126

Анонимен

преди 1 година

За Коледа ви препоръчвам да си хапнете мисирка с ориз и стафиди, много са вкусни.

125

Анонимен

преди 1 година

Брей, много проблеми с вестибуларния апарат, много нещо. Всичките до един все "случайно" падат по стълбите, ако разбира се не са със склоност към "самоубийство". 😀

124

Анонимен

преди 1 година

До УМЕН СЪМТой ако беше от подкрепящите, нямаше да пада по стълбите.

123

Анонимен

преди 1 година

Как ше е мистерия? Съвсем нормално си за държава изграден върху изцяло корупционен мутренски модел.

122

Анонимен

преди 1 година

Хубаво си е живеел. Вече две години не е посещавал родината, тамошните приятели и хората с които е започнал бизнеса. Ей така , за едното парти. Дошле му на гости двама батковци със значка на обратната страна на ревера и учтиво го помолили да преведе една сума на една сметка. Той бил пил и отказал. Западния начин на живот води до грешна представа за, на коя жаба , къде и е гъола. Е, сумата вече е преведена. Съдружниците де искат да влязат в новините. Комунореалности, Сър

121

Анонимен

преди 1 година

Пълна случаЕност.

120

Анонимен

преди 1 година

От западните ваксини ще да е.

119

Анонимен

преди 1 година

Да не ги мислим руските милиардери и олигарси - много са, а пък в Китай са още повече. Я да помислим как затъваме още повече в тая каша и каква инфлация ще имаме през март-април.

118

като

преди 1 година

До Анонимен 121 в България ли?Вярно е,че останаха само утайките...

117

УМЕН СЪМ

преди 1 година

за разлика от някои...Аве,нали на руските магнати,ПОДКРЕПЯЩИ В.В. Путин,и инвазията,е наложена ЗАБРАНА да влизат в ЕС,и са им блокирани сметките.ТОЯ КАК е отишъл там,и с какви пари е плащал?Или пак има нещо гнило в новините?

116

Хохохо

преди 1 година

Леле...какъв листопад в раша!

115

Антикомунист

преди 1 година

Путин няма да падне по стълбите. Него направо ще го положат в Мавзолея до Ленин.

114

Анонимен

преди 1 година

Тайните служби които управляват държавите работят по едни и същи методи. Няма значение за коя държава става въпрос. Системата е една. Нашите бандити в България дето им дадоха парите на готово да стане преход към капитализъм после държавата си ги разчисти преди 20 години. А явно в Русия сега тепърва започват. Значи Русия е тръгнала по пътя на демокрацията. Може и в ЕС да влязат след като ликвидират и Путин наред с другите. Същите процеси са били и в САЩ преди повече от 100 години. Масово трепане

113

Kreti

преди 1 година

Ако Умре ***, Тиквата , Нинова, Киро, Асен, всички от ДБ, БСП,ГЕРБ, СДС,ПП и други подобни *** , България ще стане РАЙ

112

Приятелю, в този

преди 1 година

свят утайката е най-отгоре. Не помня къде бях чел фразата, но е съвсем на място "В този свят нещата са уредени както в септична яма - най-ярките представители плуват най-отгоре!".

111

Анонимен

преди 1 година

Какво се учудвате , война е !Зелето дали взе поданство от БайДанчУ ?

110

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник. Не го ли разбрахте?? Ей така си заминават неудобните, накрая ще останат утайката.

109

rm

преди 1 година

Е така и *** един ден ще се спъне ... фатално. Скоро.

108

Тато

преди 1 година

Американските натовци са обявили тотална война на Русия и избиват елита и важните фигури на Русия + нвпрестанни саботажи на стратегически инфрасгруктурни обекти, като газопроводите Северен поток , кримския мост и т.н. Сащ искат тотална доминация! Справка за това може да си направите, като видите как се намърдаха в целия енергиен пазар, избутвайки руснаците, което беше една от главните им цели! От втечнен газ, петрол се стига до ядрено гориво от Westinghouse. Сатаната е отвъд океана!

107

до 112

преди 1 година

Не ти е убедителен аргумента. Наивно е да се вярва, че една партия е виновна за всичко лошо в страната. Още повече, че тая партия не е била на власт от сума ти време. Абстрахирайте се от западния форклор, че за всичко лошо на света са виновни комунистите и Путин. Виж ни държавата на какво прилича - Златото го влачат канадци, ТЕЦ Марица е Американски, ЕРП-тата са австрийски, чешки и какви ли още не бяха, а пенсиите идват през унгарска банка. Стига вече с тез комунисти и Путин, нелепо е.