79

Анонимен

преди 1 година

Партиите на статуквото се оказаха най-разумните.

78

axaxaxaxaxa

преди 1 година

До Анонимен Дежурните оплювачи в действие. За тях свестни хора няма. Единственните "Честни и почтени" са ДБ и ПП. Всички останали са мафия. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.

77

=

преди 1 година

Кирето още не е разбрал, че в БГ политика е поставен до Йоло Денев. Изгоря ти бушона кире, хващай самолета за Канада,докато не са те изпитали с шутове. Че и Гешев дебне зад ъгъла с наказателния кодекс в ръка

76

ПроЗкироооо

преди 1 година

До АнонименНе го жали всеки има глава на раменете си

75

Анонимен

преди 1 година

Петков говори за ценности, той, който влезе в политиката с лъжа и Радев си замълча. Не вярвам на нито един от двамата.

74

Анонимен

преди 1 година

Намериха се две смели млади момчета ,които се опитват да разрушат мафиотската система и глашатаите на Боко ще ги разкъсат на парчета.

73

Дебил

преди 1 година

До Анонимен И кво? Накриви ли му капата? Не. Друго?

72

Тоз пък!

преди 1 година

Шарлатани ВЪН !!!

71

Анонимен

преди 1 година

ПП бъдете борбени и смели.Не се свивайте както Костов.Не се сърдете на наивния си народ.Бъдете като глухото жабче.Изкачвайте се нагоре без да слушате онези,които правят всячески опити да ви откажат И ще стигнете върха .

70

Анонимен

преди 1 година

Поредният професор,когото Боко използва като смокиново листо да му прикрива срамотиите.Ех,Габровски,достойнство нямаш ли?

69

Анонимен

преди 1 година

Професора сам си сложи главата в торбата,дали поради зависимост или мечта за политическа слава,но направи огромна грешка и сам скоро ще я разбере.

68

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,ха добре че дойде Киро просто, за да ни обяснява цели 15 години, как се кандидатства в Харвард?! Преди и след Киро никой от България не би могъл да знае това. Шарлатанин от класа.

67

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии раространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

66

Анонимен

преди 1 година

Кой е казал, че изхвърлянето на модела ГЕРБ-ДПС от държавата ще отнеме ден? Няма да отнеме ден, нито седмица, нито месец, нито година. Такива системни промени стават с години, особено диктаторски основани на организираната престъпност. Както сам казваш тези хора са навсякъде, всеки град, всяко село, всеки дол. Така че номерът с ПП са упрявлавали цяла епоха НЕ МИНАВА. Колко са управлявали, когато на места всичко е организирано около ГЕРБ ДПС БСП? Хайде кажете лъжци? Битката с вас ще е години.

65

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата прави пари и ПиАр от всичко, до което се добере. Открадна Бацилис Булгарикус и кокичето с което се прави българско лекарство-все български патенти, за да си размеси фейк пробиотека. "-Аз съм учил/курс/ в Харвард, елате да ви кажа как става това". Балъци му се вързаха и посетиха безсмислени му курсове, като с това само му помогнаха на личния ПиАр. След това излъга Радев, българите и наруши конституцията, само за да се добере до властта. Сега продължава за лъже и командва всички. Смях

64

Анонимен

преди 1 година

то споменаването на Киро е губене на време

63

Анонимен

преди 1 година

Господи, какво безочие! 15 години Киро ментата и Асен лъжеца, водят фейк курсове в СУ, за това, къде се намира Харвард, как се влиза в сайта му и какъв успех, също пари трябва да има един кандидат, който иска да учи там. Как да подаде документите си...Ха,ха,ха, ако не беше смешно, щеше да е много тъжно. Също както и фейк пробиотикът на биолога Киро просто. Както е фейк и измислената им партийната, откраднала програмата на ПП и окичила се с лозунги без покритие.

62

Анонимен

преди 1 година

То, верно, да се занимаваш с Киро и кировците си е губене на време. Всички го видяха и усетиха година-две. Ако е много ербап, както само се ежи по тв студията, да беше подкрепил правителство на Герб и пак да се бори с мафията, хем ще е по-навътре в нещата, а не само да лае отстрани. Има належащи проблеми, които всички трябва да решават, а не да си играят на с теб искам, с теб не щЪ. Че нещо взе да писва от реването му на неправилен български.

61

Дядо Стефчо

преди 1 година

Вярно няма нужда интелигентен и признат я професията си човек да се занимава с хора дето на две магарета сено немогат да разделят.

60

Хаха

преди 1 година

Два пъти им увеличиха пенсиите а сиренето го вдигнаха четворно. И сега са още по бедни от преди. Вече сирене не ядат.