81

ДЕСА СЕ ХИЛИ

преди 1 година

ЗАЩОТО СА И ОБЕЩАЛИ ПОСТА ВИЦЕ-ПРЕМИЕР

80

Успех

преди 1 година

Успех, професоре. Опитай се да обединиш тази разединена и болна нация. Дано успееш. Правим последни опити. Дано не е късно.

79

ЩО ТАКА СЕ ХИЛИ

преди 1 година

ДЕСА > > ДА НЕ СА И ОБЕЩАЛИ ДА Е ВИЦЕ

78

Анонимен

преди 1 година

Излишен е диалог с Харвардци-те,които вкараха държавата в най-голямата криза след Виденов.Ако Борисов беше направил техните смъртни 7- месечни грехове,отдавна щяхме да сме го забравили.Но нали са ни умни,учени и красиви..ще пасем патките отново!

77

анонимен

преди 1 година

може да си много добър но зад тебе стой провален политик който Не обичан заради селската си простотия,и просто ще те ИЗПОЛЗВА

76

Дон Кикот

преди 1 година

Тоя е по-наивен от Митов даже.

75

Анонимен

преди 1 година

"ФиДеси-ва" - как са усуква и усмихва под мустак....аха аха да и се отвори парашута за "кариерно израстване" - подплатено с мнооо кинти ..А дано ам надали.. Освен ако наистина искат да изкарат хората на улицата да ги "сурвакат"- открито трябва да застанат прегърнати с Доган и г-жа Истина (Трансимпекс)..

74

Мда

преди 1 година

Сьгласен с коментар -109Читав симпатизант или член на герб не сьм видял досега

73

Силвия

преди 1 година

ГЕРБ си победи дори и с машините.На следващите избори ще ги разбие.

72

У бре

преди 1 година

ГЕРБ предлага за втори път човек с авторитет,но диалог няма да има,защото отсреща са хора,които лежаха на Догановия плаж, за да влязат в Парламента, които от репортери по Протестите станаха депутати,от Тв сценаристи поискаха да бъдат министри, а един даже спря тока на метрото и в момента този мух.льо е зам.министър в служебното правителство,вместо да е в затвора! ЗАТОВА НЯМА ДА ИМА ДИАЛОГ.

71

!!!

преди 1 година

Щом един човек е готов да стане *** на ГЕРБ, значи не е читав. Така като му гледам биографията на този професор - доста се е издигнал по времето на герб ...

70

9i81

преди 1 година

За всички досегашни съм чувал, че вземат пари от нас, но с тоя имам конкретна лична "случка". Отгоре на това пред кабиента си бе инсталирал камерка и микрофон, за да може отвътре да слуша и вижда какво си говорят чакащите пред кабинета ме.

69

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам отново за герб за да мога отново да си цоцкамГерб н1

68

Анонимен

преди 1 година

Важно е да се усвояваГерб победа

67

Анонимен

преди 1 година

Герб и Пп трябваше да намерят общ език, но ... понеже всеки иска цялата власт само за себе си, затова всички ще изчезнат като Слави.

66

Диоген

преди 1 година

В рамките на една седмица сега ще чакаме най-гласовитите опоненти да търсят "кирливи ризи" и на Габровски. Колежката му от Курило и полит. пророчица - д-р Гълъбова вече "изпя" някои заучени "трели", като Статуквото и мафията , използвани срещу кандидата за президент проф.Герджиков.Очаква се включване на Евг.Кънев-ци,Ушев -ци,Аламанов-ци,Бакалов-ци и прочие "ов-ци"...

65

Иванчо+Марийка

преди 1 година

Защо го направи бе човек ? Кой те би по главата ?

64

Станчо Хея

преди 1 година

Просо ти откри топлата вода.....хахахахахахахахахахаха

63

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен..Знаеш:-"Парата прави борбата"../"Партии любими,аз ще бъда с таз,която е на власт"..НЛО../

62

grab

преди 1 година

По добре наркоман отколкото доносник и пребоядисан комунист. ДС бкп