съветвам и други такива мишоци като Саакашвили да не се бутат там,където не им е работата.Ама така е ,когато човек ползва чужд акъл и се мисли за велик.

227

преди 15 години

Русиае велика!

226

Becko

преди 15 години

хареса ми последното ти изре4ение до Педереско Даскалерастев Педофилев. Писмата не се адресират "До Даскалеско" а в Даскал Лесно у гузескууу"Зна4и да те светна- Даскалеско е анонимен взимаш някакви хап4ета , които препоръ4ва на всеи имащ рали4но мнение. Това е титанът на клозетната стенопис. Думата , Даскалеско изписва на пергамент като Лайньо. В зависимост от рубовете на пениса които клатат хемероидите му, Даскаллесно или е за или е против уцителските ста4ки. Освен тоа Даскалерастът Педелеско съществува в постерите ка НФБ и там още някакви калинки от *** на група Лозенец, т.е. излизащи от келотите на Иван, билният от сливенска кожа и индийски нос. Костов бе!Та внимавай мноо с Педерско Педалеф Хомоаналеф. Ако видиш по улиците да ходи 35 годишен с у4ебници за 6-ти клас, а те това е бленуваният Даскалеско. Дай му два лева да си купи презерватив 4е все го онождът в трътката 4ленове на Азисти4еската Хомосексула-аналната -мангалисти4еска партиа "ТЯана Трътка_Лозенец" с генерален секретар Хайван Кокъла.

225

Яна

преди 15 години

Сега не с ме ли на колене , щом трябва да се съобразяваме за елементарни неща с НАТО и ЕС , като например : свободно изразяване на мнение по един или друг конфликт или дори , как и за какво да употребим собствените си пари ? Да не говорим за участието на БГ в мисите на НАТО и натиска които ни оказват ?

224

балкандо

преди 15 години

какво да приказва - иначе ще му духнат под опашката. Никой не търпи охлюви, ако няма полза от тях.

223

sa6o

преди 15 години

OK kato ima tzenzura 6e kaja prosto 4e rusnatzite sa boklutzi ma im e malko

222

sa6o

преди 15 години

rusnatzite sa iskah da kaja;trqbva da se spasqt vsi4ki narodi ot ruskoto robstvo pod koeto bqhme i nie 50god

221

sa6o

преди 15 години

rusnatzite sa nqkoi trqbva da gi spre po to4no vsi4ki.....

220

Киреза Стирянов

преди 15 години

"IMA MNOGO PO VAZNI NESHTA OT MIRA!EDNO OT TIAH E DA NE SMENA KOLENE PRED MOSKVA"Педи слабоумно,като пишеш поне научи българският и пиши на родната,свята КИРИЛИЦА!!!Каквото и да пиша не се крия като някое педи,а излизам с името си,което не съм опозорил с *** на европедофилски и американски .Прав е този дето писа че ако не ни бяха освободили,*** щяха да бърникат в..........не само на близките ти,но и в твоя....

219

realist

преди 15 години

tezi tupaci nerazbraha li she rusia tova shaka-malko gi biha

218

AZ

преди 15 години

215 ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ПОСЛЕ ГОВОРИ КАКВО ДА КАЗВАТ БАТКОВЦИТЕ НА КОИЛО ЛИЖЕШ .Защото ако не бяха руснаците турците още щяха да поряТ *** У ГАЗО.*** тия фашисти не умряха ли.О не всъщност са настапани задето вече нямат имоти.

217

inranxan

преди 15 години

a toja s komentar na nomer 215 eunikalno tap

216

преди 15 години

Този нов биологичен вид-вратовръзкоядеца е най-досадното и безочливо същество на планетата.

215

USA

преди 15 години

IMA MNOGO PO VAZNI NESHTA OT MIRA!EDNO OT TIAH E DA NE SMENA KOLENE PRED MOSKVARONALD REAGANA RUSKITE BG PODLOGI MAIKO PRODAVTSI I BEZRODNITSI SHTE IMKAZAHA 4E TOZI PAT V DALGOSRO4EN PLAN S RUSIA E SVARSHENOBEZ VOINA BEZ TANKOVE.MNOGO AMA MNOGO SKORO PETROLA I GASTA NIAMA DA SA NUZHNI NA ZAPADA! MDA...AMIN ZA RUSKATA FASHISTKA ***!SMART NA RUSIA!

214

Киреза Стирянов

преди 15 години

"Саакашвили: Русия си избра войната, иска колониален контрол"Айде де....изби 6% от осетинците,което си е чист геноцид и Карла дел Пунде да го прибере в Хага в усмирителна ризка....И евробандитите да не го защищават с:"Той е демократичен бандит",а да организират съд като Нюрнбергският и да го......Дано поне кавказците да въздадат правосъдие......

213

Русия, напред!

преди 15 години

Евала на Русите! Те са като нас и ние като тях. Крайно време е Русия да тропне с чехъл по масата и да се слуша и нейната дума а не долните манипулации на оня Буш. Всички вече са наясно кои са гнилите ябълки. А грузинците и малките деца са наясно че са държава, изтъкана от *** и наемници, терористи точно като чеченците. Напред, братя!

212

преди 15 години

Прочетеше икономическите сайтове,45 милиарда инвестиции напускат Русия и само за първото полугодие рускита икономика отчита загуби за над 15 милиарда...явно не може да се работи с тези извратени диваци...може да имат природни богатства но не могат нито да разработят,защото за *** и мързеливи ***..

211

Rusofob

преди 15 години

Lelee, tiya maloumni komunisti i ruski podlogi nyamat swyrshwane! Kato gnoi ot cirei sa!...

210

NSDAP

преди 15 години

А те този изпърдян мозък Даскалеску го оставете на мира, познавам момчето, има тежка травма от детство и дори класическата филология, която е завършил, не е успяла да въдвори мир и хармония в бозата, царуваща над двете му мозъчни гънки.За този нещастен *** добро е всичко онова, което правят САЩ, а зло- онова, което прави Русия. Точка по въпроса за интелигентността на въпросния квази-либерален полуфабрикат.