173

Анонимен

преди 1 година

времето на дъртите комунисти изтича безвъзвратно. На никой няма да му липсват измрелите от старост комунисти. Нито пък някой ще си ги спомня с добро. Слава боги - млади комунисти не се задават да ни управляват - има шанс България да живне.

172

хахахахахахахаХАХАХА

преди 1 година

една женичка, страшно прилича на криптокралицата, и тя министър? професореее.

171

Анонимен

преди 1 година

Историята се повтаря.. След Тодор Живков около 10години нямахме нормално правителство.И след Бойко Борисов около 10 години няма да имаме нормално правителство.Старите не пускат на младите кокала.

170

Анонимен

преди 1 година

Още не се е родил този смел Българин който ще ни освободи от американско робство. Дотогава няма никакво значение кой ще "управлява" тая изоставена територия.

169

SugarBabes

преди 1 година

Диана Габровска включена ли е в проекто-кабинета ?

168

Е как...

преди 1 година

.кой кой е, схемата е ясна - Гошо вратар четох, онези двамата от ляво, баце тарано и Чичовото малко встрани да се не набива на очи. Ми както си е било винаги ;) .

167

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ТОА ПРОФЕСОР - ДОКТОР Е МИЛИОНЕР ОТ ДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ. ЗНАЧИ Е СТАРО КОРУМПЕ! СВИКНАЛ Е НА ДРЕБНИ СУМИ - ПО 1000, 5000, 10 000 ЛВ. ЗА ТОВА Е ПО ПОДХОДЯЩ ОТ КИРО *** - КОЙТО НИ ОГРАБИ С МИЛИОНИ!

166

?

преди 1 година

Докторите в БГ взимат яко кеш. За това с а подходящи. Те са корумпирани от пациентите....или ТИ не си давал пари кеш на доктор?

165

Анонимен

преди 1 година

Чух някъде, че ГЕРБ-СДС давали по 10 милиона на депутат да гласува за тяхното правителство и по 5 милиона, за да не присъства в залата, когато се гласува това правителство на ГЕРБ.

164

ЧАПАЕВ

преди 1 година

АКО МЕ ИЗБЕРЕТИ МЕН, ЩЕ НАПРАВЯ ТАКИВА ПРОМЕНИ, ЧЕ ПП ЩЕ ВИ СЕ ВИДЯТ КАТО ПЕЩЕРНИ ХОРА! НИКОЙ НЯМА ДА РАБОТИ И ЩЕ ПОЛУЧАВА ПО 10 000 ЕВРА НА МЕСЕЦ! ДРОГОТО ЩЕ Е БЕЗПЛАТНА! ТАКА НИКОЙ НЯМА И ДА КРАДЕ И ЩЕ РАЗПУСНЕМ ПОЛИЦИЯТА? БАСИКЕФА!

163

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като: "Какъвто е народа такива са и политиците му.". Това е измислица на мафията, за да прикрие некадърността си да управлява. При демокрацията в България народът няма думата. Всичко се управлява от хората с пари и от САЩ.

162

Един Българин

преди 1 година

Да изсъхнеш дано! Помагач на мафията... Как може да се продават всички за чекмеджета? Или го държат с нещо или просто продажник!

161

Анонимен

преди 1 година

Говори се че на Габровски са обещали 10 000 000 лв ако състави правителство!!!!Познайте кой му е обещал??!!

160

Професор пред Пенсия

преди 1 година

Хора бъдете снизходителни на професора му трябва заеме подкупите пари и също да може да се пенсионира с Премиерска пенсия с доживотни привилегии. А пък тези ХИБРИДИ от ДОКТОРИНКИ ще са поредният удар по държавата после като паднат някой друг да оправя нещата важното е тези хора ДА ВЗЕМАТ ПАРИ и ДОРБРИ ПЕНСИИ туй е важното.

159

Анонимен

преди 1 година

Какъвто е народа такива са и политиците му.

158

Анонимен

преди 1 година

Как да не са обвързани с партии, та Прошко Прошков е един от основателите на ДСБ, после им паднаха резултатите премина на кметското място в Лозенец към ГЕРБ.

157

Анонимен

преди 1 година

Бай Х., Деса Свирката, Нагъл Крадец, *** Нечовек, и тн. защо?

156

ГАРАНТИРАНО ОТ ПП ДБ

преди 1 година

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ШАРЛАТАНИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА И ЩЕ ПОДРЕДЯТ ДЪРЖАВАТА СРЕД НАЙ-ИЗОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ, НО НЕ В ЕВРОПА А В СВЕТА!

155

За сурвакарството

преди 1 година

...... и като не можел да каже смислено изречение въз основа на онази уж от него написана дисертация, закрилниците му го оправдавали с това, че имал тежък дефект на зрението, та не можел да чете! Още се носят вицове за този и се разказва как докретал до пенсия, дремейки и нищо не правейки, но получавайки заплата. Такива в БАН има не един и двама. Но аз се тревожа за друго - проф. Николай Габровси от кой клон на фамилията Габровски е - от кадърните учени или от зачислените някъде на заплата?

154

Беновска пипа

преди 1 година

Най-хубавото на това правителство е, че няма да бъде избрано. Кандидатът за премиер е доктор в Пирогов. Това веднага поражда съмнения за неговата хуманност, чест и морал.