14

Анонимен

преди 1 година

Религията също е оръжие в нечии ръце. Винаги е било така

13

пфаахахахаххаха!

преди 1 година

У краина е христоматиен пример за страна-лудница! Полет над кукувиче гнездо. Вече разбирам стремежа на Путин да ги приключи.

12

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха

11

Анонимен

преди 1 година

Тези укри окончателно превъртяха. Първо преследват православната църква, горят книги, вкарват свещеници по затворите, обявяват я за нелегитимна, но видиш лли, тя трябвало да обяви Путин за сатана. Тоест да им свърши някаква работа. А защо пък да не го обяви за вселенски цар? За всичко можете да поискате да го обяви и нищо няма да има значение. Украинците са гола вода, все повече се убеждавам.

10

Космонавт

преди 1 година

Българската църква също да се отдели от Москва. Не може умопомрачения им патриарх да идва тук да ни поучава и да се държи като господар. Ако не бяха българите, руснаците щяха да изповядват някоя зулуска шитня, което би било добре, защото православието само ги мъчи, то е за по генетично напреднали.

9

SS 20

преди 1 година

И да го отлъчат от украинската църква, нали? Явно там и поповете са на твърда дрога, не само президента.

8

Анонимен

преди 1 година

До 9:Няма значение католици или православни.Те и на католиците се зъбят.Просто им пречат свещениците,защото са обладани от нечисти сили.

7

Анонимен

преди 1 година

Те са поляци повечето там, православните се броят на пръсти :)))) Нали ги побеждавахте, показвахте рамбовци как свалят руски самолети с пушка, що тъй сега Путин е сатана :))))

6

покраинците

преди 1 година

С този наратив най-много да изгубят половин покрайна. Не е много разумно да дразниш ядосана Мечка. Пък, те както решат. Щом им е кеф да ги тупат, нека ги тупат, само да не пискат.

5

Анонимен

преди 1 година

До 5:Не става и комунисти+нацисти.Едните като се напушат с трева им се привиждат комунисти,а другите като се напият виждат нацисти...Да си ги наричат с нормалните им имена...украинци +руснаци.

4

Хм…

преди 1 година

А зеления за мъченик и светец. Те тъй и не разбраха, че от големите си уста патят. Но, има време. Ще го разберат.

3

АнонимеН

преди 1 година

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ДУМАТА ФАШИСТ И ЗА ПУТАНИСТИ И ЗА ЗЕЛЕНИСТИ, ЗАЩОТО НЕ СЕ РАЗБИРА КОЙ КОГО ОБИЖДА! НАПИШЕТЕ НАЦИСТИ И КОМУНИСТИ , ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ЗА КОГО СТАВА ДУМА!

2

Анонимен

преди 1 година

Как ще обявяват нещо като вече забраниха църквите там?Зелето е обладан.А на Путин укрите са пратили дяволи,защото са правили вуду.Викнали са дявола,а той носи след себе си войни,разрушения,болести и отчаяние.Още по времето на Порошенко там от правителството узаконяват сатанинската църква на 06.06.2014 г. Това е секта,която при тях е легална...При нас такива секти са абсолютно забранени.

1

АнонимеН

преди 1 година

ЕГАТИ ДЕЖУРНИТЕ ПУТАНИСТИ! ПИСАХА МИНУТИ СЛЕД КАТО СТАТИЯТА СЕ ПУСНА