64

Анонимен

преди 1 година

Никаква оставка на доктора, да отиват на училище.

63

Разобличени!

преди 1 година

ГЕРБ са виновни. Ако не бяха съсипали държавните болници, това нямаше да се случи.

62

Анонимен

преди 1 година

Е, да бяха учили математика тия майки. То не става хептен да си необразован. Да не можеш да различиш и запомниш няколко цифри...

61

Няма държава

преди 1 година

Каква държава... не стига че не се интересува от гражданите си, ами вече не се интересува и от новородените.

60

Голема работа

преди 1 година

2 бебита въртят цялата държава на малкия си пръст. От воле влизат в дълбоките води на живота. Живи и здрави да са лапитата

59

CTO

преди 1 година

народът иска пу ч, всички оставка и по затворите за назидание следващите на тяхно място да знаят какво ги чака ако не си вършат работата с парите на народа

58

Анонимен

преди 1 година

Майките за какво са майки ако не си следят !!! смех. Вижте пингвините бе, всяка майка си намира пилето в колония от 100 хиляди пингвина. А тука и гривни ви дават, и пак не можете.

57

Анонимен

преди 1 година

В тази болница и във всички други положението е едно и също - работят хора които им дреме на ... за пациентите. Чакат само да им мине смяната и чао. Никой вече не му пука за другите всеки го интересува само парите. Това е. Просто трябва навсякъде да е обяснено много подробно как човек да се оправя сам иначе му е спукана работата.

56

Анонимен

преди 1 година

Ей, ***, докторите не са длъжни да помнят и няма как да помнят физиономии на всяко новородено бебе. Изключително елементарни сте, ***.

55

До 58

преди 1 година

Ползата на гривните е само за снимки в Инстаграм и Фейсбук. Друга функция както виждате нямат.

54

Анонимен

преди 1 година

Гривните са затова, слагат се веднага след раждането и на майката и на бебето, да няма това онова. Другото е простотия. И после всяка майка е длъжна да си следи. Точка.

53

Анонимен

преди 1 година

Моят юнак се роди 4200гр. Слава Богу, трудно беше да се обърка.

52

Анонимен

преди 1 година

Вие оплескахте яко работата, па сега трябва и юридическа процедура, която може да се точи и година, ако едната от майките , по-*** например, не съдейства. За вас трябва наказателна процедура, под носа ви да се случи такова безобразие.

51

Анонимен

преди 1 година

Много жалко, но мен например никой не ме предупреди, че може да правят въртележки с бебетата ни. И през ум не ми е минало. В началото ми направи впечатление, че моето си приличаше с това на съседната майка отсреща. На следващи кърмения ми се виждаше по-сериозно или по-недоспало. И толкова. Гривните се сваляха лесно.

50

Бягайте на Запад

преди 1 година

Просто не стойте в България, на всяка цена! Държавата нарочно прави всичко наопаки!

49

1234

преди 1 година

Гледах интервюто. Толкова нагъл човек скоро не бях виждала! Оставката е най-малкото, което трябва да последва след този скандал!

48

Анонимен

преди 1 година

НОИ сигурно ще им спрат и майчинските сега до изясняване на случаят! И ще се изясни сигурно като станат на 1.

47

Анонимен

преди 1 година

Това е най-странното, че нито една от девте майки не е обърнала внимание, толкова ли са неграмотни. Тези гривни са затова, ако стане размяна веднага да се поправи. А тука сега голямата олелия. Моята майка ми е казвала, че и на нея са и дали да кърми друго бебе, и тя веднага е реагирала на момента и са поправили грешката. Стига с тия паники.

46

До 45

преди 1 година

Направени са тестове и на бащите.Така че всичко е ясно.Остава да видим докога ще се туткат институциите,вместо да действат незабавно.

45

отколешна схема

преди 1 година

Преди 30-тина години се смеех на предупрежденията на приятелка на майка ми, работеща в Майчин дом, да внимавам да не ми разменят бебето. Явно е била права...