52

До Анонимен 56

преди 1 година

Имаше от време на време режим на тока, защото имаше огромна индустрия да го ползва, сгеа я няма, но някои от централите седят, за все по-намаляващото заради разсипаната индустрия население тоя ток е предостатъчен, последното *** ще угаси крушките

51

МНЕНИЕ

преди 1 година

Много хора не разбраха - ЕС изсипа 100 милиарда евро за евтино сирене и кисело мляко в България - ГЕРБ и ПП ги откраднаха - ЕС иска Сметката . За ХЛЯБА има втора Серия - Няма По-голям от Хляба ?

50

Анонимен

преди 1 година

При 9 милиона крави през 1988 година 1 литър краве мляко струваше 30 стотинки в магазина. Колко крави има сега се пита в задачата? Аз имам 2 крави от върнати от ликвадиционните комисии 5 крави. Три крави остаряха и станаха на салами. Колко крави има в БГ? Никой няма точна цифра. Повечето от млякото в магазина е от прах. Затова и в киселото мляко няма Булгарикус Бациликус. Някой да е виждал развалено кисело и прясно мляко в магазините? Никога няма да видите това което продават е менте. Честито.

49

Анонимен

преди 1 година

То пък едно мляко и едно сирене... да се натровиш....

48

Анонимен

преди 1 година

По-възрастните знаем какво е режим на тока 2:2, въпреки 6-те блока на АЕЦ и двете дузини Тецове в онова време. Сега имаме 2 блока и наполовина тецове, ама режим на тока няма. Защо така? Кой ни е крал от тока тогава?

47

Анонимен

преди 1 година

А кога руснаците ще ни спрат въздуха и слънцето? Нали Г.Димитров казваше, че дружбата с Русия е като слънцето и въздуха за всяко живо същество?! Учехме го наизуст в 3 клас..

46

Анонимен

преди 1 година

Какво остана евтино в това подобие на държава? Само токът от аеца и тецовете на лошия комунизъм. Навсякъде другаде дето е върлува благия капитализъм е мрак, инфлация, бедност и надути цени, и на всичкото отгоре лошите централи в момента субсидират ония успелите капиталисти

45

Медиината

преди 1 година

Мафия е част от спекулацията Всява се непрекъсната паника. Ега го отнесат от Бог платените репортерчета продаващи жалките си фасони. Отврат.

44

Българин

преди 1 година

ЕС да ни компенсира незабавно или да се махаме от този иначе вреден за родината ни съюз.

43

Гроби Таласомо

преди 1 година

Ся, мога ви каа, чи аз тва го пазарувам от частник, много са му добри нещата, но за две буци цирене, една средна буца кашкавал, сиреч 500 г, две пръчки извара, една пръчка масло, преди давах 30 лева, сега вече 44 лева. скоро ша станат сигур 54 лв. и ще стигнат 100 лева. Кат руснаците спрат дизела, мизела, нефта и бензиня и аде, ще спрем въобще да ядем!;)))

42

Гиб Мелсън

преди 1 година

Супер! Щом млякото и сиренето са скъпи, значи българските села ще се възродят. Там и сиренето и млякото е без пари. Само да ти се яде.

41

Анонимен

преди 1 година

Във Франция купувам литър мляко за около 80 цента..!

40

Анонимен

преди 1 година

Наказваме джуджето , трябва да търпите, аз си прибрах милиардите с Асен и си отивам в Канада

39

Реалист

преди 1 година

Мата Хари е виновна ! Радев изгони мутрите от Герб и ДПС сега ви остава да пиете една студена вода ! А той ще си гледа кефа с привелегиите до живот !

38

До 35

преди 1 година

След кърмаческа възраст, нищо от млякото не може да се усвои от човек! Става само за кафето, който го пие по този начин

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35, глупости! Млякото от крава не е нужно на никого, освен на теленцата! Научете го това!!!

36

хуя

преди 1 година

не купувате мляко и готово и олиото пак е на 3 лв ???

35

Логика нанай

преди 1 година

Млечните продукти са скъпи, защото изкупната цена е ниска. Месото е по-евтино от млякото, защото няма спекула.

34

big meech

преди 1 година

не е нужно на никой

33

гх

преди 1 година

До 38Май не си чел статията....тук се говори за храна от първа необходимост, не за телевизори, перални, компютри или за шампанско и черен хайвер