24

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ,ДПС и Стефан Янев,не могат да излъчат правителство! -:) Избори на пролет!

23

Анонимен

преди 1 година

23 Сега ще зе заемат с работа, можещите. За да поправят безобразията на шарлатаните от ПП и компания. Само национално -отговорни партии виждат спешната нужда от можещо правителство, към днешния момент.

22

Анонимен

преди 1 година

Да се вземат!Борисов премиер,Шиши министър на финансите!

21

Анонимен

преди 1 година

Заедно срещу шарлатанията в ПП. Няма време, на страната е нужно работещо правителство. Хр. Иванов, културтрегера на Бобоков, да не бърза да дава негативни оценки, защото точно той и АА гнома, теглят ДБ към пропастта.

20

Анонимен

преди 1 година

Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори, но вие чрез машата си ИТН го свалихте. Сега си сърбайте попарата.

19

Анонимен

преди 1 година

Има ли учудени? Моделът ГЕРБ-ДПС си действа на пълни обороти. Пуф паф. Караме черните чували с хартията. Пуф паф. Благодарим на БСП.

18

Анонимен

преди 1 година

За какъв нормален тон говори този световно неизвестен доктор? Нима не му е известно,че този просташки мутренски тон използва и наложи в политиката не кой да е,а лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,на който Габровски е протеже! Самия факт,че Габровски се е хванал на въдицата на Бойко Борисов, който е наложил този просташки и мутренски тон,и не го осъжда като кандидат за министър председател именно предложен от Бойко Борисов,не говори хич добре за Габровски!

17

Анонимен

преди 1 година

Ако не се прегърнат сега, може де се прегръщат в затвора за корупция и кражби от народа и на европари

16

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ГЕРБ да направят коалиция с ДПС и Стефан Янев, в крайна сметка колкото и да се плюе по ДПС, то с нищо не е по-лошо от БКП-БСП, семейния бЪрдак на кумците, комиците и любовниците, и мравоядите и гномовете от бутиковата партия на Черепа, Прокопиев и Маджо ... Дори да е правитерство на малцинството си струва да се опита на фона на политическата и останалите кризи, разрухата и безвремието които настанаха под юмрука на фигуранта ... !!!

15

Финансист

преди 1 година

Тези от ДПС и Герб имаха редовно правителство. Те сигурно са го проспали този факт, понеже са били на погребениято на почетните им лидери Борисов и Доган. Мненията им на тези изобщо не интересуват българските бизнесмени. Лично мен ме интересува колко от работниците си да уволня, за да имам пари за мнималните заплати. Честито на Четящите коментара ми. Особено на работещите в БНБ.

14

Анонимен

преди 1 година

ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ, ПОЛУЧАВАШ ДПС!

13

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ = ДПС !

12

Анонимен

преди 1 година

Пак ще има ох ДПС ох кеф.

11

ВЪРТЯТ СУЧАТ

преди 1 година

ЦЕЛТА ВИНАГИ Е ЕДНА > ДА ДАДАТ ВЛАСТТА НА ТУРЦИТЕ

10

Анонимен

преди 1 година

Ко? Не!!!

9

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Страхотна изненада, че са на едно мнение!

8

Анонимен

преди 1 година

Един съвет - "кандидата за премиер на ГЕРБ Николай Габровски" може да го съкратите на "момчето на Бойко".По-лесно се разбира и не се налага да се помни име на някакъв човек, който след 3 месеца ще е сменен както се случи с всичките преди него.

7

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии разпространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

6

Анонимен

преди 1 година

Някой да е очаквал нещо друго - те крадат заедно повече от 15 години.

5

Анонимен

преди 1 година

България е превзета отдавна ....2009г от Мафията ........ !!!Мафията е Олигархична Клика с политическо представителство Турската Етническа Групировка , части от класически-комунисти и гербо-комунисти ПРО СТАК !Това е Мафията която управлява и днес България !Оголването на истината за този факт през 2020 , пренавиването на Диктаторският режим с действията на ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ ..... наложиха манерви с които да се заглуши недоволството на населението !