22

Анонимен

преди 1 година

Италианският вестник Corriere della *** потвърждава ужасяващите загуби на Украйна край Бахмут (Артемовск). Неговият кореспондент посети болницата близо до фронтовата линия и казва, че всичко е в кръв, посочва се в Telegram канала на политолога Владимир Корнилов.Пред очите на италианския журналист за половин час лекарите са ампутирали краката на четирима военни, а друг остана без ръце. Според лекарите само тяхната болница приема средно по 100 тежко ранени на ден.

21

Анонимен

преди 1 година

На мястото на звездичките е маймунско а, така че мейлът е този, който се вижда.

20

Анонимен

преди 1 година

От 17: Това ще е последното ми писане под тази тема. Говориш някакви неща, които си чул, но не си проверил и звучат кухо. Тук не е място за дълбоки дискусии. Ако искаш наистина да спориш, но с целенасочени аргументи, а не общи приказки, които бият встрани от казаното от мен, пиши на code187***abv.bg. Но да знаеш, че на моменти може да мине много време, докато отговоря.

19

Анонимен

преди 1 година

От 17: "България беше силна и непобедима до момента в който вируса на комунизма от Съветския Съюз не се ширна по земите ни." Това беше написал и това е огромна глупост, която основно провокира да пиша (нещо, която рядко правя иначе). Също и в малка степен това за днешна Русия, но не толкова, защото в днешно време е лесно човек да повярва на бясната пропаганда, без да провери фактите.

18

Анонимен

преди 1 година

Прекъснатото електричество забавя и дори прави невъзможна доставката на някои оръжия в Украйна.

17

Анонимен

преди 1 година

От 17 до 22/23: Фактите наистина имат значение, затова е хубаво да се занимаеш с теорията, че Земята е на 4,5 млрд години, за да видиш за какво става дума. Пълна с неправдоподобни допускания, напълно недоказуема, тя има стойност само като вид религиозен култ, защото е на практика такава. Впрочем тук не е мястото за такава дискусия.

16

Анонимен

преди 1 година

До 30....Началото е Каин и първородния грях.Края е Христос Спасител.А събитията в ново време си обясни с Откровение.Там пише за войни и премеждия.Но мнозина ще бъдат подведени.Там , ако не те е гнус да четеш, пише , че антихриста ще обещава добро.Но после ще се обърне срещу хората.Типично за идеите на комунизма.Сравнението не е задължително.Но би могло да послужи.

15

Защо

преди 1 година

И ние сме търпеливи вече 33 години и чакаме благата на демокрацията да ни направят нормална европейска държава. Да ама не. Не ни искат не само Нидерландия наговарят се все някой да ни изолирва и пренебрегва. Използват ни българи това е истината. Продават ни *** си чрез големите вериги и изнасят печалбата.Закриха ни блоковете, икономиката, Армията. Продават ни ненужно оръжие и ни завличат в чужди конфликти. Ние сме като магарето поканено на сватбата мислим си че ще е.бе.м булката ама ....

14

Анонимен

преди 1 година

От 17 до 21/24: Не разбирам логиката на аргументите ти. Казах вече, че комунизмът е огромно зло. Но не е единственото. Не знам защо в твоя опростенченски модел всичко се свежда до комунизма като еманация на злото. Виждам, че има и здрав разум в теб, щом в светогледа ти има място за първородния грях, Каин и Сътворението. Но вероятно не си го поставил като здрава основа, а стои като кръпка някъде.

13

Анонимен

преди 1 година

Черната дупка призовава да са пушечно месо,за да измуфтят още кинти за Даркнета да си има за черни дни.

12

Анонимен

преди 1 година

До 17....Казваш , че и аз съм болен.Така.Ако тръгнем назад във времето , както поучително ме насади , ще стигнем до първородния грях.И до убийството на Каин .Освен ако имаме разминавания с тебе по отношение зараждането на света.Ако за тебе Октомврийската революция е началото на света.А България освен дата 1944 година , друга не знае , имаме сериозни различия по темата болест.

11

Слава Кокаине

преди 1 година

Така, така.......нека са търпеливи на шуротийте му!

10

Анонимен

преди 1 година

Много побъркани българи има навсякъде.Всички които подкрепят Украйна да отидат да поживеят там да разберат какво е отношението на укрите към българите.Ревнахте че украинките се държали в България нагло и нахално ама защото не отидете в Украйна да видите как ще се държат с вас мъжете им.

9

Анонимен

преди 1 година

До 16: Комунизмът без съмнение е огромно зло, но той не е коренът на нашите злини, който корен е много по-дълбок и датиращ много назад във времето. Всъщност комунизмът идва точно в резултат на болестта на обществото. Като гледам как пишеш, ти също си болен от тази болест, или пък си просто наивник, нагълтан с евтина лесносмилаема пропаганда, което е почти същото.

8

Анонимен

преди 1 година

Светът е с украинците в този тежък час Фашистките окупатори от Кремъл , и лично фюрера Путин , който нареди нападението над свободна Украйна ще е отговаря пред международен съд.Слава на а Украйна!..Която изнася урок на родолюбив и жертвоготовност малцина народи биха го сторили.Особено нашия разделен от руската зараза на комунизма народ.България беше силна и непобедима до момента в който вируса на комунизма от Съветския Съюз не се ширна по земите ни

7

Анонимен

преди 1 година

Когато си налегнат от тежка болест, също ти казват да си търпелив и силен, друго не ти остава. Така е и с украинците. Само че тяхната болест е смъртоносна. Но с помощта на д-р Путин, който с няколко ракети излекува ковида (надявам се да му дадат Нобела за медицина за 2022), може да се излекуват и от нацизма, който при много от тях не е пуснал дълбоки корени и много от тях знаят, че с руснаците са един народ.

6

Rah

преди 1 година

Сутрешната доза Зелю

5

Анонимен

преди 1 година

Украинците призовават националния предател Зеленски да седне да преговаря и да прекрати унищожението на страната и армията, ама не става. Има милиардчета за усвояване. И ще си го гледаме със сценичния костюм на фронтовак още дълго

4

Анонимен

преди 1 година

Над масовите гробове на украински войници слагали украински знавена-видях много такива видеа. Зловеща гледка. Цели полета с гробове и веещи се знамена. Зеленият се уплашил, че това не е добра реклама за режима му и не допринася за търпението и смелостта на укрите и заповядал знамената да се махнат до едно.

3

Анонимен

преди 1 година

Още е 7 сутринта русофилите вият като бездомни котки. Дайте им малко рубли да се успокоят бе!