26

анонимен 1

преди 1 година

Това не е вярно. Има много работещи особено в провинцията, които са с образование, но принудени от безработицата и алтернативата получават точно минимална работна заплата. Няма сила, която да принуди работодателя да даде по-високи заплати. А и в държавни учреждения има такива работещи и те не са хигиенисти.

25

АТАКИСТ

преди 1 година

Да наистина никой не взима минималната, но е много по-добре когато отидеш в банката да си с по-висока осигуровка. Дават ти по-нисък лихвен.

24

Анонимен

преди 1 година

ЕСТЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ НА НЕЩАТА ЗАПОЧНАЛО НА 9.9. 1944 С ОТНЕМАНЕТО НА ЗЕМЯТА НА ХОРАТА И ПОСТИЛАНЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА АНТИХРИСТА. СЪДБА

23

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тая минимална заплата. Никоя държава не е свършила добре като административно вдига доходите на населението с популистка цел. В един момент това просто ще увеличи безработицата и сивия сектор. Доходи се повишават, когато индивида се квалифицира, а фирмите започнат да произвеждат продукти с висока стойност, които са за износ. А и е публична тайна, че огромна маса хора се водят на минимална заплата, а останалото е под масата.

22

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ 12 години теглят страната надолу, те си забогатяха и техните фирми, това е факт.

21

55

преди 1 година

Този провален икономист, до кога ще ни го пробутвате? Той може да е фактор само в партия като БСП. Хора които сринаха икономически цяла банкова система и вместо да лежат 20 години в затвора, продължават да дават съвети, да коват закони и да са фактори в парламента. Тогава, не се чуете защо сме там, където сме.

20

Програмист

преди 1 година

До Анонимен 20 : Не драги, образованите стават по-богати, а селските хитреци стават по-бедни. Грешна ти е формулировката.

19

Анонимен

преди 1 година

Никакви протести няма да има. Дори да я намалите на 100 лева. Просто миграцията навън ще се ускори.

18

Анонимен

преди 1 година

В България богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни, ами политиците докараха всичко това, докато не влязат зад решетките за грешните решения няма да има оправия. Прокуратурата също трябва да се рестартира, когато там всичко е в услуга на богатите ще боксуваме до безкрай.

17

Анонимен

преди 1 година

Този червен дърт комунист Гечев, който през 1997 год. предизвика зърнената криза, хиперинфлацията, фалитите на банки, хората изгубиха спестяванията си и направи 1 долар=3000 лева няма правота да се обажда. Той трябваше да е с доживотна присъда този крадец.

16

Гоце

преди 1 година

Гечев, вие от БСП сте такива въртизадници, че и един протест вече не може да организирате. Общо взето при вас ситуацията е чугунени глави с меки крака.

15

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 10 Поне да беше крадец , а той *** и некадърник.Социалист Сър..

14

Анонимен

преди 1 година

До Съвет от дядо 11 : И какво ще стане като се върне необлагаемият минимум? Просто чорбаджиите от сивият сектор ще харчат по-малко за осигуровки и данъци върху минималната.

13

Зозо

преди 1 година

Тоя вместо да е в пандиза, дава акъл?!? Специалистът по фалит...

12

Анонимен

преди 1 година

Я специалистът по фалити и хиперинфлация изпълзя и дава акъл.

11

Анонимен

преди 1 година

Бедните са такива заради дълга поредица от погрешни решения взимани през живота, породени от мързел и глупост. Те сами са си избрали съдбата. Ако бяха учили вместо да хитреят сега щяха да са по-добре. Нямам жал за тях. Вместо да чакат на държавата да се хванат да се образоват малко. В новият свят няма място за ниско квалифицирани индивиди, и не смятам да се чувствам виновен задето съм се изучил.

10

Съвет от дядо

преди 1 година

Моята пенсия е 850 лв..Живея сам , купувам само на промоция , тежко болен съм със скъпи лекарства , разкарват ме по болници из България и парите не ми стигат.Не знам семейство с деца , под наем, с две минимални заплати как оцеляват.Да се върне необлагаемия минимум.

9

Анонимен

преди 1 година

Този червен дърт комунист Гечев, който през 1997 год. предизвика зърнената криза, хиперинфлацията, фалитите на банки, хората изгубиха спестяванията си и направи 1 лев =3000 долара няма правота да се обажда. Той трябваше да е с доживотна присъда този крадец.

8

перко

преди 1 година

БСП винаги всичко чете като дявола Евангилието!

7

Анонимен

преди 1 година

'в България богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни' --- така е и в природата! силният оцелява, слабият бъде изяден. само в деградиращите нации ни учат да обичаме враговете си и да си чупим гърбовете с 'честен труд'! виновно е християнството!