55

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна до 1921-ва не е съществувала. Факт

54

I'm impressed

преди 1 година

Пропагандата за Западните Украйнини пощръкля. Артефакти? При 30-годишна история?

53

Анонимен

преди 1 година

Окрайна няма история!

52

Х417

преди 1 година

Окрайна има история????????????????????????????????????????????????? хахаххахах, ВСИЧКО сме ви дали НИЕ бе и на Руснаците и на Сърбите и на кой ли не.НИЕ ЩЕ КАЖЕМЕ ДАЛИ ИМАТЕ история и на едните и другите...... вчерашни охл.юви

51

О, Шипка

преди 1 година

На 03 Март 1978 , нашия бай Тошо и руския посланик тържествено честват 100 год. от Шипченската епопея.На Шипка се заявява благодарността към българските опълченци, руски, Украински, сръбски, румънски войни.От известно време сатрапа Путин забранява да се споменават Украинците и се опитва да фалшифицира Историята.Къс човек- къса памет.

50

Анонимен

преди 1 година

Киевска Рус е основана от новгородския княз Владимир , руски княз, наследник на Рюрик.

49

Йордан

преди 1 година

Все едно чета статия как лошите Българи се опитват да унищожат културното наследство на Северомакедонците.

48

Анонимен

преди 1 година

Русия може за 2 дни ще изравни Киев със земята и нищо няма да остане, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Украйна който в съветско време се смяташе за неразрушим, при това ракета без заряд, само с масата си от хиперзвуковата скорост разруши бункера. Украйна ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента терористичното образувание наречено Украйна съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

47

Майна

преди 1 година

Всъщност РУСИЯ Е ПРОИЗВОДНОТО ОТ КИЕВСКА РУС. Последната е Основоположникът! РУСИЯ Е НЕЩО КАТО ФРАНКЕНЩАЙН ЗА РОДИТЕЛЯ СИ - КИЕВСКА РУС. НЕЩО ПОДОБНО НА МАКЕДОНИЯ СПРЯМО БГ, НО СЛАВА БОГУ ЧЕ МК НЕ СЕ Е РАЗРАСНАЛА КАТО РУСИЯ! ПОНЕ ЗАСЕГА! ИНАЧЕ МЕРАЦИТЕ Й СА ОГРОМНИ!Както Мк краде историята на БГ, така и Русия краде Историята на Киевска Рус!

46

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

У Брянск днес пак са помляни руски складове техника и жива сила от украинските дронове и още ечат взривовете им!ВСУ вече изпитват и турския вариант на Хаймарсите --с лазерно и спътниково насочване....с отклонение от целта на удара по-малко от 2-м.!!!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия може да унищожи Украйна за часове и без ядрена бомба. А ако става дума за ядрена бомба, дори и срещу Германия, или Франция да използва, или да потопи Англия - НАТО пак няма нищо да направи, няма да задейства 5та статия - за какво да я задейства, да защити нещо което не съществува и се е превърнало в разтопен бетон? За да се превърне в разтопен бетон и това което е останало от НАТО!

44

Анонимен

преди 1 година

Явно е много гнусно да си руснак, щом украинците не искат.

43

А РСМ се опитва да

преди 1 година

изтрие собствената си българска идентичност.И какви са северномакедонците? Не са българи според тях.Не са гърци според гърците,Македония е топоним а Александър-разпространител на елинизма.Не са албанци(въпреки,че скоро ще станат).Не са сърби,бяха отделна република в СФРЮ.Претендират,че са някакви саморасляци от космически произход.Ех ти Луно,земя македонска.

42

Точно

преди 1 година

Русия унищожава културното наследство на Украйна точно толкова, колкото България на Северна Македония,

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия не води война в Украйна. В Украйна русия провежда специална военна операция срещу държава терорист. Ако Русия започне война в Украйна може само за един ден да убие 1 милион цивилни украинци както САЩ убиха 1 милион цивилни в Ирак от които 200 хиляди деца. Ако Русия убие 1 милион цивилни и 200 хиляди деца в Украйна както САЩ убиха в Ирак, Украйна ще рухне за 1 ден и войната ще приключи на момента.

40

ютюб

преди 1 година

"История по украински"

39

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма история, и никога не е имала. Няма нито царе и владетели, нито писатели, музиканти, поети, художници - нищо няма. Украйна е измислена държава. Никой народ няма да се нарече така презрително - окрайненци, тези които живеят в покрайнината на нещо.

38

Мишо Шнадото

преди 1 година

ползват ти солнцепьока в отверствието, рубашчице красная

37

до 44

преди 1 година

Разбира се , че ще продължавам. Какво очаквата: отвсякъде пропаганда. нека се видят и чуят различни гледни точки. Вие, ако сте кон с капаци, си е проблем *** развититето.

36

Ей капутингите от

преди 1 година

Dnes.bg, какво триете постовете? Вярно сте големи gov.noмети! Ако не ви е приятно когато ви се казва истината, научете се да бъдете обективни!