74

Опппааа

преди 1 година

Така е другарко! Храни куче да те лае!

73

Ф.С.В.

преди 1 година

Всички народни избреанници се заклеват в Конституцията а имемнно - ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ ВОДЯТ ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !! И ЗАЩО ПИТАМ АЗ -СЕ СКРИ ВСИЧКО ЗА ОРЪЖИЕТО КОЕТО ЩЕ ДАВАМЕ ЗА УКРАЙНА ? ЗАЩО? ВСИЧКИ ЕВРОДЪРЖАВИ КАЗВАТ КАКВО ЩЕ ДАВАТ--ТУК В БГ ПРОДАЖНИТЕ ДЕПУТАТИ С ТЯХНИТЕ ВОЖДОВЕ ЗАСЕКРЕТИХА ВСИЧКО! КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ -ТА ТОВА СИ Е "ЖИВ" СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ КОМУНИЗЪМ!

72

Аз

преди 1 година

не мога да разбера какви сте вие там в НС. И защо сте поставили българския народ на колене и не го слушате? Вие за някаква покорна рая ли ни имате? И кого ще управлявате, когато един ден тук не остане никой? Каква е целта ви? Забогатяване с цената на всичко? Забъркали сте се в много дълбоки фекалии! Дано Русия този път ви пощади, но едва ли. По-скоро няма да си мръдне пръста за вас. Мразя ви безплатно, т. нар. бг "политици"!

71

До Бай Дън

преди 1 година

Прочети Конституцията - България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. И слава Богу, иначе щяхме да сме като Беларус. Чо_рапа много иска, а ама няма да го огрее.

70

ЩЕ ВИДИМ

преди 1 година

ДАЛИ КОСТАДИНОВ ЩЕ ПОДКРЕПИ СЕЗИРАНЕТО НА КС ! НЕЩО му НЯМАМ ВЯРА

69

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера кое е по лошото комунизма , или фашизма, как България е избрала по доброто като е окупирана от комунисти СССР, избити за 32 000 българи и кръв и терор е наложена комунистическа диктатура? Която научи хората да не работят и само да крадат от държавата и за това сме на това дередже ,защото все още комунисти ни управляват

68

Koko

преди 1 година

Така предколедно на народа му е само до вашето парламентарно джафкане ще знаете. Какво се зъбиш Нинова, върви да видиш какви ги върши в Украйна твоят идол и тогава лай. Децата карат Коледа на студено в метрото. Твоето на топло в САЩ, другарко... Но Господ е справедлив.

67

Един с една

преди 1 година

Искам и на мене да ми скочи, наречете ме извратен , но нещо в тази магазинерка ме привлича !

66

Анонимен

преди 1 година

Нали като беше министър, с нейния подпис изнасяха за Украйна. Лицемери.

65

Анонимен

преди 1 година

Какво скача, като тя започна с помощта за Украйна. Нинова, не знаеш ли поговорката присмян се хърбел на щърбел?

64

Анонимен

преди 1 година

Таа къв популст е не е истина. Вън от БСП бре,къш , ходи си най-после . Борисов в пола

63

смях

преди 1 година

нинова, ми е много интересна. Докато беше министър, нейното министерство изнасяше с вагони оръжие за Полша, респективно Украйна и тя се перчеше. Сега е против. Не разбирам, тя не иска да го изнасяме безплатно или просто е против войната ? Апроп, нека помоли Иран и С.Корея, да спрат да пращат оръжие на Русия. Честно е .

62

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че като гледаш как бият един, помагаш и даваш оръжие. Факт е как *** цял живот е страхлив и по-нисък от тревата сеирджия и ще подмине детето, което го бият на улицата, ще подмине всеки в беда, ама има някои хора заможни и образовани у нас с адекватни европейски доходи, които се дистанцираме от ***. Прочее, същите издържаме и държавата и сме твърдо "За" оръжие за Украйна.

61

Бонго Бонго

преди 1 година

ЧУХТЕ ЛИ ПЕТКОВ КОЛКО БЪЛГАРСКЕ СЕ ИЗКАЗА:"ОТПЕЧАТИ" УУУУУУ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ БЪЛГАРЕН УУУУУУ НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКЕ

60

Копейката

преди 1 година

Нинето да обясни колко лападунди от Москва и колко инвестира на запад. Стани стани Нине, Нине госпожине, че ти идат добри гости БОП-асари.

59

хаха

преди 1 година

нинова до като изпращаше оръжие до Полша с ясното съзнание че то е предназначено за Украйна не скачаше срещу никой , а сега скача . комисионната ли губи , или просто се прави на вода ненапита ?

58

Анонимен

преди 1 година

Ниновица 80 % от народа гласува за предоставяне на военна помощ, що се правиш на луда? А да, борбата за русофилският електорат. Ожесточена е, няма спор.

57

Коколо от Бенджамини

преди 1 година

Нинова е американски проект имащ за цел да закрие ***. Единствения шанс да се спаси тази партия бяха Зарков и Божанков и тя ги изгони да не й заемат мястото. Когато поста ти е по- важен от партията така става... Тежката и корумпирана осанка трябва да потъне дълбоко, но тупа топката докато завърши детето в САЩ.

56

Анонимен

преди 1 година

Брей, голям измамник излезе тоя - всички измами, и приятели и врагове! :-))

55

дообре

преди 1 година

На кака Кори и се клатят краката като лидер на комунистите, и сега драпа на няколко фронта да трупа дивиденти. Късно е либе за китка, никой не може да помогне на затихващата ви популистка партия, а за тебе пък да не говорим...