10

Анонимен

преди 1 година

едно се чудя, как този човек успява да противопоставя на мнозинство в ЕС. Смел и далновиден, браво!

9

Анонимен

преди 1 година

Пари за Украйна, абе я като дойде Урсулата и оня немски плешундер да им се дадат по 200 евро и да изкарат месеца, не ме разбирайте погрешно, но тук сме по-зле от Украйна дори и да няма война.

8

Анонимен

преди 1 година

Само СССР, Славия и сръбска музика, може по - едно, две ударни!

7

Анонимен

преди 1 година

Що не земете като бай Тошо навремето да подадете молба за 16та република. Путин одма ще ви приеме. Той горкия много се надява, че като слушка много ще получи Западна Украйна и накрая ще стане Велика Унгария. Ама послушковците обикновено бъркат.

6

Муахахаха

преди 1 година

И какви пари ще дадем точно ние на Украйна. Ние сме толкова скъсани, че

5

Анонимен

преди 1 година

Да се дава милиарди "заем" на най корумпираната държава си е чиста лудост.... Все едно да дават пари на заклет комарджия и да чакаш да ги върне...

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5, има няма едно 10% от българите са зад Орбан. Още 10% са твърдо против, на останалите 80% не им пука. На русофилите пак им се иска да са мнозинство, но няма как да стане. Дърти русофили измират, млади хора русофили не стават. Понял?!

3

Някой

преди 1 година

До колкото разбрах в Германия излиза от употреба 500 евровота банкнота. Вдига заплатите, детските и миниджоба-необлагаемият доход на фона на ръстящите цени плюс, минус работа...ама да хвърлях наволя като бизнеса ти отива по дяволите заради некъдърници и некомпетентни хора и преиждат орди и ще идват още да ти и всичкото. Помощ е едно, а безумие е друго.

2

Някой

преди 1 година

То няма против човек да помогне ама това вече е безумие. Значи никога нямаше помощ за бедни, бездомни, болни деца, самотни майки, пенсионери в нужда и т.н. сега от всякъде се ръсят милярди във време на криза. Пълно безумие. Къде отиват тези пари не се знае точно. Няма независима комисия от всички страни. Нямаше пари за бедните да не напъплят Европа сега се плащат оръжия. Извратено е. Ако някой беше нападнал България НАТО докато реагират ни няма....

1

Анонимен

преди 1 година

То и ние, ама кой ли ни пита.