80

Значи и Хърватия

преди 1 година

държи "бежанци" на нерегламентирани места... Но това не е пречка да я приемат в Шенген. А пък до "нерегламентираното място" в Средец журналистите стигнали с помощта на разказите на бежанците и... на гугъл мапс. И то точно пасвало на описанията на страдалците... И аз можех да дам такова описание без да съм бежанец, само да имам интернет и да ми платят, за да го намеря - и моментални ще го опиша.

79

Анонимен

преди 1 година

83 Хайде, хайде Русия инсталира тежко въоръжение в залива и сравни Сирия със земята. Там където живеят противниците на Асад. В Ирак от години "руски съветници" ръководена убийствена акции на диктатора срещу народа му.

78

1

преди 1 година

малко ви е ....

77

Анонимен

преди 1 година

С авиолинии всички бежанци направо за Амстердам и Виена. Да знаем поне, за какво сме наказани.

76

Анонимен

преди 1 година

С членството в Шенген се опитват да ни изнудват по схемата "дръжте бежанците в България и ще ви пуснем в Шенген". Така искат да ни превърнат в място за концентрация на бежанци. В същото време водят политика против методите на гранична полиция да държи бежанците отвъд границата. Идеята е, бежанци да влизат в ЕС и никой да не може да обвини ЕС в безчовечност, но тези бежанци да стигат само до територията на страни като България.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84Не съществува такова нещо като "законен" бежанец, който е минал през гишето на ГКПП.

74

Анонимен

преди 1 година

Без документи, заобикалят пропусквателните пунктове, за нас са нередовни. Може сред тях да има терористи. Стрелят по наши полицаи. Вече дадохме жертви. Като не са редовни, как искат други да бъдат. Нека си ги вземе Австрия и Нидерландия.

73

Анонимен

преди 1 година

Ако запада не беше разрушил целия Близък Изток с военни агресии, заради проклетия петрол, нямаше да има бежанска криза. Хем предизвикаха бежанската вълна с безумната си алчност, хем сега ревват.

72

Анонимен

преди 1 година

България е в ЕС, трябва да се чете ЕС се гаври с нарушители на нейната граница вместо да ги посреща с цветя и да им дават малолетнте си дъщери като типичен гейропеец толераст.

71

Анонимен

преди 1 година

Това е малко. Трябва да сложим табели по оградата, че при опит за незаконно преминаване се стреля на месо. Може да пуснем разяснителна кампания по медиите в Турция, Афганистан и Сирия - Ние не приемаме повече бежанци! Не рискувайте живота си! При опит за преминаване ще бъдете застреляни или ще лежите в затвор до края на живота си!Тези хора не разбират от друго. После нека ни дават по телевизиите в Европа какви сме калпазани.

70

Анонимен

преди 1 година

А стига ревали? Мене на Азорските острови са ме държали 30 часа заключен на една автогара заради объркване с документите.

69

Когато България беше

преди 1 година

НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, граничарите имаха безусловния ДЪЛГ да предотвратят ВСЯКАКВИ опити за нелегално минаване на границата ни, което императивно означаваше да използват оръжие срещу "нарушителите". Откакто България стана НЕНОРМАЛНА държавица, граничарите имат дълг да посрещат "бежанците" с добре дошли, да ги настаняват в "убежища" с легло, санитарно помещение и храна, да им осигуряват адвокат и преводач, ако са нарушени "човешките" им права... изобщо да се грижат за тяхното благоденствие безусловно!

68

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

*** на Европа. Само да има референдум като във Великобритания 90% от българите ще са за излизане от Фашисткия ЕС под немски ботуш.

67

Анонимен

преди 1 година

Сега заслужават да спрем да възпираме мигрантския натиск и направо да има изпращаме тези тъмни инженери - с приоритет му Австрия а не да умират млади момчета граничари

66

Анонимен

преди 1 година

Bижga ce яcнo cera oт тakивa cтaтии, чe България e aтakyвaнa и oтвътpe! 3acлyraтa e нa "Aмepиka зa Бълrapия", "Oтpoвeнo oбщecтвo", ПП, ДБ, "Дoйчe Beлe" и npoчee neтokoлoнни eтичapи...

65

България над всичко

преди 1 година

ако това а бараката е вярно... браво на нашите полицаи

64

България над всичко

преди 1 година

мигрантите не бива да се държат при такива нечовешки условия.. те трябва да бъдат извеждани сред природата на чист въздух и там да бъдат застрелвани като к'учета, каквито са!!

63

Анонимен

преди 1 година

Как не ви е срам да петните граничарите ни. Явно каналджиите имат пръст в това. Да стреснат служителите и те да си затварят очите. Да станем разграден двор.

62

Анонимен

преди 1 година

Много навреме излиза този репортаж

61

Анонимен

преди 1 година

Отвратителна инсинуация. Явно е направено с цел да не приемат България в Шенген. Крайно време е да се откажем. Изпълняваме задължения като шенгенска държава, а нямаме права. Никога няма да ни приемат, само ни лъжат с морков, като магаре.