113

Анонимен

преди 1 година

ВАСИЛЕВ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ИЛИ ПЪК ОНЕЗИ МИЛИОНИ ОСТАВЕНИ ЗА ХЕМУС ИЛИ ПЪК КОМИСИОНЕРСКИТЕ МИЛИОНИ ЗА ГАЗ И ОЩЕ И ОЩЕ РУШИТЕЛИ ГЕШЕВ СЪБУДИ СЕ

112

Случаен минувач

преди 1 година

Ясно е, че ако ще и извънземен да предложат Герб за премиер, Лаурел и Харди няма да го одобрят. Дано хората да се опомнят и да не гласуват повече за тях. Животът не е кинокомедия. И двамата са за съд и затвор. Поразиите, които направиха за 8 месеца, няма да могат да бъдат изчистени с десетилетия.

111

Анонимен

преди 1 година

ПП след няколко месеца ще сте история квотп лапахте досега тва ше ви остане . За една година кражба не успяхте много да откраднете защото искахте да затвардите власта си но нещо не ви излезнаха сметките . Единственият доволен е Ленчето която междудругото прави трето поредно околосветско пътешествие . Личи и че е голяма патриотка от както не сте на влас крака и не е стъпил в България а обикаля светът и екзотичните места с еб ча си и харчи на воля лесно изкарани пари

110

Анонимен

преди 1 година

Хирурга ще прави операция на Герб :) Да ги оперира че останаха без мозъци немогат да мислят а само се кланят на Меси с две думи тази партия стана за резил ама ние не сме прости

109

Анонимен

преди 1 година

Борисов дори го издирват и има закана от сръбския Сретен Йосич, на доста местенца Борисов я е закъсал.

108

Имаме време.

преди 1 година

Младите седим зад ПП и не отстъпваме. Дъpтите измирате в болниците на ГЕРБ.

107

Анонимен

преди 1 година

Пеньо Мангъров с прякорите Мангъра и Сашо Чешкия сами казаха, че Борисов е бил дневната дозировка на поне най-малко 13 затворника да ги обслужва заднически и същия този Борисов е управлявал държава.

106

Анонимен

преди 1 година

Шайката на " промяната" си отива. Съвсем скоро простото Киро и опулената Асенка ще станат клиенти на правосъдието.

105

Морал

преди 1 година

ГЕРБ-аджиите, преди да говорите за парапети и морал, трябва да отговорите на въпроса коя е Мата Хари и защо Бойко Борисов, в качеството си на Премиер, е приемал компаньонки в държавната вила Секвоя.

104

Анонимен

преди 1 година

Борисов има нужда от мъже, по затворите му е станало навик, редовно да го почесват.

103

Анонимен

преди 1 година

Кико за Коледа ШЪ ти купим памперси от скъпите, ЩОТ много замириса

102

ЗА СВЕДЕНИЕ

преди 1 година

ГЕРБ KBИЧИ, че инфлацията била двуцифрена, но тя е 11-12%, а през първия мандат на Тиквата, инфлацията беше 25% - без война, без ковид. Мисля че може да си направите равносметка кое е по-доброто.

101

Анонимен

преди 1 година

Вие изгубихте на държавата 2 години. Върнахте ни назад не знам колко. Петков, къде са Линда и Лена? А моралът? И той ли замина за Канада?

100

Анонимен

преди 1 година

Асен и Кирил много добре воюват с бандата Герб и Дпс слагат ги точно и на място Радев направи най голямата грешка че вдигна юмрука си срещу тях сега ще види кон боб яде ли :)

99

Анонимен

преди 1 година

ПП са ФАКТ, вдигнаха ли пенсиите и заплатите? Е направиха го, ГЕРБ за 10 години само с 10% го направи, вярвам на фактите, не на мненията. ПП са хората които могат и ще го направят. На бивши затворници лежали по килиите и ги пробвали по частите им, не вярвам.

98

От кои сте?

преди 1 година

ОТ САМО ДА ВИ СВЕТНА. - ИЗБЕРЕТЕ СИ СТРАНА

97

Анонимен

преди 1 година

Цяла България си загуби времето с теб Киро, лъжецо! Кое от обещаното направи? ТРИ (че все по три обещаваше) Моста, ТРИ магистрали, ТРИ тунела? Доказа касапите и крадци на органи в болница Лозенец? Опази границата? Вкара мутри в затвора (особенно визираме Божков)? От теб се отрече америакнското консулство, европейския прокурор, твоя създател президента, чак дядо еконтий и Гугалена Люински! Кадри като Руди Гела, ицо газарта, всяват респект и знания. Гъзс си голям кире, обърка влизането ни в шенген

96

САМО ДА ВИ СВЕТНА.

преди 1 година

Избирателите на ПП и ДБ са двигателите на прогреса в България - IT-та, млади предприемачи, студенти, неподкупни. Избирателите на ГЕРБ-ДПС-БСП са точно обратното - анти-компютри, дъpти крaдци, номенклатурници, корумпирани. Избирателите на Възраждане са обикновени слaбоумници.

95

Анонимен

преди 1 година

Борисов е лежал в чешките затвори и 2 години в Полските, ПП са образовани и направиха за 6 месеца повече от всичко което направиха другите за 33 години. В ГЕРБ е факт, че са бивши затворници.

94

Анонимен

преди 1 година

Виждам че има много назобани и заблудени хора от пропагандата на Герб Истината за ББ излезе на бял свят хора спрете си тв-то че станахте като руснаците заблудени все пак не сме толкова прости осъзнайте се и позволете на децата си да живеят в България и да имат бъдеще