120

преди 15 години

Всичките *** при ... те си знаят :)

119

преди 15 години

На 04.08.2008 г. около 06.30 ч. в Стара Загора по ул."Хаджи Димитър Асенов" в посока юг се е движел товарен автомобил Ситроен Берлинго, управляван от И.Х. (28) от София. В близост до кръстовището с ул. Августа Траяна преминал в лентата за насрещно движение и се блъснал в движещ се на север специален автомобил Ивеко, управляван от Г.Д. (36) от Стара Загора. Нанесени материални щети по двата автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на специалния автомобил, докато при проверка на И.Х. техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания въздух, с концентрация 2,25 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

118

преди 15 години

това на снимката е *** нали ?!??!!??

117

xxl

преди 15 години

за тази концентрация се лежи в ареста...

116

Лъчо

преди 15 години

за 2.29 промила!

115

kiki

преди 15 години

Ще ти отговоря-аз съм такъв,че дори и на 3 бири не се качвам да карам.Това е

114

BenSherman

преди 15 години

Вече сме двама.. дано и другите ни последват..до 113, медийните звезди трябва да дават пример на обществото...на татък пробвай да си отговориш сама

113

Tiara

преди 15 години

I kakvi ste to4no vie 4e da sydite drugite?

112

kiki

преди 15 години

Чудесна идея! Браво и аз пратих 2 мейла на Битиви!Ако беше друг щяха да го направят централна новина!***!

111

преди 15 години

То и на "предаването" им си го показваха , че нищо не става от тях... Земи тея водки, земи тея ракии... К'во се чудите...

110

se4ko

преди 15 години

не те познавам ,но да знаеш ,колко си прав-искам ли4но да проведем един разговор с теб тъй ,като виждам ,4е имаме много сходство във разсъжденията ни,ако си съгласен напишими как да се свържа с теб.

109

BenSherman

преди 15 години

Аз свърших моето..изпратих мейли.. давайте и Вие .. нищо няма да Ви коства.. Направете го смело!

108

преди 15 години

Този *** трябва да понесе "тежестта" на закона, бързо и безкомпромисно!

107

BenSherman

преди 15 години

ХОРА АКО СТЕ ВЪЗМУТЕНИ ОТ СЛЪЧИЛОТО СЕ.. ОТПРАВЕТЕ ПО ЕДИН е-Майл до бТВ.. нека покажем, че не искаме да гледаме такива хора по екрана! Нека покажем, че не искаме такива да са идоли на нашите деца! Нека им покажем, че имаме гражданска позиция. Нали имат "добрата новина" нали хиляди журналисти отразиха случая с Максим.. ето това е майла на bTV news***btv.bg , това е майла на календар:kalendar***ntv.bg ДАВАЙТЕ СМЕЛОО АЗ ПРАЩАМ

106

Vuicho Vanio

преди 15 години

Той си е мислел, че си отива у тях да нанка и затова се е натресъл в ***. Лузър!Сега ще стане национален герой!

105

преди 15 години

оставете *** Иван - той си е просто от кенефски - спартак

104

ina

преди 15 години

Сега прочетох материала и наистина ми дойде в повече. Толкова ли няма нормални хора в тая държава, че такива *** като тия пианици ще ни пълнят екраните с глупавите си физиономии. Лигльовци, на които децата подражават. То бива, бива, ама то тяхното премина границата на търпението. Аз лично повече няма да гледам нищо, водено или продуцирано от тях. ***. Ако беше убил някого, това *** Иван - като Ставийски щеше да се прави на ни лук ял... Да му вземат книжката, да му вземат работата, за да докажат, че им пука за нас, обикновените хора. Ама хич и не им пука!

103

Луд Гидия

преди 15 години

Защо четири дни крие МВР.Кой е този Иван.Като работи в телевизията да не е хванал господа за шлифера.Мръсно ***.Вън от телевизията.Такива като него не искам да го гледам.Пък и какъв телевизионер е.Долнопробно ***.

102

Трън

преди 15 години

Съгласен съм със 100 рката :) За пиян шофьор, айде да не е дожимот, но взимане на книжката поне за 5-10 години. Да се полашка в градски ятранспорт или влаковете малко, и да видим след това дали ще внимава. За човек без книжка, затвор. И айде. Не знам просто тези смешни санкции, фишове по 10 лв, какво е това, къде са скапаните санкции. Казват, че поддържат ниски санкциите за да отговарят на ниския стандарт на живот, да са поносими. Целта е санкциите да са непоносими, или да са много трудно поносими. Глоба 3000 лв и пътувай ***. 5000 лв . Продай си таратайката и си плати глобата. След тва пак се качи пиян. Трябва да се инициира нещо, з съм за четирицифрени глоби, други?

101

BenSherman

преди 15 години

Ванкаа деее.ба твоята мамкаааа... И вие наркомани мръсни "звезди" ни говорите на нас хората за наркотиците.. вие пияници долни правите акции "НЕ КАРАМ ПИЛ" вие сте нашите звезди.. Късмет че не си убил никой ... СУРОВО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕБ И ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!!