56

Джойс Майер

преди 1 година

НАТО са агресор.

55

Ром'с

преди 1 година

Ескалация

54

Ром'с

преди 1 година

Всички това ще доведе до есквалация между Русия и НАТО.

53

ВСИЧКО Е ЯСНО

преди 1 година

ЧЕ ТО НА ВСЕКИ Е ЯСНО..НЕ САМО ЧЕ СА ЗНАЕЛИ , А СА ГО РЕЖИСИРАЛИ И ИЗПЪЛНИЛИ..ВСИЧКИ ДО СЕГА ТЕРОСТИЧНИ АТАКИ И НЕ САМО СА ПОДКЛАЖДАНИ И РЕЖИСИРАНИ ОТ ТЯХ..ПОСЛОВИЧНАТА КОВАРНОСТ ,ПОДЛОСТ НА ЛАЙНОСАКСОНИЯТА Е СВЕТОВНОИЗВЕСТНА НЕ ОТ ВЧЕРА. ПОРОЧНАТА ИМ ТАКТИКА Е ВХОД КАКТО ВИНАГИ-ЕСКАЛАЦИЯ,ВРАЖДЕБНОСТ ,АГРЕСИЯ ..ОТ ТЯХ ДОБРО -НИКОГА!ВАЖНО Е ,ЧЕ СВЕТА ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО НАЯСНО С ИСТИНАТА ЗА ВОЙНАТА.. МАНИПУЛАЦИИТЕ ИМ СА В ПЪЛЕН КРАХ. ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ФАЛШИВИТЕ ИМ ОБЯСНЕНИЯ.

52

Русофил

преди 1 година

Колко струва да кажеш истината в България?! Струва много - понякога даже живота ти!Струва - да си загубиш работата!Да изтрият поста ти!Да изтрият коментарите ти!Да получиш" наказание"от мета!!!Да блокират профила ти!Да се замислим! Не вървим ли по пътя на фашизирана Украйна?!

51

Анонимен

преди 1 година

Черни чували сложих ти плюс по погрешка щото та взех за ковитодеветнайсе.

50

Анонимен

преди 1 година

От един два дни някакъв "управленски" трроль му се иска да бие и избива русофили. Обаче му е наредено да го приписва на Путин. Ние не сме индианци да не знаем кой иска да избие русофилите. Те партиите си го казват почти в прав текст. Даже подготвят такъв закон. Но и това ще отмине.

49

Анонимен

преди 1 година

Дрончетата на укрите да не вземат да летят на запад към Полша и Германия в зависимост от вятъра ха ха ха.

48

Когато си нападнат

преди 1 година

от руските фашистки агресори, естествено че ще се отбраняваш по всеки възможен начин......дори избивайки русофилите.

47

Анонимен

преди 1 година

Едно време поколението на дядо ми ходеха масово с каскети. Те бяха умни и работливи хора със семейства и морал. Но от тогава на сам започна едно изпрростяване на населението което днес достига върхове на из прростяване и mъnoma.

46

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям мнението на наполеончика. Дори нашите медии признаха че при провокациите на укрите има загинали хора. Войната става отечествена за руските а укрите вече са агресор. Естествено че Нато са знаели и най малкото са дали координатите на украинците. Украинците сега се имат за големи герои но нещо не виждам еуфория в западните общества. Защото така конфликта се разраства а това е нежелателно за народите на Западна Европа. Щото укрите така могат да се отблагодарят и на Запада примерно ФРГ.

45

И тези доброволци

преди 1 година

ще наторяват и без това плодородната украинска земя. ротФронт каскети смачкани.

44

ганю е проста путка

преди 1 година

"Какво интелигентно има да се оставиш да те нападнат...." изключителноПростаИтъпа

43

Не е важен начина

преди 1 година

по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

42

Анонимен

преди 1 година

Много интелигентни хора. Например украйна. Какво интелигентно има да се оставиш да те нападнат. Щото никой не отива да напада никого ей тъй на. Запада нарочно умишлено пропуска този факт но той съществува. И хората го виждат. Може би отначало успешно ги заблудиха но постепенно си задават въпроса защо Путин нападна горките укри. Ами защото си го изпросиха.

41

Анонимен

преди 1 година

Колко е лесно да си управленски трроль. Пишеш каквото говорят медиите. Целия свят бил се удивявал от укрите как громили и побеждавали.!!!

40

Наполеончик

преди 1 година

Според мен, атакувайки военни и цивилни обекти в дълбочина, укрите помагат на Путин. Руснаците, въпреки че подкрепят правителството, не са въвлечени пряко във войната и тази подкрепа е по-скоро от вял патриотизъм. Когато обявиха частичната мобилизация (и усетиха войната реално), рашките хукнаха по чужбина за да се снижат докато бурята отмине. Всичко това ще се промени, ако ги ударят вътре в Русия, има цивилни жертви и се почувстват застрашени.

39

Анонимен

преди 1 година

Ами няма как да не знаят, злото ще бъде победено.

38

Анонимен

преди 1 година

малко им е на руснаците, украйна да вземе да си ги нападне стабилно както направи господин джуджарин и да го кръстят "елементарна военна операцийка"

37

Е,

преди 1 година

И..?