53

Анонимен

преди 1 година

След като медиите вдигнахте тоя шум, редно е да покажете двете майки с двете бебета. Дължите ни го. Защо само Севда ни набутвате? Защо криете другата майка?

52

Анонимен

преди 1 година

53, ДНК теста е доказал,а съмнения за да сее направи ДНК тест е породила именно разликата между синеоки родители и бебе с кафяви очи. А първоначално съмнения вероятно това разминаване в цветовете на очите не е будило съмнения точно защото на новородени очите се променят. Нали за да се прави този ДНК тест трябва да са имали повод

51

Галин Костов

преди 1 година

Ромката е направила схема за пари с някоя от акушерките. От години богатите роми имат такава практика-да крадат бели деца, за да си подобряват генофонда. Показателно е че тя не иска да върне бебето, въпреки неопровержимите доказателства. Според мен ако не бъде установена акушерката съучастник на ромката, трябва да бъде уволнена цялата смяна, защото тези неща се знаят и няма как да не да разбрали че нещо се случва.

50

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли писна разни лекари да ви лънготят и да скалъпват удобни за тяхната невинност истории?

49

фаэа

преди 1 година

До АнонименАми не винаги. Едното ми дете се роди със светло сини очи, които си останаха такива до 2 г., после позеленяха.

48

Анонимен

преди 1 година

До 50 Направили са си днк тест хората. Доказано е че не е тяхното.

47

фаэа

преди 1 година

Е може ли усъмнилата се майка да се е усъмнила само от гривната, кьорава ли е да гледа три месеца римлянче?! Аз ей това не мога да го разбера - честно!

46

Анонимен

преди 1 година

А и докато не видя, няма да повярвам нито на интелигентността и, нито на това, че е синеока. Коя е другата майка?

45

Анонимен

преди 1 година

Не отчитате и нещо друго,ако разликата е засечена по цветът на очите,то при новородените очичките все още нямат ясен цвят,цветът се променя постепенно с времето. Всички бебенца се раждат с леко неопределен цвят на очите,впоследствие цветът се прояснява,избистря се.

44

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да е интелигентна другата майка, причината да се крие не е само тази, за която говориш. Той панаира вече стана. Има много гнило в тази история. Мислете.

43

Анонимен

преди 1 година

47,другата майка е явно интелигентна жена и не иска да прави сеир на хората с драмата на семейството си!

42

Анонимен

преди 1 година

Как майката Севда ще иска да върне бялото, хубаво синеоко дете. Ами няма как да стане. Като е видяла мургавото и чернооко може и да се е поуплашила. Разликата е била видна. Аз ако съм на мястото на другото семейство и Севда не си иска детето ( самотна майка , мизерно съществуване) , бих го осиновила и него и отгледала със собственото дете.

41

Анонимен

преди 1 година

Защо държат другата майка в тайна? Да не е много богата?

40

Жоро Игнатов

преди 1 година

Сигурни ли сте, че единия с бялата манта не е Цар Киро?

39

Анонимен

преди 1 година

То пак добре, че и двамата родители са със сини очи и са се усетили. Ако бяха с по-често срещаните кафяви очи можеше и никога да не разберат и да си го отгледат така...

38

Анонимен

преди 1 година

Защо бебетата не стоят при майките си?------------------------Защото в България всичко е обърнато с главата надолу, още от времето на социализЪма, по стар съветско- комунистически модел, който лекарското съсловие у нас явно счита за перфектен! Страна от ЕС, в която нито една институция не отговаря на европейските стандарти....защо изобщо сме в този съюз, а реално всичко си е като в една руска провинция?

37

Анонимен

преди 1 година

Доколкото се разбра бебетата са разменени още в самото начало,още с първото отнасяне при майките те вече са били с разменени деца. А колко упреци отнесе и тази майка в нета -защо след 3 месеца се е усетила,че детето не е нейно. Как може да се усети при положение,че собственото си детенце е видяла за кратко при самото раждане,а после е държала чуждото. В случая по видими различия от семейни черти се е усетила ...иначе ясно как щяха да са съдбите на 2 семейства и 2 деца....

36

Анонимен

преди 1 година

Плащаш едни 1000 лева за раждане и накрая ти дават чуждо бебе... Гарантирано от Шейново. И после имало натиск, разбирате ли...

35

Фут-полит разбирач

преди 1 година

Вие сте се накендзали в гащурите, сега ще помете и психически натиск и финансов натиск. А да не говорим какво се случва с имиджа ви - няма го, подобно на коледния сняг.

34

Анонимен

преди 1 година

Представям си колко майки в този момент си оглеждат бебетата с лупа и се чудят тяхно лине, или не. Рязко ще скочат ДНК тестовете.