45

Анонимен

преди 1 година

Е и така да е това никак не е хубава новина защото драги читатели като свършат нормалните боеприпаси при липсата на такива ще влязат другите по сериозни даже един единствен боеприпас е достатъчен .Дано не се случва да пази Господ

44

Германец

преди 1 година

Фейкнюз!!!! ТАСС предаде, че Киев ще бъде превзет след три дни. Лисабон до края на другата седмица!!!111

43

Сандо

преди 1 година

а за къде трябва да напредва Русия? взелои са 20% от Украйна което е като територия колкото цяла България ...

42

Нео

преди 1 година

Кото им тледам главния войвода, недостигът е на разум!

41

юбералес

преди 1 година

Руснята е използвала досега около 7млн. снаряда или около 750хил в месец, нацитата около 900 хил. или 100хил в месец. Капацитетът на ВПК на Русия е 150 хил. снаряда в месец. Тоест при продължителна война Русия ще трябва да намали разхода 5 пъти, ако разбира се не внася.

40

надо бомбить

преди 1 година

Нинова и Костадинов да започват дарителска кампания за събиране на боеприпаси за Русия под наслов "Дари боеприпас, убий украинец". Нека русофилите да проявят активност за да спасят товарищ Путин и неговата камарила от Хага. Както каза товарищицата Маргарита Симонян за да избегнем Хага трябва да бомбим, да бомбим и да бомбим Украйна. Надо бомбить, бомбить и опять бомбить Украина.

39

Боби

преди 1 година

Статията е Малко по-добре написана от колкото останалите БОЗИ с които ни захранват. Всичко което описват щеше да е вярно ако в Генералния щаб на РФ седят ***. Линията на съприкосновение ще се премести с 50км и ти няма да си изместиш Логистиката спрямо новия обсег на Ъкраинските оръжия. Освен това кога ще свършат боеприпасите (обикновените) на РФ? Значи Ъкрайна със СССР запаси издържа до 2022 година и да я разграбват и да води 9 години гражданска война с оръжието на Един Киевски Военен окръг

38

хъ

преди 1 година

ние боеприпаси си произвеждаме, ама няма да им дадем ха ха.

37

Костя К.

преди 1 година

Ами да им изпратим помощ, има още много украински деца и старци за демилитаризиране и денацифициране !

36

Анонимен

преди 1 година

Киро и Кокорчо да се изпратят незабавно на украинския фронт.

35

Анонимен

преди 1 година

Защо герберите искат хартиено гласуване? Защото хартията им е позната от тоалетната.

34

Анонимен

преди 1 година

Нашите фирми изнасят и за тях. Чрез търговци от Близкия Изток. Ще помагаме и на Русия, защото обществото е разделено на машинофили и машинофоби, русофили и русофоби. Това е демокрацията.

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е обяснението русия да свърши боеприпасите при положение че тези ползвани от руските танкове и артилерия нямат прехвалените западняшки чипове? Как си представят тия в Сибир да свърши желязото, титана или енергоизточниците нужни за тяхното производство? Моля някой русофоб да ми даде логично обяснение!

32

Няма

преди 1 година

друга такава сила като Русия! Втълпете си го в кратуните кyxu! Каквато и пропаганда да ръсите тука! Фактите са налице - украинските фашаги са смазани!

31

Анонимен

преди 1 година

Около Бахмут показаха кадри от дрон е осеяно с трупове на руски войници. Брутални кадри.

30

Анонимен

преди 1 година

Чудя се русофилите, дали си вярват и на една стотна от глyпостите и лъжите, които съчиняват и пишат тук? Явно целия им живот е една голяма лъжа.

29

Е, ми... ко да прайш

преди 1 година

Излезе информация, че един клет мобилизиран руснак бил загинал даже преди да стигне на фронта.

28

Йосиф

преди 1 година

Да си знае РУСИЯ че когато Европейският съюз и НАТО - САЩ не са съгласни да се месят в ЕВРОАНТЛАНТИЧЕСКИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА И ОТНОШЕНИЯ ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НА КОЙТО И ДА Е БИЛО ДА СЕ НАМЕСВА В НЕЩАТА НЕ САМО НА РУСИЯ НА ВСИЧКИ ДА ИМ Е ЯСНО ЧЕ САЩ - НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СА ИНОВАТИВНИ ВЪВ ВСИЧКО.

27

Анонимен

преди 1 година

До Бесен: Тези "данни" ги сънува ли или някоя врачка ти ги каза?

26

IQ 3.14

преди 1 година

мина ли опорката за заварените люкове на украинските танкове?