23

Иван

преди 15 години

Аз казах вече , че в Турция няма да ходя. Дали е подредено или не , това не ме интересува особено.

22

преди 15 години

Да бе стратегическо положение имали... То и езерото Чад има стратегическо разположение, че 2-3 кервана камили минават от там. На турците, колкото и да им се иска лека по лека да почнат да се правят на европейци, просто няма да им се получи. Турция в ЕС - НИКОГА!

21

gQuriiiii

преди 15 години

ghxhhahxaha qdoxte li go wee

20

Kaleko Aleko

преди 15 години

Турските тирове и без тва съсипват магистралите ни... А до Турция няма и да ходя, та ме боли шнорхела за тия такси

19

преди 15 години

Голям праз.

18

преди 15 години

С турците карайте со кротце со благо,че много бързо кипват.Пак ний ще сме на загуба.Имат стратегическо географско разположение.Сега всички европейци ще им де кланят щат не щат.Няма отде да минат.

17

wow

преди 15 години

ти ако пътуваш до турция ще се сблъскаш с друго което си очаквал!всичко е подредено както трябва не като тука!Доналд Тръмп да не е по глупав от вас че е отишал и инвестирал пари в небостъргачи и фабрики

16

Иван

преди 15 години

Каквото искат да вкарват , аз в Турция не ходя , няма и да ходя :)

15

К.Л.

преди 15 години

Ако те пътъват в България трява да плащат двойно на това което ние плащаме..... *** гадна

14

преди 15 години

kato se ima v predvid 4e samo *** se hodiat tam, ako 6te i 100 leva taksa da napraviat, boli me fara

13

преди 15 години

Запознат с проблема източник, който пожела анонимност, каза, че турският премиер Реджеп Тайип Ердоган е разговарял по телефона с българския си колега Сергей Станишев, но не уточни кога е бил проведен разговорът, нито какъв е бил резултатът от него.ха дано сергей свърши нещо

12

преди 15 години

с леките коли ще го издухаме - дано да е кьорфишек

11

rat

преди 15 години

Как да сложим обаче такса и за екскурзиантите им дето като дойде отпуската правят егати задръстванията...и *** и какво ли още не...а да проверят,че тази такса севъвежда от всички в ЕС и да не се правят на велики

10

Съм

преди 15 години

Под отговор трябва да се разбира адекватна реакция, ако те отговарят на платени ТИР-ове с плащане за лични леки автомобили, защо пък ние не отговрим с взмемаме такса на турски пешеходец по тротоарите ни за всеки изминат километър. Спреведлив отговор не мислиш ли. И ще съберем бая парички.

9

преди 15 години

О, идеално! Сега да седнем да плачем за турските тирове ;) Те и без това се движат като тотални джигити по пътищата ни.

8

запознат

преди 15 години

че то и сега си има подобна такса, която е 25 евро за 1 месец. Водят я пътна такса по всички пътища в Турция и се плаща на влизане. Хубавото е, че поне знаеш за какво плащаш, имат хубави пътища и магистрали за разлика от БГ

7

преди 15 години

Нали знаете,че турците са много горди.Не оставят магарето си в калта.Когато въвеждаме ограничения за тях,можем да очакваме че ще ни го върнат десеторно.

6

c0ldblooded

преди 15 години

Много добре чета и знам за какво иде реч пич, таксата за TIR-овете e въведена преди известно време точно щото разказват играта на пътищата. Номера е че никой не им е искал на тях такса за колите, каквато искат те ;)

5

Грую

преди 15 години

щели да стоварват стоките на границата. Ми да ги стоварват, тъкмо ще има работа за нашите тираджии. Че се оплакват и те от глад :)А на германците и холандците от турско потекло (да не кажа по-цинична дума) да им въвведат такса *** - щото пикаят по границата все едно им е бащиния, и какса хотел, щото заспиват по пътищата :)

4

x

преди 15 години

Редно е и ние да въведем такса за колите от Турция значи.