57

Иви

преди 1 година

До ото фон бисмарк Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе. Цитирайте Коректно!

56

ум(r)ел manipulator

преди 1 година

защо му давате на това куку поле на изява. Тия вече са история, цялата им шайка, от джуджанко до най-низшия им лакей. днес.бг по-добре да се ориентира, че с тази пропаганда да не изгорите и вие

55

Анонимен

преди 1 година

Така ви оперираха Украйнците ,че ако нямате ядрено оръжие... щеше да ви е тежко :)

54

Темерлан

преди 1 година

Джуджето си бърбори, а чувалите се пълнят с руснаци ,-)

53

kirilenko

преди 1 година

докато има незадоволени баби и президенти с обратна орентация МИР няма да има ....

52

Handel

преди 1 година

Професорката от Щази (според нея те я канили с баница, но тя храбро отказала, но въпреки това продължила да професорствува и да пътува на Запад) отдавна се беше договорила с бившия си колега от КГБ да отиде в Русия като колежка на Шрьодер за няколко милиона долара заплата, поради което му помагаше и с Украйна да сключва споразумения, които само Украйна трябвапе да спазва. Но Путин с войната взе че я прецака. Не че на Щрьодер му пикавше де, те парите не миришат.

51

ото фон бисмарк

преди 1 година

Договор с Русия не струва и хартията на която е написан

50

Анонимен

преди 1 година

Показват че е предвидима , не че е правилна . Още веднъж разузнавателните агенции са си свършили работата ,също като нападнаха ( въпреки лъжите на Лавров кой до последно наричеше хората които казват че Русия ще нападне - параноици)

49

Анонимен

преди 1 година

Бабичката Меркел се разбрала с Путин той да вземе Крим , а на нея ще и върнат Кьоненгсберг .Когато САЩ разбират я наритаха с потоците , но беше късно .

48

Ядрени гъби

преди 1 година

Никога повече на тази планета няма да има Мински споразумения;)))

47

Анонимен

преди 1 година

Лидери бивши като Меркел,крият още и още много неща! Некоректната политика спрямо Русия! Мачкай Вова!! Заслужават си го! Лицемерен ЕС!

46

Анонимен

преди 1 година

Ангела Меркел преди дни заяви пред изданието Zeit "Минските споразумения бяха необходими за да спечелим време и да дадем възможност на Украйна да се усили". През цялото време западняците са лъгали Русия.

45

Нео

преди 1 година

Както обикновено Кремъл продължава с лъжите. Няма никакво подвърждение, че са били прави, а просто западните страни са били наясно, че споразумението няма да се спази от кремълските нацисти, както и стана! Както винаги съм твърдял целта на Кремъл винаги е била унищожението на Украйна, като самостоятелна държава и унищожението на украинската нация. Всичко останало са лъжи. Ако западът още тогава бе започнал въоръжаването на Украйна, това щеше също да е повод..за неизбежното нападение.

44

Висша форма наЛицеме

преди 1 година

Подписали Минското споразумение което не са имали намерение да изпълняват, но Русия която не е биля страна или гарант по тези споразумение както Германия и Франция между другото налагат санкции на Русия и то няколко пакета за несъблюдаване на Минското споразумение.... Това ако не е висша форма на лицимерие не зная кое е тогава.... Истината винаги намира начин да излезе на яве...

43

Анонимен

преди 1 година

Ще наложим невиждани досега съкрушителни санкции на Путин! Ще му спрем Чалгата, телевизия 7/8, турските сериали и Биг Брадъра по телевизията!

42

Анонимен

преди 1 година

Западняците са нагли лъжци! Русия повече никога няма да се хване на такава клоуната като "мински споразумения". Спорезумението е едно - от Погранична ще остане само малка териротия околко Лвов и Киев без излаз на море и изцяло под контрола на Русия.

41

Анонимен

преди 1 година

Ако слушате западните медии, все едно слушате Гьобелс. Той до последно е успявал да убеди немците, че печелят войната.

40

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

До Анонимен 44: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита. Прочети нещо за БРИКС.

39

Анонимен

преди 1 година

Рублата сега е по-силна от преди и днес Русия прави повече пари, отколкото преди санкциите. Руснаците живеят все по-добре докато в ЕС обедняват и дори отопление у дома и топла вода за къпане вече се превръща в лукс за средния европеец.

38

Анонимен

преди 1 година

Добре че Путин премахна К-19 истерията с неговата война. Спаси света от СЗО-крадците.